💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 203
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 1 650
Electric Papaya,
Не знам за Ники Мартинов. Не съм и питал. Мога да попитам, но не знам дали ще се знае...

Стана ми любопитно дали и на него му е писнало от тази продукция и хората зад нея или просто е получил по-изгодно предложение,което не е било за подминаване (май беше за Сървайвър или се бъркам ? )

# 1 651
Нищо мъжествено няма в това да обиждаш една жена и да и казваш, че е глупава.А Моника горката седи и търпи... Да, не блести с ум, но е добродушна и дава максимума от себе си.

А този максимум е бая минимум...да, добродушна е, но е глупава и неподготвена. очаквах доста повече поне в мъкненето на тежести, където даде заявка. като цяло - да си ходи.
злобата е еднакво грозна и за жени, и за мъже.

Както беше казано и преди от други съфорумци, Моника в главата си се има за изключително можеща,силна и способна ( предполагам  и факта,че е и тренирала при Михаела и тя е хвалила по време на тренировките допълнително е бууст-нало нещата ).

Дори и да има качества, просто не си личат/не съумява да ги покаже.

Ще падна от стола,ако целият dumb blonde act е само параван да стигне до финалната десетка без да се набива на очи и там да се превърне в нинджа.

# 1 652
Иска ми се да се направи сезон с прецакани от продукцията участници.  Можещи хора, ама нехаресвани от продуцентите. Като Цецо, Юлиян, Веско Панчев Валентин, Гайтанов, Мартин и др. Може да не е образец за социална игра ама поне игрите ще са на ниво.

# 1 653
Следя игрите и темата от миналата година, нямах намерение да пиша изобщо, но тези силни настроения срещу женското племе и обобщенията, че жените не се справят ме предизвикаха.
Харесвам идеята за племена само от жени и само от мъже, но тук изпълнението куца. Както видяхме от продукцията просто не са се справили с каста – ясен знак е експресното вкарване на 3ма мъже при Амазонките без предвидени екипи – нали знаем, че ако имаха жълти гащи, Гатю щеше да е пипнат в тях на момента. Ако се абстрахираме от половете, в жълтите разпределението по позиции е силно неравномерно спрямо червените.
Първо – само един силов играч, при положение, че се знае какви са битките в началото е нелогично. Както са намерили силови при мъжете, можеха да намерят и при жените.
Второ – няма пъзелист, опитите на Вики да преписва в първите игри не ги броим, всяка можеше да го направи това.
Трето – няма нито една с лидерски качества и силен авторитет. Оряшкова я припознаха защото е невероятен човек и носител на десетки титли, не защото е водач. За Ива се споменава, че нещо лидерства, но тя просто е по-социално адекватна от останалите, които са много зле. Остро липсва алфа тук!
Четвърто – стратег – 0 бр.
Пето – слагаш в този отбор цели 2 котви – познатата на 5тамата бегачи в парка в Добрич госпожа и 4тата най-добра в кросфита в кварталния фитнес във Варна. Ми супер. В другото племе кои играчи са еквивалент на тези двете? Даже безполезния Николай не е толкова вреден за племето си.
Шесто – характери, хъс, спортна злоба, болна амбиция ако щете. От тези жени най-амбицирана се оказа Вики – да ходи да пие кафе.
Дали ако вместо Ради в племето имаше една хевилифтърка или гребкиня, а вместо Вики примерно Дени, нямаше ли да са по-силни? Мудева също, колкото и да е симпатична, старателна, свясна и да се справя добре, една Виктория от битката с Михаела щеше коренно да промени облика на отбора.
Връщам се доста назад в играта, но този лош каст е причината за всички последвали абсурди и размествания. Един не си е свършил работата в началото и от там вече останалите мажат в движение.

# 1 654
  • София
За довечера очаквам Гладиаторите да победят, а Старейшините на съвет. Което означава, че в събота ще залагат червените на битката и тъй като те са в резиденцията - тоест нямат нужда от храна - подозирам отново някакво разместване.
При Амазонките - най-вероятно ще са Гатьо и се колебая за втория, първосигнално гласувах Момчил, но в действителност наистина е възможно и някоя от жените - Оряшкова или Ситнилска. А относно екипите - според мен са им дали жълти екипи, но Гатьо и Цецо са отказали да ги сложат. Най-вече Гатьо, нали е завинаги Гладиатор.  Може и да греша, но като виждам какви мъки са още по мъжкото племе, няма да ме изненада и да съм права.
При Изгубени, ако ще има вкаран играч директно с гласуване, се чудя между Никол и Мишо. Да, на Виолета и се ще да си подсили гласовете в племето, но от друга страна, за да и върши работа това, тя трябва да се върне там. А, макар и изморен, Мишо си остава 100 пъти по-силен съперник от Никол.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 16:05 от gg__

# 1 655
Навесът на Чистилището забит дълбоко в пясъка, но басейнът до колене. Smiling Imp

На мен ми е интересно как така тези от чистилището успяха да забият дълбоко навеса.Нали отидоха на пуст плаж и сами си правеха навеса без никакви инструменти;)
[/quote
Пичуите които правеха навеса са от Фазаново. Не е далеч оттам.

# 1 656
Ако от изгубените ще влиза някой с положителен вот, не виждам как ще стане това да е Никол, която ще започне вота с - 2 гласа.

# 1 657
  • Стара Загора
Малкуту Вики не трещи от много мисъл. В Надкаст Дечо или Туджарката споделиха какво им е казала за изборът, кого да вземе. Просто само на тях двамата е знаела имената. И както видяхме, на Гатьо не точно.😀
Предполагам, че не е излъгала, но не се знае как ги научила. Напълно е възможно в някой синхрон да са й ги казали , даже не е задължително директно. Достатъчно е да ги споменат между другото 2-3 пъти . И тогава даже тя няма да знае, че играе по сценарий на продукцията.
  Възможно е  да надценяваме продукцията. Факт е, че изгонването на Цецо е брутално и ако сега след гласуване го изхвърлят от ИВ за мен ще е показателно творческото безсилие на ....някой си...който измисля нещата. Мнооого ще ме разочароват, ама много, още повече , че се знае че Цецо е имал пререкания с екипа.

# 1 658
Извинявам се, че закъснях, но не ми се идваше Bowtie
Дразни ме нещо този сезон, нямам любимо племе, нямам фаворит сред участниците, водещите и те, игрите и мимимими... Laughing
Честно казано, най- интересното този сезон за мен май са кастинг битките. Тази между Мишето и Виктория беше топ, като изключим факта, че се бяха оляли с трасето, ама хубаво, че Мишето се контузи още в началото, та да чуем заветното "смяна на правилата". Laughing
Останалото ми е малко в стил индийски сериал. Тук- там някой да ми стане интересен и той вземе се затрие нейде. Дано следващия сезон е Ол старс, защото явно са се поизчерпали откъм идеи и ако така я карат, догодина ще заорат под дъното вече, ако не го стигнат до края на този сезон.
Вас чета и сте ми достатъчни като обзор на епизодите, дори да ги гледам през пръсти.

# 1 659
Иска ми се да се направи сезон с прецакани от продукцията участници.  Можещи хора, ама нехаресвани от продуцентите. Като Цецо, Юлиян, Веско Панчев Валентин, Гайтанов, Мартин и др. Може да не е образец за социална игра ама поне игрите ще са на ниво.

В един от лайфовете тази седмица Цецо каза, че с Крум имат идея да правят канал в youtube, където ще участват в подобни игри. Сигурно ще канят и други хора.

# 1 660
да, много е дразнещо това непрекъснато необосновано джуркане на участниците. и изхвърлянето на някого просто ей така.
нямам фаворити - нито участник, нито племе. много слаб сезон.

# 1 661
Това за имената от Неделчо и Туджаров беше спекулация, имаше нещо в предаването и те си го извъртяха. Мен ме кефи Вики, играе играта.

# 1 662
Викито била топ 5 в кросфит клуба си във Варна, а до тук не можа да мине нито един път през арката в няколко игри. Тоя кросфит клуб трябва да бъде закрит Simple Smile

# 1 663
По отношение на екипите - при разпадането на едното племе, играчите, преминаващи в другите, нали получават екипи със съответния цвят? Тогава как няма жълти мъжки екипи? Или предварително се знае, че амазонките няма да ги бъде и преминаването на мъже към тях е заложено, или не се знае, предполага се, че могат да спечелят тази битка, следователно трябва да има предвидени жълти мъжки екипи.

# 1 664
Не съм чела другите коментари и сигурно ще повторя, но е адски неадекватно да се пращат нови играчи в чистилището, които да отнемат шанса на другите, които са там отдавна, да влязат. Новите са яли, спали, силни, а тези горките сума ти време на този остров. Михаил няма вече шанс с тоя Цецо и Виолета, той взел-дал вече (Р.Р. ако изобщо оцелее и не излезе). Адски тъпо, адски несправедливо. Пълна загуба да гледам Гатьо как се отказва да минава изпитанията, Николай бицепса, Моника, Викито и какво ли не... вместо да гледаме Михаил, РР и малкия Рълев.

Общи условия

Активация на акаунт