💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 322
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 435
Е, хайде сега генерални изводи от една вечер, сякаш Цецо и Гатьо 3 дни готвят и мият чинии. Момичетата са физически и емоционално изцедени, те ония типични представители мъже тип жените трябва да слагат и дигат, за нас е под достойнството

# 436
  • Другата България
Цялото поведение на Амазонките /без Оряшкова/ беше вяло и апатично. Те не влязоха в стопанството с радост, личеше си, че са много разочаровани заради загубата на резиденцията, Мудева и си го каза - “жени сме все пак“. Искат да се изкъпят, да се наконтят, да си покажат тоалети, гримове, парфюми....разбираемо е. Някак не оцениха стопанството, а пък и като видяха мизерията след Гладиаторите, още повече. Когато очакваш много, идвайки от нищо, следва да оцениш и малкото. А те не можаха, освен Оряшкова. Оттук дойде голяма част от случващото се, затова и казах, че не са им виновни само мъжете. Но пък точно Цецо, който за мен е виновен за загубата, да се прави на Тимур, който ще върти на пръста си командата СИ - .
Днешният епизод ще го запомня с няколко неща - на първо място с поредното затваряне на голямата уста на Виолета от страна на Ралица след края на битката за територия.
После с двойственото поведение на Мастагарков и досадното му намилане на едно и също многократно на една жена, която този път наистина го беше разбрала. И да, понякога не е нужно директно да обидиш някого, достатъчно е с поведението си да му го покажеш, от което да му стане гадно.
После с вече изтърканото и супер досадно мрънкане на Виктория, ще цитирам Дени - САКЪН! Нетърпима е.
После с поредния епизод, в който наблягат на представянето /добро/ на Рълев и Радостин.
И накрая, с най-комичния за мен момент - появата на Цвети на вечеря в резиденцията и картинката на 6 мъже, които я гледат с отворена уста и потекли лиги от нея. Горките, и на тях не им е лесно......

# 437
Голям страх у тези мъжкари Гатьо и Цецо да не идат на елиминации срещу Моника и Вики или срещу Цвети и някой гладиатор. Как ще ги печелят тия игри, под моркова на сянка ли. Или просто им се командори.

# 438
Ох, в нашето семейство щяхме да сме по същия начин. Аз щях да ахкам на мръсотията, да чистя, да оптимизирам и подреждам, а мъжът ми щеше да се погрижи за яденето.

# 439
Малкото Вики толкова е отчаяно, че няма сили да се жалКва!
Стана ми тъжно, като гледах самотната й фигурка до огъня. Другите се суетят, правят нещо, а тя се е свила напълно безразлична и апатична  към случващото се наоколо.

# 440
Добре, ама Дени е била на доста по-гадно място за почти същото време, колкото Викито на реката, ама не рева оратлъка.

# 441
  • София
Досега не бях чувала някой да казва шушлЯк като Моника.

Според мен нямаше нужда пет жени да чистят едновременно, можеха да се сменят и да оставят и Момчил да се изкъпе. Не беше много приятно да го юркат, предвид, че той не е седнал и ще измие и чиниите след всички. Свястно момче е.

Цецо се излага. Мен той ми е смешен и по снимки все показва юмруци или мускули. Имаха една снимка с Румен и Теодора, мисля, че в Турция бяха ходили. Те сият, готини, свежи, а той с юмрука напред като някакъв бияч.

# 442
За чистотата ги разбирам момичетата, но защо трябваше да доближават леглата. Искат да спят една до друга ли? Нещо не ми стана ясно.
Ще се види следващите дни дали ще работят момичетата или ще се скатават.
Прав е Гатьо в едно - трябва си ред и дисциплина 😂
Защото искат да спят 3 на две легла. Иначе една от тях трябва да отиде при мъжете. Стаята, в която съединиха леглата е за 2ма. Съседната също, а те са 5.

# 443
  • Другата България
Шушляк е врачански диалект. Joy
И в потвърждение на последното изречение на предходния ми пост, лека нощ от мен. Joy

# 444
Оф, чудо голямо, че една ще спи при мъжете .. на мястото на Гатьо и аз щях да се изнервя.
Бих предпочела мъжката компания пред кокошките

# 445
  • София
Шушляк е врачански диалект. Joy
И в потвърждение на последното изречение на предходния ми пост, лека нощ от мен. Joy
И в София се използва, но като шУшляк, учуди ме като каза шушлЯк. Новост бе за мен. 😁

# 446
  • София
Оф, чудо голямо, че една ще спи при мъжете .. на мястото на Гатьо и аз щях да се изнервя.
Бих предпочела мъжката компания пред кокошките
Проблемът е, че при мъжете е по-студено, а те достатъчно са се намръзнали. Не им е проблем, че някой от мъжете ще ги ощипе, а че искат на по-топличко и да не им хъркат на главите. Просто искат лек комфорт.

# 447
От показаното не виждам причина някой от мъжете да мрънка. Не е като момичетата да не са минали трасето и да не са участвали в играта, че да са им длъжни. След три седмици река - да, ще се изкъпят, да ще се помоткат. Нито едно от нещата, които направиха не е било в ущърб на мъжете, но очакването, че щото са жени ще им приседнат и прислугват без да гъкнат - ми не мерси.

Така го минаха трасето, че бяха една обиколка зад всички останали. Добре, че дойде реда на тримата мъже, за да наваксат изоставането. Добре, че Цецо хвърляше ласото. Отново той мина и най-бързо с варелите. Накрая двамата с Момчил и пъзела им редиха.

Има ли изобщо някой отговорен пост, който тези принцеси биха поели и се нагърбили ?

Ако не им бяха мъжете, щяха още с баба Вили да хвърлят ласото и да са поредна седмица на реката.

За капак на всичко им сготвиха, отидоха да се изкъпят и им бяха седнали на местата. Еми нагла и неблагодарна работа е това.

Аз му се чудя на Цецо. Щом те са силната коалиция от 5 жени и си избират капитан и държат властта. Да мятат те ласото, да си решават те пъзелите, да си правят те стратегията. Остави ги да потъват, що се буташ ?

# 448
Много странна ми е реакцията на жените тук срещу амазонките.
Цецо не може да си трае. Такъв човек е, А ако саботира и той ще е на реката: и на сигурна номинация…

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 00:16 от victoria vassileva

# 449
Гатьо може да е палячото на сезона, но беше напълно прав в изказването в синхрона си.
Съжалявам, ама амазонките се държаха като абсолютни овце, не може 3 седмици да спиш при жабите и комарите и да не се зарадваш на стопанството и да почваш с мрънкането и претенциите, че това било мръсно, че леглата и т.н.
Само ще кажа, че един прегладнял човек няма да се оплаква, а веднага ще се захване да сготви нещо, ами какви щяха да са мрънканията, ако бяха на резиденцията?
И да, всички имаха принос, но ако не бяха мъжете в това племе тези щяха да си изкарат сезона на реката и нямаше да видят и 1 победа.

Общи условия

Активация на акаунт