💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 356
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 945
  • София
Мотото на сезона '23 е "Лекар на терен"

# 946
Съвсем честно си спечели Мартин. Да не би някой друг да му целеше плочките с прашка? Съжалявам за Румен, защото го харесвам, но решението му да не копае правилно му изяде главата.
И как се копае "правилно"?! Flushed

Ами като копаеш да не мяташ пясъка обратно в дупката.

# 947
  • София
Сещате ли се за онова момиче, което още на първата игра се фрасна в дървена греда и едва не се утрепа?  Беше някакъв тунел с греди отгоре и трябваше да се промушат отдолу под гредите. Та тя
 се удари още на първата греда. Подсетете ме как се казваше. Дори и сезона не мога да си спомня.

# 948
Станислава май беше. Една с очила. От червено племе сякаш беше.

# 949
  • София
Станислава от Бойците. Сезон 3.
Беше военна някаква. Хахавелка. На Неделчо любимка.

# 950
Станислава май беше. Една с очила. От червено племе сякаш беше.
Която мечтаеше да работи в митницата или полицията.

# 951
Точно Стейси беше. Кандидат полицайка.

# 952
  • София
Съвсем честно си спечели Мартин. Да не би някой друг да му целеше плочките с прашка? Съжалявам за Румен, защото го харесвам, но решението му да не копае правилно му изяде главата.
И как се копае "правилно"?! Flushed

Ами като копаеш да не мяташ пясъка обратно в дупката.
Тя дупката беше станала като след взрив, така че колко по-дълбока можеше да бъде?!

# 953
  • София
Видоизменям и допълвам леко предложение от ФБ за следващата игра: пускат ги направо от самолет - трябва да уцелят понтона в морето - след това плуват сами до лекаря на терен (на плажа); печели чичо Доктор.

# 954
Леле Елена как псува, като каруцар?! Scream Момиче на 20 години бетер тираджия.

# 955
Аз я следвах Стейси известно време в ИГ. По-добре беше, ама наистина за малко да се убие за едното предаване.

А още в първи сезон 3-ма бяха с контузени крака заради една и съща игра със скачане от високо в сено (ама явно бяха спестили от сеното).

# 956
  • София
Впрочем, пратили били и лекар край реката, да спасява Вили, ако получи инфаркт нощес.

# 957
Човек 2.02 см така да падне от такава височина… дано няма счупено!
с дължината си той е най-близко до водата.

Ама и е най-тежък от всички.

# 958
  • Другата България
За Мартин. Преигра с това за Дени. Не можеш да се гавриш с детето на една майка, в смисъл - да се чудиш дали да я “бутнеш“ с детето ѝ. Ясно е, че Дени ще остане, но беше излишно. Независимо чии са репликите - негови или на Тупарев, тези отношения са неприкосновени. Така, както не дават прашинка да падне по оста Дунев - Никол, така омазаха отношенията Вальо - Елена, сега и тук се опитват да се бъркат. Много ниска топка, Тупарев.

За Вики. РЕзко забрави, че иска да си ходи. Че като скокна това моме, че като припна към Марто, че като го започна с въпросите - имаш ли грошове? Дойдохме си на думата, има грошове, и милиони има, и заведения има, и две деца има....всичко си има. Това девойче си знае интереса, и си го гони докрай. Сега Викито ще стане сянката на Мартин, много силна коалиция се заформя при сините - Мартин, Мастагара, Вики, Моника. И в нея някак не виждам Момчил, те ще го искат, за да подсилят отбора, но не съм сигурна дали при номинация няма да го пращат на битки. Дано греша в предположенията си, че ще го вземат него, дано си остане при Амазонките. Въпреки, че която и жена да вземат, ще е първата изгонена. Освен ако печелят всичко и не ходят на съвет.

# 959
Това предаване трябва да се прекръсти на Игри за оцеляване. Пак ще има контузени.
Мартин е толкова зъл, че чак ме кефи. Можело да прати Дени, за да уязвими максимално Виолета Joy

Ами той е козирог. Ще отмъщава свирепо 🙂 Все пак дано прати Виолета, защото тя си заслужава.

От друга страна, Дени според мен е по-силен играч от двете и се чудя дали чистката не започва от тук.

А утре ако си вземат обратно Момчил, пак същия въпрос изниква.

Ако прати Дени в чистилището, ще се върнат в изходна позиция + Виктория, която ще изгори първа (или Виолета).

Още не мога да предположа какви други шокови завои може да се направят в Игрите. (Единствено ми се привиждат Гатьо и Виолета заедно при Изгубените 😀)

Освен инцидентите, които е много жалко, че се допускат. Недомислица, недоизпипани, неизпитани игри с вложени малко пари в тях. Поне с един експерт да се бяха съветвали как да обезопасят игрите...

Общи условия

Активация на акаунт