💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 193
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 1 635
Mомчил е много добър. Колко пъти мина арката за да помогне.... и е бърз и силен в носенето. Жалко, че ще отнесе номинация. Може би ще похарчи грошове и тогава някое момиче ще отсрелят, но кое?

Теодора беше също много силна. Мина арката като танц, много красиво, но дали тя не е най-изолирана от останалите момичета, дали няма най-лесно да се разделят с нея?

# 1 636
Според мен някак си ще влезнат или Михаил или Румен (ако вече не е напуснал де) иначе от продукцията рискуват следващата седмица и двамата да напуснат по медицински причини, просто защото вече си личи, че са на ръба. Изобщо не ги виждам двамата в една евентуална тежка битка за влизане в племената срещу свежия и без това много добър Цецо.

# 1 637
  • София
Радев според мен ще излезе по медицински причини.
Според мен безполезния Ники си отива.Или скандинавеца... не му помня името.

# 1 638
  • Стара Загора
Дунев, Елвиса и Мастагарков чакат Вики да им каже кого да изгонят. Искам я тая картина на гоблен!
Еее, тя се явява като говорител на продукцията.

# 1 639
  • София
Нищо мъжествено няма в това да обиждаш една жена и да и казваш, че е глупава.А Моника горката седи и търпи... Да, не блести с ум, но е добродушна и дава максимума от себе си.

Поизнерви ги тя в играта, няма ясна представа за възможностите си, реагираше супер емоцианално в напрегнатите моменти. Искаше триминутни наказания за съотборник, нещо се обаждаше на висок глас при нареждането на фразата, напираше 90кг. дънер да носи. Дънинг-Крюгер се наблюдава при нея
Това как да го разбирам, че Моника им е длъжна на тези двамата ли!??? Flushed

# 1 640
Навесът на Чистилището забит дълбоко в пясъка, но басейнът до колене. Smiling Imp

На мен ми е интересно как така тези от чистилището успяха да забият дълбоко навеса.Нали отидоха на пуст плаж и сами си правеха навеса без никакви инструменти;)

# 1 641
  • софия
Малкуту Вики не трещи от много мисъл. В Надкаст Дечо или Туджарката споделиха какво им е казала за изборът, кого да вземе. Просто само на тях двамата е знаела имената. И както видяхме, на Гатьо не точно.😀

# 1 642
Малкуту Вики не трещи от много мисъл. В Надкаст Дечо или Туджарката споделиха какво им е казала за изборът, кого да вземе. Просто само на тях двамата е знаела имената. И както видяхме, на Гатьо не точно.😀

Сериозно ли това е казала? 😳😳😳 За Бога как ги избират тези участници? 🤪

# 1 643
Вики избра Цвети, защото видя, че играта е с плуване, а Цвети е единствената от Амазонките, която плува с жилетка.
Да. Първият й избор беше Ива! Беше много вероятно именно Ива да е в момента при Гладиаторите и играта щеше да бъде съвсем различна!

# 1 644
На фона на извращенията перфектни Теодора /за пореден път/, Рълев и Мартин.
Връщам си думите за Мартин, че физически е зле.

От кога ви го разправям това, ама не чувате.

# 1 645
Това обяснение звучи толкова нелепо, дори и за умствения капацитет на Вики, че чак не ми се вярва да е истина Simple Smile
По-скоро ми се струва опит да се тушират приказките, че Продукцията има пръст в избора й, но кой знае.

# 1 646
  • BG-DE
О-о аз това за имената напълно го допускам, тя е толкова самовлюбена, че какво ще се затормозява да помни имената на другите участници 😂😂😂

# 1 647
Добро късно утро, успешни млади и не толкова млади хора! Разпределихте ли задачите за днес? Кой ще чисти, кой ще готви, кой ще работи... не става без ред и дисциплина.
Моля някой от мъжката аудитория, който е свободен, да ми донесе баретата, че днес съм на пангаЛа, а тя ми носи късмет.

Много ме е яд за Цецо, много! Голям самохвалко е и доста съм го критикувала за това, но е един от най-силните играчи този сезон, и не само чисто физически. Беше съобразителен, с бърза мисъл, правеше успешни стратегии и беше двигателят на племето и при Гладиаторите, и при Амазонките.
Малкото Вики ми става все по-противно - няма грам емпатия и човещинка в себе си това същество. Как пък за месец с никого не изгради отношения, към никого не се привърза, на никого не влезе в положение. Егати егоистичното чудо, на него му е важно само то да е добре и да е на лукса, останалите кучета ги яли! Зная, че е игра и само един ще спечели, но няма как да ми хареса такова поведение.
И това малоумно докаросване и увъртане около Мартин ми дойде абсурдно. Беше страшно смешно и неелегантно.

ами Водолей Simple Smile Няма капка чувствителност в тях

# 1 648
  • София
Обзорно/разхвърляно:
Грешали сме доста време: Викито не е човек на Дяволо, а на продукцията! И добре се справя.
Криво ми е за жените във формАта, каквито и да са, едва ли са подозирали какво ги чака, извън чистите състезания (а знаем кой и как реди действието). Отдавам дължимото на Дени (но и на Рълев) - виждам я най-напред от дамите на края. Поддържам си е мнението, че в намерението да участват двойки, екипът няма да ги оставя заедно (понеже не това е целта и както тече шоОто не провиждам благотворителност). Единствено - ако някъде се заформи ситуация "Агамемнон-Клитемнестра-Електра", или ако Зевс се остави да го изядат децата му. Това, по повод нашите зрителски гадания кой къде влиза/излиза.
Мартин и Кралица ДеВил са двете страни на една монета. Но говорят/изразяват по различен начин. И са нееднакво можещи, в уменията тя е по-добрата.
Продуцентите имат (не "почти") пълен контрол над събитията. Те ги създават на лаптоп между изпити чаши с идеята, че други копипействат от тях - но другаде няма такива "херои", дето ще изпълняват тези силови самоубийствени мисии. Възложени не с хипноза, а с договори.
А Димо може да сменя "правилата" в движение - ала в заложените му от работодателя три подточки: а/ така, б/ онака, в/ съвсем иначе. Според ходовете на дъската по минути.
Каквито и спортни качества (навън и изобщо) да имат Амазонките, те първо са обречени от прищевките и зададения дефолт от продукцията и второ - това сплотяване вече им играе лоша услуга. До едно време състезанията се играят отборно, но накрая един печели всичко. Покланям се единствено (безусловно) пред спортиста, жената и човека Оряшкова. (Няма да е чудно, ако се самопредложи - не се знае обаче, колко е здрава и тя в момента. А, май те са решили да са си племе на инат - докато продукцията ги раздели.)
Преобладаващите ни впечатления от сценария и създателите му могат да бъдат разбъркани отново, ако "отпаднат" Никол. Не, защото би било най-логично. А за да освободят още от силата на Дунев (имам предвид: всякаква) занапред, когато няма да е окован в семейните емоции.
Както вече писах, навесът на острова е забит така и там, където именно при буря и силно вълнение - да стане неизползваем.
"И въпреки всичко има голям интерес към предаването, което за тях е най-важно, пък всичко останало е на последен план, като физическото е емоционално здраве на хората." То, затова и е направено! Като един сънуващ мечтател - покрай телевизиите глобално - искам да има широка пийпълметрия, реални изследвания на рейтинги,; един ден да излезем на площада и да заявим, че няма да гледаме това и онова поне седмица; или СЕМ да постанови, че макар да са политкоректни и добре в джендърологията - едни медии застрашават здравето и живота на хора и никакви договори не могат да оправдаят фактите... О, Пепи, ех мечти!
Мога само и аз да цитирам поста на Виктория Василева (и какво от това)
Скрит текст:
Хора, а на мен ми е тъжно. Като знам, че това не е кино, а хората там наистина страдат, нараняват се и гладуват. Защо? Ще кажете така са повечето професионални спортисти. Сигурно. Но защо ние с вас го гледаме!? Не е ли смисълът на спорта, на усилието в нещо градивно, полезно? Объркана съм. Единствено у Оряшкова виждам някакви начатъци на човещина. Поне попита момчетата- какво да направим да се чувствате добре? За да разберат Цецо и Пеньо, че не жените са виновни, а обстоятелствата. Единият го отнесе щъркела, другият реши, че не си заслужава да се мори за жИните. Може и за себе си да е прав. Пак повтарям- обърках се.
Накрая. Защо да са ми неприятни Димо/Ралица? Много добре си играят тяхната написана игра за този формАт. На място са си. Не мисля същото за оня в Сървайвър, дето и български не говори добре. Те са Гласът на Бога от машината и всичко си е наред. Поне са научили имената на пешките на дъската.

# 1 649
Поизнерви ги тя в играта, няма ясна представа за възможностите си, реагираше супер емоцианално в напрегнатите моменти. Искаше триминутни наказания за съотборник, нещо се обаждаше на висок глас при нареждането на фразата, напираше 90кг. дънер да носи. Дънинг-Крюгер се наблюдава при нея
Това как да го разбирам, че Моника им е длъжна на тези двамата ли!??? Flushed

Както искате го разбирайте. Това е мое мнение и не задължавам никой да е съгласен с него.

Общи условия

Активация на акаунт