💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 106
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 1 995
Абсурд Момчил да е контузеният утре, промото винаги е подвеждащо. Ако той отпадаше нямаше да го покажат още сега по такъв начин Grinning Може и да греша де, но ще се шокирам ако той е контузеният.

В национален ефир по време на емисия новини и след това в предаването “на Кафе”, беше съобщено при анонсирането на участниците още на старта на сезона, че ХХХ е участникът с най-много победи на арената - цели 25.
И да очакваме неочакваното.

# 1 996
  • Дубай
Румен САМО така можеше да влезе в племената. Дано излезе бързо. Не ми се гледат Панди 2
Харесвам Румен, харесвам и Теодора, но заедно в игрите не знам как ще са.

# 1 997
Радвам се, че между Моника и Денислава, Мартин избра да даде глас срещу Моника. Денислава не ми е симпатична, но няма място за сравнение между тях двете.

# 1 998
  • София
Това племе на плажа вече ми изглежда като материал за резервни части.
Все едно са знаели, че ще имат отпаднали от контузии и да имат за смяна Ill

# 1 999

Хайде да го махат това Чистилище вече!
Измъчиха участниците!!

# 2 000
Явно Теди ще отпадне по медицински причини...

Първата ми мисъл беше, че са я върнали, за да се сбогува с племето си, другата, че може би са решили да се пошегуват, че Момчил отпада, както обичат често да правят, като се връщат от битки.

Тази година толкова бързо всички си тръгват, че имам чувството, че не сме на 4-та седмица, а на 12-та вече.

# 2 001
  • BG-DE
Ако може с всички вътре, без Михаил 🙂

Хайде да го махат това Чистилище вече!
Измъчиха участниците!!

# 2 002
Мартин по-скоро мисли да се спасят от реката. Дал дума, ама я дал в игра. А, играта с Моника и Виктория е мъка. Не знам защо се обяснява толкова.

Залагам да са номинирани Моника и Виктория и да си заминават и двете.

# 2 003
  • Дубай
Аз искам и Цецо вътре в племената....въпреки,че е мрънкало е комплексен играч на арената, а на мен ми се гледат битки... Колкото и да са режисирани.

# 2 004
На 99% съм сигурна, че Мишо влиза следващата седмица в племената, а Цецо е изгонен на съвет, което ще е отвратителен развой за него и супер несправедлив. По сценарий и Никол и Вили трябва да се върнат в племената. Интересно кой още ще падне жертва на чистилището. Залагам на Даниел и може би Гатьо, ако идването на Румен е съпроводено с пращане на играч там(сигурно ще е така).

# 2 005
  • Дубай
На 99% съм сигурна, че Мишо влиза следващата седмица в племената, а Цецо е изгонен на съвет, което ще е отвратителен развой за него и супер несправедлив. По сценарий и Никол и Вили трябва да се върнат в племената. Интересно кой още ще падне жертва на чистилището. Залагам на Даниел и може би Гатьо, ако идването на Румен е съпроводено с пращане на играч там(сигурно ще е така).
Не каза така Ралица, изпрати го по живо, по здраво и това е... Докато на другите им казва, когато отпътуват от чистилището към племената.

# 2 006
На съвета не казаха, че Румен трябва да праща някого в Чистилището.

# 2 007
Радвам се, че между Моника и Денислава, Мартин избра да даде глас срещу Моника. Денислава не ми е симпатична, но няма място за сравнение между тях двете.
Колкото и да мразиш човек, трябва да го оцениш по достойнства и блато за племето! Аз имах една колежка, дето всички знаеха, че ме дразни и не я понасям явно, че чак очевадно! И казвам Това съм го научила от... Въпросната колежка.. Шефът:Ма ти нали не можеш да я траеш! Да, обаче, защо да не отчета  ми къде е била полезна!
А това, което ми е показала, съм го споделила с други колеги и винаги я споменавам с благодарност!

# 2 008
На 99% съм сигурна, че Мишо влиза следващата седмица в племената, а Цецо е изгонен на съвет, което ще е отвратителен развой за него и супер несправедлив. По сценарий и Никол и Вили трябва да се върнат в племената.
Някой по високите етажи е решил, че свадата между Виолета и Мартин е топ интересното нещо на сезона. Също така и любовта между Мудева и Румен. Цецо сам си е виновен, че Ива го отряза! Ако имаше успех на този фронт още щеше да е в играта!
А,ма, ха! Битки им се гледало!

# 2 009
Не мисля, че Румен ще праща някой обратно. Това става само когато някой си влиза с битка, а в непредвидени ситуации като този съвет и грошовете на Вики.... явно не се праща

Общи условия

Активация на акаунт