💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 396
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Румен Радев на всяка игра дърпа на терен. Сега няма пъзел, може да е неговия ден. Искам Мишо да спечели, но ще съм много доволен и на президента.

# 796
Грее Никол, ама с фалшива светлина. За нейния глас го нищихме. Отделно, лигавка и тъпичка ми идва.

# 797
Малеее съсипали са ги тези дечица. Мишо- какво тяло само развалиха тия гадове  продуцентски. И Рълев 2 и Веси и Румен...- голямо прецакване за тези млади душички.Трябва чистилището с държавен вестник да го забранят. Който го е измислил този сценарий трябва да си посипе главата с пепел  и така да си стои.😡

# 798
Очевидно е, че продукцията пести от всичко. 50% от локациите са едно нищо, за стопанството сигурно пак не дават голяма или някаква пара, пък в резиденцията за храна вкарват луканките на спонсора и някакви плодове от пазара. Съоръженията са рециклирани, наградата и тя нищожна... Confused

# 799
Румен и Мишо са като мъченици, а Никол грее Joy Елена и тя ако не беше толкова лабилна психически държи на глад. Мъжете обаче много ги срина
Елена обаче как живна след животоспасяващото посещение на тати !!

# 800
Въобще не го вярвам з нечовешките условия и съсипването.

# 801
Е, няма да е Мишо! Ма сега да не вкарат Никол!

# 802
Мишо що така изостава тая игра... В него ми бяха надеждите за тая седмица.

# 803
Аз нали съм конспиратор, но в повечето случай се оказвам права, та се сещам за “просветлението“ на Дяволо миналата седмица, за Рълев. Като краен победител. Като нищо ако са прецакали сериозно това момче, малкия Ръльо, а той изглеждаше наистина взел - дал, да са компенсирали братчето зъботехник с чека.
Да, знам, че звучи абсурдно, то и за мен звучи така, ама сега ми хрумна. Изобщо не бих се изненадала. Знам, че се подписват в договорите под абсурдни клаузи, и се съгласяват с абсурдни условия, ама....като Гатьо и аз, седя, и реших да се замисля....
Точно това мислех и щях да пиша, че сигурно ще компенсират брат му

# 804
Мишо го прецакаха.

# 805
  • Другата България
Явно няма да е Мишо. Съвсем се омота. Няма да е сега, иначе съм сигурна, че ще влезе.

# 806
Аз нали съм конспиратор, но в повечето случай се оказвам права, та се сещам за “просветлението“ на Дяволо миналата седмица, за Рълев. Като краен победител. Като нищо ако са прецакали сериозно това момче, малкия Ръльо, а той изглеждаше наистина взел - дал, да са компенсирали братчето зъботехник с чека.
Да, знам, че звучи абсурдно, то и за мен звучи така, ама сега ми хрумна. Изобщо не бих се изненадала. Знам, че се подписват в договорите под абсурдни клаузи, и се съгласяват с абсурдни условия, ама....като Гатьо и аз, седя, и реших да се замисля....
Нищо чудно. Кой знае тези серсеми , какво са забравили в договора и сега да си вържат гащите да не ги съдят Рълеви. А пък и Рълев 1 си е доста подготвен играч.  Може би един от най- подготвените в сезона.

# 807
Да не се върне Марто за ужас на Вили.
Мишо лошо се овърза

# 808
  • София
Ако е така, напълно оправдано да излезе, ако не е по негова воля влизането!
Е, не е влязъл принудително, много хора от двойките ми се струва, че са влезли заради своя близък. Иначе е здрав, продукцията не му дължи компенсация (относно конспирацията на Мери) така да се каже, но все пак са му позволили да напусне, въпреки че лекарите са казали, че "здравето му не е застрашено", което не е малко. По принцип продукцията е строга с "доброволно отказалите се", затова се налага те да инсценират загуби на игри.

# 809
Мишо го прецакаха май.

Общи условия

Активация на акаунт