💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 129 903
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 2 850
  • Sofia
Ето ви и Моника и Емануела.
Опасно близки, само Марто липсва между тях. Blush

Кифли! Другото е излишно..

# 2 851
  • София
Да-да и ние им вярваме, че изглеждат точно така.

# 2 852
^^Защо се правят да изглеждат като излезнали от компютърна игра. Масово явление.

# 2 853
Видяхме я Моника как изглежда. А с този перманентен грим на устните, който си е направила прилича на циганка. Те са с такива синьо лилави устни.

# 2 854
Скрит текст:
Във вестник Уикенд от петък пише победителите и последните трима, както и много от развитието, така че който не иска да знае да не чете.
Може ли накратко, на лични? Интересно ми е и нямам проблем да знам развръзката преди финала. Ще си държа устата затворена, обещавам! 😊
В тази статия вестник Уикенд познава много. Единствено имената на участниците.🤫

# 2 855
Във вестник Уикенд от петък пише победителите и последните трима, както и много от развитието, така че който не иска да знае да не чете.
Ако не е проблем напишете информацията в темата за спойлери Simple Smile, че ката ден се молим за инфо, а никой не снася такова. Sad

# 2 856
Видяхме я Моника как изглежда. А с този перманентен грим на устните, който си е направила прилича на циганка. Те са с такива синьо лилави устни.

да, и кофти кожа, кофти брадичка, надялкан нос.....точно като на снимката.
радо не е психопат, но не  е и нормален младеж, както някой отбеляза. голямо дърво е. още в началото започна да ме дразни. за мен показва много незряло и социано неадекватно поведение. не знам каква му е личната история, но навярно има обяснение. иначе в спорта си сигурно е супер.

# 2 857
Ако може да се съди по предишния приятел на Дени, Рълев е точно неин тип.

# 2 858
"Нормалността" е много разтегливо понятие и няма точен аршин за него. Всеки си е нормален за него си и аз нямам проблем с чуждите нормалности,  стига да не се бъркат в моята.
На Радо вероятно му е трудно в социален план, или по-скоро трудностите са за хората, които го заобикалят, но той е достатъчно добре подготвен и може да си позволи да ходи на битки. Не е гъвкав, не му пука особено. Неговата нормалност е да бъде дърво, но той няма проблем с това.

# 2 859
Че тя последно се беше показала с онзи дебил Кристиян Кирилов (София ден и нощ), даже и буквите си бяха татуирали и то след много дълга връзка, около месец. 😅 Като знам и с какъв беше влязла в Един за друг, не мисля, че е особено умна Денислава.
Скрит текст:

# 2 860
рълев и дени въобще не мога да си ги представя като двойка. нея я виждам с по-възрастен и улегнал мъж /под възрастен имам предвид спрямо нея, а не по принцип/.рълев е такъв дечко и е толкова немъжествен, че не виждам как жена като Дени въобще би го погледнала.

# 2 861
Гаджето й Дани май се казваше, с който влязоха в “Един за друг” също беше по-малък от нея.

# 2 862
  • Другата България
https://www.marica.bg/lajfstajl/bogatash-s-shtedro-sarce-ot-ferm … ot-igri-na-volqta
Ето го и материала за връзката ѝ с Любо от “Фермата 8“.
Аз като ви казвам, че жълтурите са неуморни.....

# 2 863
Относно сезона -Категорично НЕ от мен.Пълен ПРОВАЛ .Като мъжкия каст по-бива от женския.
На останалите върпоси отговора е един, и е ясен Сезон 4!!!
На последния въпрос Дени .
Това е от мен  Simple Smile

# 2 864
Ехее, колко много клюки! Денислава и Рълев двойка! Боже! Хич не си подхождат!
Момчил ще става татко! Браво! Да са живи и здрави - страхотна новина!

Много се надявам гладиаторите да не са на реката, предвид очакваното от мен влизане на Михаил при тях. Ще бъде мноооого гадно да се озове от плажа на реката!
А реката да не би да са я сменили с някоя по-гадна от тази на Амазонките? Като ги гледам Мартин и Дунев как берат душа за една седмица, направо момичетата ми се издигат в очите колко геройски понасяха три седмици тази дестинация.

Общи условия

Активация на акаунт