💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 164
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 1 665
Малкуту Вики не трещи от много мисъл. В Надкаст Дечо или Туджарката споделиха какво им е казала за изборът, кого да вземе. Просто само на тях двамата е знаела имената. И както видяхме, на Гатьо не точно.😀
Ах каква е малка хитруша тя Satisfied Не им знаела имената, затова не искаше да е Калоян от Гладиаторите, а настояваше да отслабят бившите й съотборнички?! Никаква солидарност и лоялност към хората, с които си живял в такива екстремни условия седмици. Усети се, че е пресолила манджата и търси оправдание.
Опасно мушитрънче се оказа ВикитУ.
Любопитно ми е дали наистина върти очета към Мартин, както намекна стрина.Nerd Ако е така ще настъпи яко мотиката. Бившата му, като питбул си опикава територията там, нищо че уж са скарани. Ще хвърчат перушини и ще има злобни поръчкови статии, стой та гледай. От сега я ожалвам. Scream

# 1 666
Ако толкова искаха да "спасяват" участници от основните племена, трябваше да им измислят друга локация. Не може така - едни изнемощяли, а другите идват охранени и силни. Да не говорим, че концепцията за племето на "Изгубените" така се разваля.

Цецо е много силен участник и ще е много тъпо да го шитнат, така и не разбрах какъв е конфликтът с предаването?! Че е недоволен, задето е пленен ли? Не ми се струва основателна причина.

Женският каст не е добър, по принцип в такива предавания не се справят с подбирането на жени май. И макар да ми се иска да коменсират поне с акъл - пъзели, стратегии и социални игри да са им силата, защото колкото и физически да са подготвени, пред физически подготвен мъж пак ще бледнеят, то и това не се получава, не ги бива и в тези неща. Яд ме е, иска ми се да гледам истински амазонки в някое предаване, ама нЕма.

# 1 667
Относно екипчетата. : Точно гледам Надкаст- ът ( между другото, препоръчвам, много готин разбор направиха на първите два епизода Туджарката и Дечо. ) и там " спекулираха" , че най - вероятно само Момчи е с жълт клин, защото при жълти е било предвидено единствено един мъж да влезе, а именно Румен  и затова само един жълт екип са имали.😁 А разказаха и как са се мили на реката в техният сезон - само с шишенцата вода. Поли дори се е скарала с продукцията и им сложили диспенсър. Но седмица след това при бойците са го махнали, защото много вода разхищавали уж. Свидлива продукция, няма пари ни за екипи, ни за вода. Че и за хляб на стопанството я свиди. Да пуснат DMS номер ,ако не ги е срам. 😁Аз лично ще им даря за два- три  хляба и кило картофи повече да имат за седмицата или за една вечеря на изгубеняците.😜

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 20:45 от Joy 05

# 1 668
Сините имат предимството да отслабят едно от племената. Кое да бъде? Най-силното, от което който и играч да се извади, ще продължи да си е по-силно от тяхното или възлов играч от по-слабото, което с 3ма мъже, вече е конкурентно. Рационалният избор е този на Вики. Калоян е пъзелисът на червените в момента, но това дали значи, че другите съвсем не ги бива или си кютат засега. Снощи не Калоян, а Рълев се справи със загадката.
И ще прощавате, ама Цецо като е такава универсална машина, не би следвало да има проблем да се завърне в играта. Ще се съглася, че са го махнали само, ако отпадне на първия съвет, без битка и имунитет. На мене пък ми дойде в повече големите мъжаги и пичуе да ги е страх от битки и все да гледат как да се скатаят.

# 1 669
  • Буркина Фасо
Относно екипчетата. : Точно гледам Надкаст- ът ( между другото, препоръчвам, много готин разбор направиха на първите два епизода Туджарката и Дечо. ) и там " спекулираха" , че най - вероятно само Момчи е с жълт клин, защото при жълти е било предвидено единствено един мъж да влезе, а именно Румен  и затова само един жълт екип са имали.😁
значи че според размера на екипите са взели жени, на които да им паснат?
смешно е това според мен. минал е кастинга и след това са поръчани екипи. и със сигурност имат и резервни.
поне ако се скъса някой екип.

# 1 670
Викито веднъж тича с Дени за талпа, веднъж се качи на Тарзан, каза "страх ме е" и ей я на с ръце на кръста. Ослушва се за имената на следващата жертва Sunglasses

То бива предимство, но да дадеш власт на участник буквално да изхвърли друг редови играч е прекалено!

# 1 671
Гатьо много страшен на снимките, бабанка, бияч, командос който взима 3 минутно наказание вместо да мине през арката на ръце Simple Smile

А това 3 минутно наказание бе голям смях, защото понякога минаването през арката отнемаше поне 2 минути

# 1 672
  • софия
Това за имената от Неделчо и Туджаров беше спекулация, имаше нещо в предаването и те си го извъртяха. Мен ме кефи Вики, играе играта.
Видеото с Михаела. 1:14:00. Туджарката го казва в прав текст. Не е от спекулациите им.

# 1 673
Скрит текст:
Относно екипчетата. : Точно гледам Надкаст- ът ( между другото, препоръчвам, много готин разбор направиха на първите два епизода Туджарката и Дечо. ) и там " спекулираха" , че най - вероятно само Момчи е с жълт клин, защото при жълти е било предвидено единствено един мъж да влезе, а именно Румен  и затова само един жълт екип са имали.😁
значи че според размера на екипите са взели жени, на които да им паснат?
смешно е това според мен. минал е кастинга и след това са поръчани екипи. и със сигурност имат и резервни.
поне ако се скъса някой екип.

Имаха предвид за мъжки екипи, че не са предвидени при амазонки да има мъже.Женски може и да имат.😁 А относно резервни, май нямат. Няма да забравя в с2 как Ники Майонезата изкара със скъсан на коляното клин половин сезон, а пък в с3  Неделчо започна с подобие на клин и завърши с подобие на бермуди- толкова се беше разпънало екипчето му до края.😉😁

# 1 674
Значи продукцията е невинна. Викито сама решила да прати Гатя в женско робство. Simple Smile

# 1 675
Глупаво е това, че нямат резервни екипи, много е странно за такова предаване да не предвидиш няколко резервни екипа с различен размер - не струват хиляди левове.
Освен това има всяка година кражба на капитани, така, че винаги в женското племе може да влезе мъж, а предвид игрите които дават 100% са предвидили, като сценарий влизането на мъже при амазонките.
Особено пък преди играта с талповете от по 90кг

# 1 676
В надкаста с Михaeла коментират първия избор на Виктория, когато трябваше да избере мъже от Гладиаторите за Амазонките. Мислех, че него сме го преживели отдавна (Гатьо едва ли някога ще го преживее) и към момента повече ни тежи второто ѝ тежко предложение. А при условие, че Виктория влиза със заявка за стратегия да се усуква около мъжете, съмнява ме самото техните имена да е знаела.

А защо тази продукция е толкова стисната? Има голям зрителски интерес, голям наплив за участие, не снимат на далечни и екзотични места. Хем се радвам, че има млади гора, които искат да предизвикат себе си в такава игра, хем ми е мъчно за идеализма им.
Чие е стопанството, където робуват участниците без да имат право и един пресен домат да си откъснат?

# 1 677
Направих малко проучване - екипче за дама - ок. 45 щатски долара в amazon, което значи, че от Али експрес за количество  мога да взема екипчетата на 1/4 до 1/3 от тази цена (4 племена по 8 души плюс олстарс 10 комплекта- и резервни за размени- общо ок. 50 комплекта по 15 долара са 750 долара или ок. 1500 лв.?). За какво става дума въобще?

# 1 678
В надкаста с Михaeла коментират първия избор на Виктория, когато трябваше да избере мъже от Гладиаторите за Амазонките. Мислех, че него сме го преживели отдавна (Гатьо едва ли някога ще го преживее) и към момента повече ни тежи второто ѝ тежко предложение. А при условие, че Виктория влиза със заявка за стратегия да се усуква около мъжете, съмнява ме самото техните имена да е знаела.

А защо тази продукция е толкова стисната? Има голям зрителски интерес, голям наплив за участие, не снимат на далечни и екзотични места. Хем се радвам, че има млади гора, които искат да предизвикат себе си в такава игра, хем ми е мъчно за идеализма им.
Чие е стопанството, където робуват участниците без да имат право и един пресен домат да си откъснат?

мен ми липсва стопанството с козичките - Поли и Доли ли бяха, къде ги гониха като изоглавени със Стратимир ли беше Simple Smile Искам да видя "сладкото" Вики да дои коза Simple Smile

# 1 679
  • София
Относно това, че Вики помнила само тези имена и за това посочила Цецо и Пейо (нали така се изрази).
Моля ви се...
Там едно от основните неща, които се дискутират са именно играчите от другите отбори и самите игри.

Не вярвайте сляпо на всяка казана дума от Туджаров и Неделчо, които както знаете са ми безкрайно симпатични. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт