💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 294
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
Не мога да разбера защо водещите като коментират участието на Румен, непрекъснато го наричат с две имена- Румен Радев.
Колко броя Румен има в тая игра в крайна сметка?

"Румен Радев тича по терена", "Румен Радев отива да спи", "Румен Радев си мие зъбите".....

# 1 051
  • София
Относно жребиовките.
Как да вярват хората на нещо, което не е показвано нито веднъж в ефир?
Както бяха призовани и в подкаст, ами нека да започнат да ги показват! Докато не, съмнения винаги ще има за всичко. Във фейса всяко второ мнение е, че лъжат и е фалш и какво ли не още.

# 1 052
Играта за чистилището е модифифицирана като за по-изтощени хора - имат малко почивки за стрелба след всяко въже.

# 1 053
  • София
Ауткаста с обзора от понеделник и вторник

# 1 054
  • София
Очаквам с нетърпение днешната битка - поне от промото изглеждаше, че това ще е битката, за която няколко пъти и Неделчо, и Туджаров казаха, че участниците не слушали насоките на продукцията как се минават трасетата и затова имало много контузии.

# 1 055
Според мен оригиналното племе на Чистилището е обречено, вероятно никой от тях няма да влезе. Прекалено изтощени са вече и затова Мартин ги би. Сега ако влезе Виолета при тях съм почти убедена, че тя ще спечели следващата битка. Ужасен номер им скроиха продукцията.

# 1 056
  • BG-DE
Според мен за да неизпуснат любовната сюжетна линия може днес ако някой от племената влезе в Чистилището РР да заеме неговото място, защото не му дадоха имунитет, а очевидно той сам няма да успее да се класира 🤔

# 1 057
Разбрах какво ще е невижданото предимство днес за сините - че няма да има контузен играч от техните. Само от другите две племена Wink (дано няма сериозно травмирани де - нито физически, нито психически).

И аз съм от тези, които не виждат нищо особено в Румен Радев. Нито е кой знае колко интересен като личност, нито има някакъв неземен чар или харизма, нито вкарва много мисъл в игрите или в комуникацията си с другите. Добре се движи по трасето, но и там не е нещо изключително, а и като стигне до някакъв компонент, различен от тичане и катерене, приключва.

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 15:52 от Мила Атова

# 1 058
  • BG-DE
Аз също не го намирам за интересен играч, но ми се струва, че продукцията едва ли ще искат да изпуснат любовната линия. Искрено се надявам обаче това да не стане 🙂

# 1 059
  • софия
Като каза Румен, още нещо се сетих.
 Явно някои  са стигнали до там да държат сметка, защо бил гладко обръснат, толкова време на чистилището. През смях обясни момчето, че той просто няма брада. Не никне и това е. На четвърти, пети ден му минала гениалната мисъл да поиска нокторезачка от екипа. Доста ги е разсмял.
 Момичетата бяха много доволни, че яркостта след обработката на кадрите е спестила мноооого неприятни гледки на зрителите. Ива обясняваше,  че веждите и са били покъртителни.
 Екипите им след втора седмица са изглеждали почти зелени от мръсотията. Чакали са с нетърпение битките в морето, че малко от малко да отмият мръсотията.
 Мудева каза, че много се е сдържала да не прави мелодрами от това, че са разделени с Радев. Не е искала да натоварва и момичетата с нейните любовни драми и без това не им е било леко.

За веждите не знам, но маникюрите им бяха перфектни, докато хапваха пицата Simple Smile
Ама разбира се, всяка сряда е идвала маникюристка на реката веднага, след като си е тръгвала фризьорката.😀😀😀
 Не помня коя, Ива или Мудева казваше, че някъде в епизодите са я хванали как си пили ноктите на един камък.

# 1 060
Викито всъщност какво мрънкаше, че не е трябвало да приема офертата на Ралица? Иска да каже, че на плажа, с (уж) никаква храна, пек и почти нулеви шансове да продължи в играта е по-добре? Че от това, което показват, реката е за предпочитане - преди битка ти дават нещо за хапване, кеф ти сянка, кеф ти слънце, разходки в гората...

Когато Вики отиде на плажа каза, че там е много по-добре от колкото на реката. Точно заради това в началото не искаше да се връща при сините, за да не отиде пак на реката.Какво показват и кое как е, само те си знаят.

# 1 061
Викито всъщност какво мрънкаше, че не е трябвало да приема офертата на Ралица? Иска да каже, че на плажа, с (уж) никаква храна, пек и почти нулеви шансове да продължи в играта е по-добре? Че от това, което показват, реката е за предпочитане - преди битка ти дават нещо за хапване, кеф ти сянка, кеф ти слънце, разходки в гората...

Когато Вики отиде на плажа каза, че там е много по-добре от колкото на реката. Точно заради това в началото не искаше да се връща при сините, за да не отиде пак на реката.Какво показват и кое как е, само те си знаят.
Можеш да се къпеш в морето. Няма комари.

# 1 062
От една страна чистилището е ужасно, но и  не може да се очакват да играят с двоен шанс просто така.

# 1 063
Изгонвайки мъжете си подпечатват билетите за реката форевър. Толкова ли не виждат, че не ги бива? В главите им не протича особена мисъл.

Много добре си протича мисълта им даже. На тяхно място какво щеше да направиш? Щеше ли да се жертваш да ходиш на елиминации вместо мъжете? По добре на реката, от колкото извън предаването.Сега да на стопанството, другата седмица може да са в резиденцията, пък после и да изкарат още 3 седмици на реката няма да е нещо ново за тях.А и освен това мъжете са силни и имат голям шанс да се връщат от елиминациите.

# 1 064
Ама за какво гонене на мъже говорим? Да ги пратят на елиминации не е да ги гонят. Или Гатьо, Цецо и Момчил са най-слабите и кой къде ги хване, все ще ги бие? И на чистилището са с по-големи шансове за връщане от младежите там.

Общи условия

Активация на акаунт