💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 276
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 1 425
Извинявай, сега идвам в темата, на кого казвате Бедрото?😄

# 1 426
  • Другата България
Стори ми се, чух Цецо да казва, че Мастагарков бил взел предимството да го изгони и грошове. Виолета затова се смееше злобно но той защо излъга така?
Виолета се смееше така не само защото си е такава, а защото според мен реши, че Мастагарков ги е преметнал за грошовете. А всъщност Цецо преметна отшелниците, но може и неволно да е. Но пък на кого му пука, това да е кусура на епизода....

# 1 427
  • На Изток от Рая
Да отбележа. Точно на тази игра Гого, Чакалчето и Лефтеров са я гледали на място.
Кой занае как са се пляскали по челата...

# 1 428
Както и вчера казах, за мен Денислава е топа на жените този сезон и не само.  Дано стигне далеч, а защо не и да спечели формата. Стискам и палци.

# 1 429

На Николай. Мистър най-големи бедра в България.

# 1 430

На най-силния и комплексен играч тази година - Николай. 😂😂😂

# 1 431
Да отблежим за всички критици - Мартин мина арката три пъти и изнесе Моника.

Абсолютно, след днешното състезание никой не може да го упреква, че минава по втория начин. Колко пъти мина само по арката...

# 1 432
Отново браво на Рълев Grinning Сети се за Гладиаторите.

# 1 433
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Тези два дни реших да си спестя гледането и само ви чета и никак не съжалявам
за решението си. Докато не осакатят човек продукцията няма да миряса, няма!
Тези са за съд, другата гавра с въртенето на участници и гоненето по грозен и гаден
начин на хората, които им се опъват също е отвратителна. Това са живи хора, човешки
същества с достойнство и живот и извън игрите, Тъпарев и Ко на зарчета със живота
и здрвето им ли си играят? Жалко за Цецо, явно са го нарочили, ама то ако наистина им
се е опъвал и държал на ниво тези като нищо ще го направят от черен, по-черен и ще го разкарат.
Браво, евала вече сте под Марианската падина.

# 1 434
  • София
Добре, че е Рълев в това племе.

# 1 435
Аз пък си мисля, че Ива и Ситнилска постъпиха умно, имайки предвид не добре обезопасеният терен. Все пак и Дени падна веднъж.

# 1 436
Въй, не им стигна акъл за басейна, ма поне тоя път не дадоха да се преписва!

# 1 437
Абе как е възможно Гладиаторите да са толкова тъпи? Това трябва да е наказуемо със закон. Язък, че са винаги толкова добри по трасето!
Като цяло в днешната игра най-ясно си пролича кои са сериозните претенденти и кои изобщо не се знае защо са там. Момчи, Рълев и Дени изнесоха играта на племената си. Отлично се представиха и Теодора, Мудева, Крум, Цвети, Радо, Калоян, Мастагарков.... общо взето всички, които минаха по арката повече от веднъж.
Тъпи, ама явно амазонките са по-тъпи щом не наредиха пъзела

# 1 438
  • Другата България
Каква изненада,
Амазонките са на съвет!

# 1 439
  • Някъде в Матрицата
Стори ми се, чух Цецо да казва, че Мастагарков бил взел предимството да го изгони и грошове. Виолета затова се смееше злобно но той защо излъга така?

Ама и да е взел, което не е така, какво лошо има? Нали има и за племето?

Общи условия

Активация на акаунт