💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 434
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 810
Ако влезе Никол Старейшините са новите Амазонки.

# 811
  • София
Димо що не са го разкарали по здравословни причини?

# 812
  • София
Явно няма да е Мишо. Съвсем се омота. Няма да е сега, иначе съм сигурна, че ще влезе.

Аз се зачудих даже, дали не са го "омотали" от продукцията. Не мога да повярвам, че сам може така да се завърже.

# 813
  • На Изток от Рая
Елвиса диша във врата на Радев, да не вземе пък сам да се измъкне😀

# 814
  • Стара Загора
Много съмнително е въжето на Михаил. Дали няма външна намеса ?

# 815
Много е съмнително въжето на Михаил. Няма да се изненадам, ако от продукцията са решили да го прецакат

Едва ли. Нали се тегли жребий преди битката.

# 816
  • София
Не е лека играта-като при биатлона е...изморителна и след това трябва човек да се съсредоточи и да спре дишането си за да стреля.

# 817
  • София
Само Румен му липсва на Гатьо, да цъфне при Амазонките...

# 818
  • София
На мен ми се струва, че Мишо сам се омота. Особено, когато обясняваше, че няма как да стане, се виждаше много ясно, че има как, но се е панирал. След това се стегна. Този път сякаш не е продукцията.

Хубава игра, равностойна, всеки има шанс.

# 819
  • София
Не мога да повярвам, че Мартин е втори.

# 820
  • Другата България
Ако е така, напълно оправдано да излезе, ако не е по негова воля влизането!
Е, не е влязъл принудително, много хора от двойките ми се струва, че са влезли заради своя близък. Иначе е здрав, продукцията не му дължи компенсация (относно конспирацията на Мери) така да се каже, но все пак са му позволили да напусне, въпреки че лекарите са казали, че "здравето му не е застрашено", което не е малко. По принцип продукцията е строга с "доброволно отказалите се", затова се налага те да инсценират загуби на игри.
Аз знам, че официално не му дължат нищо. Но имах предвид неофициално, така да се каже. Нещо има тук, влезе ми червейчето където /не/ трябва....

Накрая ще се окаже, че Мартин ще влезе по най-баналния и непредвиден от нито един от нас начин - по почина на Мастагара ще ги бие всички на топчето. Joy

# 821
Марто много добре се представя. Явно много иска да се върне и да прати старина Вили при Изгубените

# 822
Имаше ли правило за минаване по въжетата, защото нещо всеки минава различно?

# 823
  • София
Ще вземе сега Елвиса да влезе 🤣 То в случая даже е логично де, той дойде от резиденцията, има сили. Но щом няма да е Мишо (явно), стискам палци за Румен аз, да живне малко.

# 824
Дали утре предимството за Старейшините няма да бъде първите двама спечелили играта от Изгубените?

Общи условия

Активация на акаунт