💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 380
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 915
Утре предимството на Старейшините е да вземат някой от племената.

Как така ?! Само за играта ли, не разбрах много ?! А в същото време ми се видя всеки да си е в племето … хм.

Няма как да разбереш кой къде е заради екипите.
Верно, че те си откарат с една екипче цял сезон, само Момчил имаше късмет да получи нов Simple Smile

# 916
  • София
Лято,
Точно така звучи да.
Но ако е така това ще е скандално и ще отнесат напълно заслужено огромен хейт.
Не го вярвам. По-скоро, Чистилище. Стига с тези кражби вече.

# 917
Не знам , ама ако Марто наистина спечели, горките изгубеняци. След Вальо, сега и стрина Виолета. Не им стигат мизерните условия и глада ами и най- дразнещите от племената при тях попадат. Кошмар.

А после и Гатьо

# 918
  • София
Според мен ще крадат някой сините. Предполагам ще си върнат Момчил.

# 919
Според мен Мартин няма да прати Дени, приказва ги такива за интригата.
И за ТВ съспенса - не знам от него ли идва или от продукцията обаче.

За анкетата - гласувам чак сега, съответно повечето неща вече са ясни, но много силно се надявам един-единствен играч да загуби от новаците и това да е Стратимир Тейт.

# 920
  • София
Окей, няма да коментирам сценарии и конспирации.
Честито на Елвиса. Чисто телевизионно си се бори и пребори.
Ако не друго държеше прашката най-добре и направо разцепваше мишените. Абе старата школа. Като дете са играли много с прашки и фунийки. Сегашните младежи не знаят тези неща.
Мислех, че си 30+ години. Фунийките може и да са по-рано, той е на 38. Не съм много наясно с 38-годишните, но около мен има доста 36-годишни и са играли видео игри, а не фунийки.

Надявам се Мартин да не прати Дени, достатъчно се измъчи там, а и нищо не му е направила. Сама в племето без макак си е и безопасна засега.

# 921
  • Другата България
За Мартин - знаете какво ще кажа. Аз това, че ще го върнат ВЕДНАГА го казах още когато го пратиха на камъните и онзи пек. Миналата седмица още, когато отпадна Васко. Уважавам мнението на всички, но аз лично НЕ вярвам, че Мартин спечели честно. Такова наблягане на “двете седмици“ имунитет, съчетано с предварителната му заявка колко не обича /не/ лукса, очертаващата се задълбочаваща се интрига с Виолета....дори самият факт, че не го изгониха директно, а го пратиха при отшелниците.....всичко това в комплект просто ми “крещи“  сценарий. В движение, без движение, с малко движение....все тая. Доволна съм аз лично, това “чукане“ чаках, но ми стана мъчно за Румен Радев. Няма да влезе това момче, аз не го харесвам, но продукцията не харесвам много повече, и като започна епизода се питах риторично кой ще е следващия, с когото ще се изгаврят в този епизод. Включително и с Димо. Е, ето го отговора. Румен. Жалко. За Мишо съм спокойна, няма да го изпуснат, но Радев вероятно ще види Мудева когато същата отпадне от играта.

# 922
  • София
Мисля, че ако Мартин отново беше изгубил /както миналия път и вместо да го изгонят го съхраниха на Чистилището/ бас държа, че "огромното предимство" обещано на Благо щеше да е да спаси един от изгубените и е ясно кого той щеше да спаси. Именно затова не го оповестиха това предимство предварително, за да могат да варират, според случая.
Добре, че Пеевски не е участник в игрите Joy... щом за Мартин правят такива шашмалогии, какво ли щяха да правят за Пеевски, щото той щеше да си купи бая повече от един от чалга елита. Stuck Out Tongue Winking Eye

И какво ли невиждано предимство ще им дадат сега на сините, аджеба... FlushedStuck Out Tongue Winking Eye

# 923
  • Буркина Фасо
или може да блокират някой играч да не играе.

# 924
А коя женка падна надолу с главата..видяхте ли? Ужасс..
Ситнилска.
Предизвикват съдбата от доста време с това плитко басейнче.

# 925
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Мале, утре ще е страшно, половината ще се изпопребият. Поне трима видях да падат, Оряшкова по крайно опасен начин. Дано всички са добре, направо се чудя дали да гледам.
Много мъчно ми стана за Румен, но Мартин беше много добър на прашката. Дано поне утре изпрати Виолета на Чистилището, а не Дени. Горките Изгубени обаче, все нямат късмет с новопристигналите - първо Вальо, сега Виолета. Ще има "Ай, сакън!" и на Чистилището.

# 926
Тия няма да вземат мерки за сигурността на участниците. Вързали са си гащите, че при травма и смърт не носят отговорност и нехаят. Rage Дано нямат тъжната съдба на Сървайвър, казвам го не заради тях, а заради тези млади хора, които рискуват живота и здравето си в едно нагласено шоу, в което са просто едни пешки, които продуцентите местят по дъската.
Дано утре няма тежко контузени, че при този плитък басейн ще е чудо. Оряшкова или Ива май е дамата от Амазонките с жестокото падане, по-скоро първата. Дано е добре

# 927
Ами те всички там отиват с имунитет.Да не би да е само привилегия за Марто?
Тегли се жребий кой на кое трасе да играе,следователно теориите,че едни въжета са заровени по-надълбоко също увисват.
Марто беше страхотен на терена и точен на стрелбата.Напълно заслужена победа.

Румен се видя,че не маха пръста от очетанията,а си я държи там,вместо като другите да си разчиства пространството.Заслужава си второ място.То,акъла като го няма..

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 23:20 от Adoralova

# 928
Е, това вече е смешно
Това нали ставаше след победа на отбора …. евентуално … кражба на капитан … тия продуценти не се спряха с размешването, много се кефят явно !!

# 929
  • Буркина Фасо
Ситнилска.
Предизвикват съдбата от доста време с това плитко басейнче.
ако е по-дълбоко ще се издавят. Smiley

Общи условия

Активация на акаунт