💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 159
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 1 680
Дребното като и гледам следващите избори и каква и е целта- резиденция, не ме и съмнява че ги е избрала само защото са якички. Цецо може и да го познава нали и тя уж кросфит тренира. А дали продукцията и е подшушнала за ГатЮ не знам, ама трябва да са много безмозъчни тези сценаристи, защото направо му дръпнаха щепсела на генералчето. Щом и вчера поиска 3 минути наказание , ясен ми е. Без желание за игра си е направо с единия крак вън.

# 1 681
В надкаста с Михaeла коментират първия избор на Виктория, когато трябваше да избере мъже от Гладиаторите за Амазонките. Мислех, че него сме го преживели отдавна (Гатьо едва ли някога ще го преживее) и към момента повече ни тежи второто ѝ тежко предложение. А при условие, че Виктория влиза със заявка за стратегия да се усуква около мъжете, съмнява ме самото техните имена да е знаела.

А защо тази продукция е толкова стисната? Има голям зрителски интерес, голям наплив за участие, не снимат на далечни и екзотични места. Хем се радвам, че има млади гора, които искат да предизвикат себе си в такава игра, хем ми е мъчно за идеализма им.
Чие е стопанството, където робуват участниците без да имат право и един пресен домат да си откъснат?
Ами хората от околността какво ще правят. Ахтопол ( чистене), Царево ( Кетъринг) от селата всичките дървени конструкции, от Китен метала дори 5м. арка там е правиха. Ще оставиш много хора без работа.

# 1 682
  • София
Според мен нарочно го направи това Гатьо.
Беше ядосан от това, че се изгавриха с Цецо и от мърдосването на амазонките по терена. Чак демонстративно го направи.
Не случайно беше и този синхрон на Момчил.

# 1 683
Глупаво е това, че нямат резервни екипи, много е странно за такова предаване да не предвидиш няколко резервни екипа с различен размер - не струват хиляди левове.

Какви резервни екипи. Спомням си как Вайс разказваше, че на реката са спали в едни и същи спални чували. Който ти се падне в тоя спиш, не знаеш кой от предното  племе е спал в него. Били нацапани със сополи и какви ли не гадости, за мирис да не говорим.
Ако и на изгубените им се осигури някаква дневна дажба поне от сухар и чай дали ще свърши света. То бива гавра бива, ама им се чудя и на тия дето им се връзват да гладуват и да им правят шоуто, без нищо и рискувайки здравето си.
А между другото какво беше това бяло одеяло дето размахваше Виолета. Друг май нямаше такива екстри.

# 1 684
  • SF
А защо тази продукция е толкова стисната? Има голям зрителски интерес, голям наплив за участие, не снимат на далечни и екзотични места. Хем се радвам, че има млади гора, които искат да предизвикат себе си в такава игра, хем ми е мъчно за идеализма им.
Чие е стопанството, където робуват участниците без да имат право и един пресен домат да си откъснат?

Блу, такава е концепцията на предаването, а не че на стопаните им се свидят 2 домата.
Тогава щяха да се казват само "Игри" или "Игри на плажа". Участниците трябва да покажат и воля, и социална игра, която понякога търпи динамика и заради 2 филии хляб.
В предишни сезони им позволяваха да ядат яйца от кокошките и да пият мляко от козите. Сега нямат животни, нито даже кучета. Предполагам, че защитниците на животните не са окей да се ползват животни за реквизит или като статисти.

# 1 685
А между другото какво беше това бяло одеяло дето размахваше Виолета. Друг май нямаше такива екстри.
Мда какво беше това бяло одеяло, с което танцуваше и се хилеше истерично стрина?!
И аз се чудех откъде се взе и защо другите нямат!?

Между другото танцът и хилежът бяха доста психарски, същисаните хлапаци доста уплашено я гледаха. Scream
Стрина е на ръба, толкова е набрала, че с поглед убива. Дали ще я върнат в Резиденцията, щото то ясно, че ще са там милите й съплеменници?! Ако я врътнат пак в племето ще настане голяма веселба. Nerd

# 1 686
Ами хората от околността какво ще правят. Ахтопол ( чистене), Царево ( Кетъринг) от селата всичките дървени конструкции, от Китен метала дори 5м. арка там е правиха. Ще оставиш много хора без работа.
Ама аз се радвам, че е снимано в България. Това, освен всичко друго, им спестява транспортни разходи и всякакви други разходи, свързани с осъществяване на такава продукция на чужда територия със съответни изисквания и регулации. Стиснати са откъм награден фонд, екипи, обезопасяване на съоръжения, ... И в този смисъл не очаквам да са щедри към местните работници.

# 1 687
  • София
Мда какво беше това бяло одеяло, с което танцуваше и се хилеше истерично стрина?!
И аз се чудех откъде се взе и защо другите нямат!?

Между другото танцът и хилежът бяха доста психарски, същисаните хлапаци доста уплашено я гледаха. Scream
Стрина е на ръба, толкова е набрала, че с поглед убива. Дали ще я върнат в Резиденцията, щото то ясно, че ще са там милите й съплеменници?! Ако я врътнат пак в племето ще настане голяма веселба. Nerd

Ооо, Вила просто си я представям какъв скандал е вдигнала на тамошния екип, те не са издържали психически и са и дали завивката

# 1 688
Ама то може и да започна ,като "Игри на волята" преди пет сезона, ама сега чисто си се превърна в "Игри на глада" и трябва да им сложат точка +18 с надпис: В играта дори и да има контузени или разболели се участници те са с "Незастращави" здравето последствия. И никое животно не е пострадало при заснемането.😉🤪

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 20:57 от Joy 05

# 1 689
Това, че някой участник е казал нещо, съвсем не значи, че е точно така. Вики няма да каже "Подсказаха ми кого да избера" , ще се измъкне с нещо, ако е имало подсказване. Гатьо и Цецо бяха капитани, ако решението е нейно, ще да си е мислела, че са най-силни. Ама ако не е, ще търси тъпи доводи.

# 1 690
Глупаво е това, че нямат резервни екипи, много е странно за такова предаване да не предвидиш няколко резервни екипа с различен размер - не струват хиляди левове.

Какви резервни екипи. Спомням си как Вайс разказваше, че на реката са спали в едни и същи спални чували. Който ти се падне в тоя спиш, не знаеш кой от предното  племе е спал в него. Били нацапани със сополи и какви ли не гадости, за мирис да не говорим.
Ако и на изгубените им се осигури някаква дневна дажба поне от сухар и чай дали ще свърши света. То бива гавра бива, ама им се чудя и на тия дето им се връзват да гладуват и да им правят шоуто, без нищо и рискувайки здравето си.
За Вили на камъните докараха и пластмасов стол. Не можела да седи на грапави камъни. А за спалните чували пълна лъжа. Химич. чистене в Буртас. Както и чаршафите от резиденцията.

# 1 691
Скрит текст:
Според мен нарочно го направи това Гатьо.
Беше ядосан от това, че се изгавриха с Цецо и от мърдосването на амазонките по терена. Чак демонстративно го направи.
Не случайно беше и този синхрон на Момчил.
Напълно съм съгласна. Гатьо мина по арката, за да покаже, че може да го направи без проблем, а после не мина, за да демонстрира, че не иска да го прави.
Скрит текст:
Ама то може и да започна ,като "Игри на волята" преди пет сезона, ама сега чисто си се превърна в "Игри на глада"...
Абсолютно! Бялото Мите и риба им даваше, и пържоли, и зеленчуци от градината + яйца, ако са свършили задачките си. Първият стопанин също има даваше награди, та чак и една кокошка се озова в тенджерата. Wink

# 1 692
В духа на предаването си фраснах ръката в един ръб. Но за разлика от предаването, ръбът си беше на мястото, аз не бях Sad
Сега се правя на герой, ето въобще не се оплаквам!
Simple Smile

# 1 693
  • София
Приятно гледане!

# 1 694
За пореден път се убеждавам , че амазонките са объркали формата и че не са там , за да си търсят приятелства ! Кухи лейки отвсякъде …
Момчил изнася всички битки и победи пък баш него номинират !
С право си заслужават НИКОГА да не излизат от реката и да мрат от глад !

Общи условия

Активация на акаунт