💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 129 913
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 2 835
Жалко, ако влезе сега Виктория. Няма да видим всичко от нея.
Отделно, смятам, че Виолета ще я погне, ако са в едно племе, за да разчиства път на Денислава.
Да влизат всички от плажа и да го закриват.
Моите прогнози:
Амазонките на резиденция.
Сини в стопанство.
Червени на река. Време им е.
На съвет сини и червени.
Отпаднал - червен.
Мишо влиза.

# 2 836
Приничиних си спойлера на Блиц. Според него Румен Радев няма да излезе от Чистилището, а както видяхме, той вече е при Амазонките. Така че няма как да вярвам на другото, макар да не звучи зле.

ПП Спокойно, няма да го коментирам повече, затворих вече страницата.Simple Smile

Последна редакция: нд, 01 окт 2023, 12:12 от Блу

# 2 837
Статистиката от уикито за напусналите досега

От 10 отпаднали участника, 4, че даже 5, защото Веселина също се отказа, защото беше много зле реално, са навън по здравословни причини. А само 3 наистина са отпаднали в елиминационни игри, изиграни докрай.

Съвсем различна картинка дотук в сравнение с предишните сезони.

# 2 838
  • София
Защо да е психопат Радо?
Аз пък съм на негова страна в случая.Цвети го нарече егоист,защото не проявявал емпатия?!
Кой знае още колко му е намилала.Няма как да накраш някой да "си говори" с друг,когото не харесва.
Детинско е.
Прогноза за седмицата.
Вероятно ще пуснат гълъбчетата на резиденцията.После ще номинират традиционно-жълти и сини и дано отпадне амазонка вече и не запълнят веднага мястото й.

# 2 839
От тези в Чистилището искам да влезе само Михаил.

# 2 840
  • Другата България
Тъкмо човек реши, че продукцията е достигнала дъното, и те го изненадат с още по-голямо падение. Поизчетох ви, значи сега и забрана са наложили на участниците да участват н над, под и всякакви касти!!! Sunglasses Значи творят ежедневни глупости, осакатяват хора поради липса на обезопасяване на т.нар. им игри, обричат ги на глад и здравословни проблеми, манипулират реплики, дуплики, елементи от въпросните игри, променят ги в движение, сега и нови хора ако вкарат.....обаче! Най-големият проблем е участието им в кастите! Много смешни хора, и какво ще ни кажат, което вече не знаем? Така още повече ни карат да се съмняваме и да им се подиграваме на сътвореното.
Относно вече започнали да се появяват статийки в клюкарски вестници и сайтове. Очаквано беше, аз съм сигурна, че повечето преписват от тук, ако в темата за спойлери се обсъжда победител или финални три или пет - ясна е работата. Лошото е, че е трудно човек да се опази, аз от едната ФБ група излязох, след като едно заглавие ми избоде очите, нещо от рода на : “Момчил и близначката Теодора в любовна афера“, и снимки на това как той я награби след победата, по-скоро взаимно беше, но беше супер непринудено. И отдолу лайкове, коментари....после иди доказвай, че нямаш сестра. Преди малко пък отново от ФБ ме намери една статийка, за любовен романс между Дени и Рълев, снимка от ИГ на Никол, на която са Дени и Рълев в лек автомобил, хванати за ръце, тя ги е тагнала със сърчице. Blush Дали е вярно - . Преди дни пък имаше статия за същата Дени и връзката ѝ с Любо от “Фермата“, оня Любо, в Чикаго. Голяма любовчийка ще излезе Дени, ти да видиш! Blush

# 2 841
Не Радо по никакъв начин не показва отклонения от нормата. По-скоро е прекалено нормален и праволинеен.  
Не е конформист и на мен това ми харесва, но ще му е трудно в играта, а и в живота.
Конформизмът вече толкова е станал норма на поведение, че ако човек е лишен от него, поведението му изглежда странно и извън норма.
Причината за държанието на Радо е в Цвети, която е досадна и му е неприятна. Понеже не я харесва вместо да се кара и спори с нея, я игнорира. Това последното е голям проблем за нея, което е или от някакви комплекси, или търси внимание и като не го получи се напряга.
Напълно нормално момче. Има си добро самочувствие, знае си възможностите и не го брига да бъде номиниран.
Още в началото го харесах, но все повече го харесам,  откак отряза надутите претенции на Цвети да й се ходи по гайдата. Както той деликатно се изказа, не й отива да се прави на принцеса. Можеше да е по-груб, но е възпитан и затова й го спести.

Не харесвам Цвети, заради негативизма й. Начинът по който попарваше надеждите на момичетата, когато мизерстваха на Реката. Малко е на принципа  "надежда всяка тука оставете". То верно Реката за момичета си беше Дантиев ад, ама си беше гадно така да ги реже.
Не ми допадна как манипулативно извъртя думите на Цецо с цел да се хареса на мъжете и го злепостави пред приятелите му.
А пък думите й, че можела да победи Гого, когато си поиска ме втрещиха. Подготвена е, но далеч от класата и блясъка на Гого.
Тя дори не е най-силната и комплексна жена този сезон. Всъщност дори не е в топ 3.
При нея освен негативизма се вижда леко изявен Ефектът на Дънинг – Крюгер.
Виж Мони е типичен представител. Въобще не е наясно с реалните си възможности и качества.
В този тип предавания психолозите задължително вкарват няколко такива индивида.

Последна редакция: нд, 01 окт 2023, 20:49 от sineva 1

# 2 842
  • Другата България
Намерих снимката.

Относно рейтингите. Сигурна съм, че ИВ ще “отнесе“ Фермата. И че рейтингът ще е висок. Това е само защото конкуренцията е слаба, дори никаква. Този сезон на “Фермата“  е копие на ИВ, за мое съжаление, съсипаха любимия ми формат заради комерсиалност и гонене на рейтинги, реклами и т.н., а замисълът, изначалния, беше страхотен. Загубиха голяма аудитория, от истинските фенове. И ако ИВ е ББ на плажа, то “Фермата“ стана ББ на село. И дори не  е на село. Та, докато конкуренцията е мижава, ИВ ще са едноличен лидер в този часови диапазон, и ще има гледаемост, дори и само за интригите. БТВ просто няма какво да противопоставят, я да бяха започнали “Ергенът“ сега.....тук сигурно щях да пиша само аз, че това шоу не го гледам. Blush

# 2 843
Игрите са много по-интересни от Ергенът, който правилно Diavolo определи за бигбрадърски формат, според мен обаче Grinning

Не е много по темата, но разбра ли се вече с какво Нова ще отговори на въпросната боза пролетния сезон?

# 2 844
Намерих снимката.

Относно рейтингите. Сигурна съм, че ИВ ще “отнесе“ Фермата. И че рейтингът ще е висок. Това е само защото конкуренцията е слаба, дори никаква. Този сезон на “Фермата“  е копие на ИВ, за мое съжаление, съсипаха любимия ми формат заради комерсиалност и гонене на рейтинги, реклами и т.н., а замисълът, изначалния, беше страхотен. Загубиха голяма аудитория, от истинските фенове. И ако ИВ е ББ на плажа, то “Фермата“ стана ББ на село. И дори не  е на село. Та, докато конкуренцията е мижава, ИВ ще са едноличен лидер в този часови диапазон, и ще има гледаемост, дори и само за интригите. БТВ просто няма какво да противопоставят, я да бяха започнали “Ергенът“ сега.....тук сигурно щях да пиша само аз, че това шоу не го гледам. Blush
Констатациите за Фермата за съжаление са верни. Sad Развалиха я тази година и оставиха ИВ без реална конкуренция.
Радвам се за Рълев и Дени. И двамата са много симпатични. Дано само стрина не им се меси, че ще развали работата.

# 2 845
  • Другата България
Момчил и дългогодишната му приятелка май ще стават родители. Heart
Поздравяват ги в ИГ.

# 2 846
Нали се коментираше преди време за някаква изгубена страница от сценария на предаването, та те сами не могат да се опазят, а спрели изявите на участниците. Неделчо и Туджаров сами твърдят, че се опитват да избегнат спойлерите или поне не искат директно да им се казва развоят на събитията, то е ясно че знаят неща от кухнята, все пак движат с част от участниците. Мисълта ми е, че от предаването трябва хиляди пъти да благодарят на подкастите за интереса, който се генерира към тях. Иначе просто щяхме да гледаме епизода, гасим телевизора, измрънкваме малко на любимите и заспиваме. Благодарение на подкастите и на темата тук дори - хората почват да горят в историята, разискване на стратегии, ходове, дискусии, ама защо така, защо не иначе и като получат малко вътрешна информация още повече се разпалват...но те си знаят.

Иначе Морунов е точно от любимите ми играчи и може да бъде даван за пример какво се има предвид под участник с профил Герой.

# 2 847
  • Другата България
Ето ви и Моника и Емануела.
Опасно близки, само Марто липсва между тях. Blush

# 2 848
Силно се надявам амазонките най-накрая да отидат на резиденцията, а гладиаторите за разнообразие да посетят реката. Ще ми се да видя как ще общуват при по-трудни условия, вече видяхме силна избухливост от Дани и Крум, когато при заплахата нещата да не продължат по план (евентуалното включване на братята)
А спора на Цвети и Радо, прераснал в разединение, чисто и просто е неспособност за адаптация. И двамата са пълен минус в социалната игра, но Цвети може би повече, тъй като тя има по-голяма нужда от алианса и трябва да играе по-хитро. Конкретно за спора, няма как Радо да почувства по същия начин опасността от арката. Биологично на жените е вродено по-силно чувство за предпазливост, за да пазят себе си, за да имат деца, както и грижата за тях от наранявания. Точно затова след ужасяващото падане на Оряшкова масово жените бяха в ступор пред арката. Тялото им подава такъв сигнал и ако не го послушаш си по-скоро глупак, а в един момент един като Радо започва да ти обяснява, че всъщност е глупаво да се страхуваш, защото си бил световен шампион и нищо не трябвало да те плаши.
Знам че Радо искаше да помогне, но начинът по който го направи не свърши работа на Цвети и тя разбираемо се подразни. И двамата вярват в правотата си, защото са себе си са прави, но защо толкова остро трябва да убеждаваш другия и да искаш да приема твоята истина. Ами твърде млади са, за да подходят с разбиране. В случая ми хареса подхода и анализа на Рълев, той също е младок, но природно е по-мъдър в социалните неща смятам. Тук е момента да го отлича и в последните битки, страхотно се справя и той, заедно с Момчил и Дени за момента са ми фаворитите.

# 2 849
Стига, хора, Радо не е психопат. Има някои странности /начин на комуникация, жестове, социална неловкост/ които ме навеждат на мисълта че е невронетипичен, което, обаче, никога не бих определила като нещо лошо. Просто е различен и изглежда странен за околните.
Подобни хора компенсират с много други качества и неслучайно са изключително успешни в областта, в която се развиват.

Общи условия

Активация на акаунт