💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 129 897
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 2 865
  • София
Пусната е новата анкета! 😊

Топ 5 от предната анкета за мъжкия каст:
1. Момчил 179 гласа
2. Иван Рълев 142
3. Крум 77
4. Цецо 74
5. Радостин 20

На мен лично ми беше адски трудно със само 3 опции, но това и беше идеията, да е сложно за избор.
Моята тройка е: Цецо, Крум и Момчил, но не съм убеден в нея. Този въпрос ще го има отново, но на по-късен етап.

# 2 866
Че тя последно се беше показала с онзи дебил Кристиян Кирилов (София ден и нощ), даже и буквите си бяха татуирали и то след много дълга връзка, около месец. 😅 Като знам и с какъв беше влязла в Един за друг, не мисля, че е особено умна Денислава.
Скрит текст:

Нали я представиха, че живее и работи в Щатите … а то все българи гаджетата й ?!
Покрай новия сезон на ИВ започнах пак да гледам и оригинала Desafio … единствено мога да кажа , че бг продукцентите са съсипали хубавия формат Sad

# 2 867
Рълев немъжествен? Rolling Eyes

Ама какво точно разбирате под мъжествен? Някой като Гатьо, който да строява в две редици ли? Някой като Ники Бедъра да показва анаболни мускули ли? Някой да бъде ала темерут като Радо ли? Някой като Елвиса да агресира вербално ли? Някой като Мастагарков да не знае на моменти къде и какво прави ли? Някой като Дунев да мълчи и да пуска хапливи коментари от време на време ли?

Рълев си е съвсем на място според мен, има си и мнение и характер, и умения, и сила, и най-вече за момента изглежда много свестен, особено на фона на останалите, и дано да не разочарова по-нататък.

# 2 868
  • Другата България
Blush Ами аз ви казах, че следя ШООЛ-то само за забава, затова и ми е интересно да им разгадавам простотиите, както и да се забавлявам с клюките, на които попадам, те изникват отвсякъде. Последвала съм и определени участници в ИГ, и там когато мога дебна за снимки, лошото е, че вече и в ИГ отстрани на снимките започват разни коментари кой докъде, как....повечето са хипотези, като нашите, ама явно и някакво изтичане на инфо има. Отделно от него обаче си мисля, че е възможно и да се пускат партенки от самата продукция, именно с цел някаква изненада. Да, знам, че не са толкова умни, ама нали съм си конспиратор....Blush
За анкетата естествено всички отговори са ми за Сезон 4, само за мъжкия каст отговорих Сезон 5. Имам си съображения, няма да ги излагам тук, но определено мъжете в този сезон са ми повече ТОП, отколкото в миналия.
Жените за тази сметка точно обратното.
За най-комплексни участнички - Виолета, Денислава и естествено, Теодора. Blush
За утре прогнозите са ми захранване на Румен Радев и малко радост за мъжката аудитория от гледка на изкъпани и наконтени млади жени. Blush За другите не знам как ще се разпределят, но ми се иска и Гладиаторите да погладуват малко на реката. Капитаните не мога да прогнозирам, ще ми се най-сетне Теодора да прояви инициатива, но пък от друга страна както коментирах още не е минало онова с “внезапната капитанска смърт“, да не вземат да я нахендрят нея, аз съм заложила на Радо все пак. Blush

# 2 869
  • София
Аз донякъде разбирам защо са забранили интервюта в подкасти - миналата година редовно някой от отпадналите разкриваше какво ще се случва. Даже в техни лайфове в социалните мрежи е имало случаи да казват на някого - тихо, недей да говориш това и подобни. Аз избягвам спойлери, съвсем умишлено и промото понякога не гледам и да, много ме изнервяше да си пусна Неделчо и Туджаров или Чакала, за да чуя какво ще разкаже участник Х, а той да се изцепи участник Y кога отпада примерно.

В анкетата - сезон 4 според мен беше много по-добър от към участници. Мъжкият каст тази година е по-добър от женския. Денислава, Теодора и Виолета за мен са най-комплексни тази година от жените.

# 2 870
"Информацията" на Блиц е изцяло от Спойлерната тема. Дето се вика, с правописните грешки са ни преписали.
За мен е много странно решението на продуцентите да не позволяват да се канят отпаднали участници. Очевидно причината е, че са искали да се обърне повече внимание на тяхното допълнително съдържание (което е покъртително - fuck, marry, kill...), но е много голяма грешка. Това са си твоите лица, всяко едно гостуване носи пряко или косвено ползи на формата. Винаги могат да поискат да изгледат материала преди да се публикува или да позволят гостуванията след като вече отшуми хайпа по техните материали, не го разбирам това.

# 2 871
  • Bayern
Знам, че сега сте се фокусирали върху битката, но на мен друго ми направи впечатление. При споменаването на Димо за връзка с близките отвън, само Радо нямаше никаква реакция, върнах го два пъти.

Според мен останалите преиграват  - големи мъже ,които не са се чували с родителите си 20 дена ,чак се просълзиха като разбраха, че има вероятност за онлайн връзка или писмо ... Някак не ме убедиха ...

# 2 872
  • София
Аз искам да вкарат Никол. Да видим как тате ще я защитава и каква ще бъде  реакцията на Мартин. Маха две котви да да дойде друга

# 2 873
  • Другата България
Те и във въпросните лайфове, които правят, ако решат могат да се изпуснат. Неволно, нарочно....очаквам и тях да им забранят.

# 2 874
  • София
Аз не съм много убедена за Дени и Рълев само от тази снимка. Road buddies, има с тях и още някой в колата (Никол?)... Не казвам, че не е вярно, но за.мен това не е доказателство. Grinning

# 2 875
На мен също ми харесва как ги сюрпризират с постоянни неочаквани ходове, само не ми е ок да пращат незаслужено някой в чистилището, защото реално си го изкарват от играта, говоря за случая на Цецо. Ако ги прати новодошъл от чистилището,  ок е- не си играл добре социалната игра, пращат те. Ама Цецо въпреки че не го харесвам, не го заслужи това. А и отнема шанса на Михаил да влезе бързо. Дано дадат игра с плуване,  дано!

# 2 876
  • София
То и лайфове този сезон няма. Има ама са малко и няма нито един запазен лайф. Явно им забраняват. Аз не съм гледал и един лайф, защото на живо абсурд да гледам. Винаги съм си ги гледал на запис.
И инстаграмите им са много зле. На сезони 3 и 4 къртеха от последователи, а сега са доста зле. С изключение на Мудева и Румен Радев (изненадани?).

Туньо със седмичния си обзор

# 2 877
Много интересно твърдение, че Радо е психопат. Значи ,че като не пееш в общият хор си с някаква психическа патология.🤔🤔🤔  За мен чисто Цвети се оля, както направи и при амазонките. По -склонна съм да мисля, че нейното черногледство е някакъв подтискан психически проблем, а не държанието на Радо. Той самия каза в синхрон, че му идват прекалено нейните изблици на нещастие. Тя си е типична "драма- куин"  и от мухата прави слон. Радо каза, че играе с нея независимо от техните взаимоотношения, ама не момиченцето тропа с крак, той не и отдавал нужното внимание, тя не можела повече така. Лигла !!! Прав е Радо, че Цвети се държи като принцеска. Типичен пример на  "кокошка сама сред петли". При амазонки защо не се опита да тропа с краче ?  Там нямаше да и минат сръдните, ама тук се е взела много на голямо. Ако Васко не беше се отказал най- вероятно нямаше да е вече в играта. Трябва да се радва на късмета, че първо е със служебна победа, а че второ я пратиха в най- силното племе. А вместо това тя само мрънка. Угодия няма.😡

Последна редакция: нд, 01 окт 2023, 15:00 от Joy 05

# 2 878
  • Другата България
Аз се сетих, че дори и да влезе един при сините, те пак са по-малко от останалите.
Много неравнопоставени като численост, така ще се товарят едни играчи да им минават безумните трасета по два пъти. Снощи се смеех, ама да не вкарат наистина и Теодор, и този на Ралица приятелят...

Радо ако не се лъжа е зодия Близнаци. Понеже и аз съм близнак, прекрасно го разбирам.
Екстрасистули получавам от мрънкалници, и най-много “обичам“ някой да ми навлиза в личното пространство и да си натрапва мнението. Толерантна съм, но до известна степен. После ставам груба. Понякога трябва.
Но при Радо допускам и малко натиск за определено поведение вътре, все пак не забравям, че тези разговори до известна степен и са режисирани.

# 2 879
  • Sofia
Аууу Радо близнак, това обяснява всичко. 😆 Мъж близнак и на снимка няма да погледна, нищо, че съм от същата зодия. 😊

Общи условия

Активация на акаунт