💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 428
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 1 845
  • Варна
Мастагарков като слуша Викито ще ходи на съвет. Ако беше изпратил Крум  най силният и най надъхващият племето сега щеше да е друго.
Квартета амазонки бяха трагични снощи.

# 1 846
  • BG-DE
При Изгубените е съвсем разбираемо да се гонят силни играчи, така слабите имат шанс. Сем. Дуневи се изявяват като подвластни на манипулацията на Виолета.

# 1 847
  • Асеновград
Моника чака да и кажат за кой да гласува, че се била объркала..🙄😂🤣🤣🤣

А Ралица попринцип е много красива жена, но с това държание и на съветите и на арената, направо ми стана антипатична, че и бременна не е омекнала🤣! Просто изглежда и в живота че е гаднярка..😅

Много ми е жал за РР, а доколкото разбрах изобщо няма и да се класира да иде при Мудева.. само ги измъчиха тия млади хора..

Според мен ще е много по интересно другата година да има 4 племена, вместо това чистилище, ужасно е.. Голяма грешка че изпратиха Цецо, той беше пътник при Амазонките.. трябваше да е някой гладиатор, или Крум или Калоян.

# 1 848
  • София
И Моника и Вики са си за гонене.
Съгласна съм, но логично ли е да опяваш на някого как е гласувал срещу теб и как няма право, а ти имаш това същото право? Sweat Smile Те могат да си гласуват срещу нея, и дори трябва, но конското беше излишно, особено след като Мастагарков също гласува за Васил. Trollface

# 1 849
Никол да бъде , каквато си иска, но извън играта.  Не искам да я гледам как се влачи , като дроб по терена.

Наистина не мога да проумея как Дунев й е позволил да влезе, че цяла България да я види каква е китка. 🙄

# 1 850
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Силно препоръчвам на Моника поне понякога да се чувства замислена, много би й помагало не само в играта, а и в живота, ама като гледам, хич не й се удава.

# 1 851
Мастагарков като слуша Викито ще ходи на съвет. Ако беше изпратил Крум  най силният и най надъхващият племето сега щеше да е друго.
Квартета амазонки бяха трагични снощи.
те и други я подкрепиха и той отчете гласовете! Мартин беше сам!

# 1 852
Никол, Никол.
Не стига, че си трагична в игрите, ами и тръгва да играе играта и да гони Цецо.
Айде ще си замълча...
Баща ѝ Дунев също се вижда че доста лесно може да го подведеш, тя изглежда още по-лесна да се манипулира

# 1 853
  • София
Аз мисъл не виждам да тече там. Просто слуша като робот Виолета и кима.
Маша в чужди ръце.
И така да е, оставането на Цветелин не е в полза на Никол, съответно няма никакъв смисъл от това да го пази.

# 1 854
  • София
Ама Моника защо си мисли,че трябва да я пазят?

# 1 855
Моника много си повЕрвала!

# 1 856
  • Другата България
Интересно ми е Моника какво очаква и на какво разчита?
Човек, който няма никаква реална представа за това какво може, но за сметка на това изисква от останалите да “я пазят“. Ужас, от най-ужасните. В случая Мартин е прав, как да номинира Денислава, като това момиче се раздава като за последно на терена?

# 1 857
Никаква интрига нямаше в тази игра. Все пак хубави думи за Рълев, Мастагарков, Крум, Радо и Дени. Двете котви няма смисъл да ги коментирам.
Но играта направо бледнееше през показното на Гридин отпреди две години.

# 1 858
  • София
Ама Моника защо си мисли,че трябва да я пазят?
Мартин защо си мисли, че Моника е трябвало да го пази на предния съвет? Вероятно имат подобна логика.

# 1 859
Евала, че й каза в очите на Монито какво мисли да прави на съвета. А не като нея, която му заби нож в гърба.

Общи условия

Активация на акаунт