💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 226
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 1 515
Теодора и тя се оказа мишка. 🤮 Не можела била да номинира жени, и що, сигурно щото са много силни. 😠 Слабачки и мрънкала са жените в Амазонките. Жалко за Цецо, Момчил и Гатьо.

Единственият шанс на жените да стигнат до финал и да спечелят формата, е да са премахнали силните играчи дотогава. Стратегиите са повече от половината игра, когато знаеш, че не си най-силен на арената.

# 1 516
На Цвети мъжки екип ли са дали, или някой от мъжете и е дал мъжка тениска?
Гледам Радо е все гол до кръста /в игрите и в лoкaциите където са/.

# 1 517
Теодора и тя се оказа мишка. 🤮 Не можела била да номинира жени, и що, сигурно щото са много силни. 😠 Слабачки и мрънкала са жените в Амазонките. Жалко за Цецо, Момчил и Гатьо.

Единственият шанс на жените да стигнат до финал и да спечелят формата, е да са премахнали силните играчи дотогава. Стратегиите са повече от половината игра, когато знаеш, че не си най-силен на арената.

Не знам как би им хрумнало изобщо, че някоя от тях би могла да спечели. 😄

# 1 518
  • София

Игри на волята: България Сезон 5 Епизод 23
(27.09.2023)

ТОЗИ ВИД ЛИНКОВЕ (без реклами) се отварят в браузър на КОМПЮТЪРА,
след инсталиране на разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

За МОБИЛНИТЕ - не са нужни добавки.

# 1 519
Амазонките с тези 6 гласа е ясно, че ще пратят Гатьо и Момчил. Разбирам Гатьо защо не се раздава, а пази сили. Момчил като ги носи на гръб и какво? Пратиха им мъжете там да могат да ги номинират и да се кътат една друга, не за друго. Това създава лошата нагласа към жените. Очевидно изостават по всички компоненти от мъжете, но не искат дори да си го признаят и удобно ги пращат като силни да отстраняват други. Ситуацията в случая е аналогично дразнеща на тази от сезон 1 с Веско и контузените му авери, които си отстрелваха жените, и то силни такива като Амелия и Марешка.

# 1 520
Мисля, че няма нужда да казвам, че продукцията е дъно за необезопасяването и че Мастагарков пропиля ужасно страхотно предимство. Абсолютно вярвам, че им е било казано от продукцията кого да изгонят в Чистилището, след прочетеното от Дяволо съвсем.

Да ви кажа, конфликта Мартин/Виолета и на Гатьо умнотиите са ми глътка свеж въздух сред тия глупости в играта. Даже вече не мога да се издразня на Гатьо.
Мартин все повече ми харесва - има акъл, играе социалната част, бива го и във физическите битки. Много добро стратегическо решение да прати в чистилището основния си опонент.
А Рълев и Радо са ми любимата двойка в сезона Joy

# 1 521
  • София
Утре е една от любимите ми битки. Жалко, че не я дадоха миналия сезон. Нинджата Гого щеше да бяга по-бързо от вятъра. Фифо също тича много и е много бърз. Бяга редовно дълги киометри като част от кросфита.
Всички я чакахме тази игра. Играта на Андрей от сезон 3, който тогава направи показно.

Ами очаквам утре Рълев да ги насмете всичките, хаха. Игра като за него.
Има защо да съм го забелязал и харесал още от визитката. Не знам защо така масово се подценяваше тук. Е, вече няма да е така. Вижте му визитката. Момчето е тренирало лека атлетика и то дълги години. Писах вече за топ спортовете за ИВ: на 1 място са гимнастиката и кросфита и веднага след това са плуването и леката атлетика.
Освен леката атлетика момчето се заминава и с калистеника. Все пак е дошъл от каста на цар Гого.
Така че Рълев ще ги смачка утре. Simple Smile
Ако ли не, ще съм доста изненадан... Ама да видим де. Току виж съм се изложил ама надали...

Кои още ще блеснат според мен? Ами Крум и Радо от гладиаторите със сигурност. А от Старейшините Мастагарков естествено. Бивш професионален футболист. Но сам няма как. Другите не ги виждам просто.
Никакъв шанс нямат Старейшините. Не е спойлер. Нищо не знам. Просто познавам детайлно игрите и възможностите на всеки. Още от сега може да дискутирате кои двама ще са изгонените от сините. Simple Smile

# 1 522
Голямата изненада за някои от камъняка, вероятно ще е влизане в племе след съвета. Ама нямам идея по какъв начин ще изберат кой. Друга голяма изненада за тях ще е да ги нахранят.
Ясно е, че амазонките ще пратят наемниците/пленниците.
Другите на съвет ще са сините, според мен. Моника, Вики и Дени ми се привиждат в кристалното кълбо.

Аз имам предчувствието, че поради влизането на Цецо, ще пратят един от Изгубените в игрите, просто така. И според мен ще бъде Румен Радев, като подгряващ на игрите. Ще бъде като изненада, слънчев лъч в отчаянието на младежите.

Като не броим срамното планиране на играта в коронното и съоръжение, тази вечер много ми хареса. Мисля че в този епизод се откроиха кандидат-финалистите. Спокойно може да се редуцират с още 1/3 в скоро време и дано да останат качествените хора, и да няма нелепи отпадания. Вече искам Гатьо да си ходи. Изчерпа се. Даже и на чистилището не го искам. Ако не си особено силен играч и си страшен дразнител, за какъв чеп си им?

Рълев ми пълни душата, като някаква дива пантера е, също и Денислава, но в женски вариант. Мастагарков, Момчил, Цвети, Теодора, Калоян, Крум, Радо.

Мартин... на всичките му качества, тази хилавост да не може да носи едвам му я прощавам. Но пък знам какъв му е проблемът - не е носил, не се е цапал с черна работа. Предполагам за никой не е тайна, че мускулите не носят и не минават по арка. (Не че той има много.) Трябва да си бачкал яко в живота, за да се справяш с тези неща. Аз сигурно ще нося повече от Марто.

Вики реши пъзела, а Амазонките я махнаха, като си имаха вече Цецо за тази работа. Много интересни врътки се случват. Гладиаторите трябва да са благодарни на Мастагарков. Амазонките си заслужават дереджето. Най-скучното племе, не смеят да се отлепят от дъното и комплексността на повечето от жените е само имагинерна. Все пак за да бъда обективна, едно нещо ми хареса - как потушаваха недоволствата на Гатьо и Цецо, все едно на две кукуряк пилета като им метнеш едно одеало посред бял ден и започват да спят.

Дали Цецо ще има имунитет, или ще се спаси след влизането на един обратно? Не виждам останалите Изгубени да му преотстъпят място, момичетата имат дух в момента, а оставащия ще се надъха.

Надявам се Дени да заиграе за себе си, не за майка си. Но тя е облъчена и не може да я види в истинската и светлина. Заглеждали ли сте ушите на Виолета? Направо тръпки ме побиват от нея. Като от друг, зловещ свят е. Филмите на ужаси пасти да ядат. Тя също не може да се види и анализира. Виолета ще поостане в игрите, може и да се върне, но си трябва да си ходи. И тя се изчерпа като Гатьо. Не ща филм, искам игри!

Лека нощ!

# 1 523
Забравих нещо - къса ми се сърцето за Румен. Физически едно на ръка, но той е много зле психически вече. Днес сякаш имаше една лудост в погледа му, ама от глад и отчаяние.

# 1 524
Цвети,Теодора и Госпожа -змията са ми най-силните жени за мен .От мъжете -Рълев,Крум,Радо ,Момчил и Цецо.
Малкото змийче също е добро!
Joy Ако Виолета е змия, а Денислава е змийче, то Мартин остава да е смок... подмолен, гнусен и хлъзгав. Stuck Out Tongue Winking Eye
Някой дали знае коя зодия е, Мартин?

# 1 525
На скорпион прилича Мартин

# 1 526
  • София
Козирог.

# 1 527
Ох, леле, една зодия сме били! Ама много отмъстителен значи! Joy

# 1 528
Брей този Мартин какво отмъстително човече бил?! Пак награбил Моника да търси обяснение за съвета от преди седмица. Тя дори не го е номинирала, но й търси сметка, че не сметнала гласовете и не го спасила. Как я бяха приклещили с вярното му куче ?! Ще й резне зелката на следващия Съвет. Очаквам и Дунев да падне жертва на реваншизма му.
Неприятна персона е. Признавам, че се бях заблудила в началото и ако не безобиден, го мислех за айляк и над нещата, а нещата далеч не са такива. Въобще не може да сдържа хищническите си инстинкти. Бесен е от факта, че са дръзнали да го номинират. Мисли се за богоизбран, а продукцията не спира да му помпа самочувствието.

А стрина Вила съвсем изтрещя милата. Леко налудничаво се хилеше и танцуваше на плажа. Хлапетата я гледаха уплашено и с право. Scream
Горкият Румен Радев изстискаха го, като лимон. На два пъти с помощта на продукцията нагло му откраднаха победата. Дано се откаже и не им ходи повече по гайдата здравето е по-важно. Явно няма да му позволят да спечели битка, колкото й да я заслужава. А дори да влезе в играта толкова ще е амортизиран от дългия престой на острова, липсата на храна и лоши условия, че няма никакъв шанс за успешно представяне. Васил, затова се контузи, точно заради изтощението след глада и студа на острова

Викито настина ли се облизва за Марто, както намекна хитрата хиена?! Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 08:42 от sineva 1

# 1 529
На скорпион прилича Мартин
И, на мен.

Общи условия

Активация на акаунт