💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 041
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 2 250
Честно казано, сто пъти предпочитам Гатьо пред Мартин и Дунев. Поне е смешен и незлоблив.

# 2 251
Пак ще чернят Радо. Явно няма той да е победител Joy

# 2 252
  • София
Пак някой хвърли топа на арената. Не се спряха с тежките условия.....

# 2 253
Стана ясно кой се пребива по гласа.

# 2 254
А на Радо какво му става? Толкова ли мрънка Цвети?  Grinning

# 2 255
  • Някъде в Матрицата
И в резиденцията не е по мед и масло. 🤔

Айде да видим колко реклами с Христо Стоичков ще пуснат. 🤣

# 2 256
  • Другата България
Щом прекъсват играта за елиминация заради Радо, ясна е работата.

# 2 257
Потвърдиха се първите ми впечатления от Мартин - безпардонен, нагъл, зъл. Гладкият му начин на изразяване не променя факта, че говори отровно и невярно. Верният му паж Мастагарков - приятна външност, под която се крие нищо интересно. Все още се чудя дали просто е глупав или добре си прави сметката, прикрепвайки се като кърлеж към бате си милионер.

# 2 258
Аз съм назад с гледането, ама Мудева ме уби: "В нормалния живот си мислиш в кое кафе да седнеш, коя кола е по-хубава".. моделките и инфлуенсърките може само за това да си мислят, но нормалните хора си имат работа, проблеми и тн Grinning определено не си мислим такива неща.

# 2 259
  • София

Ами видяхме я и при Амазонките.
Не спря да намила и да мърмори.

# 2 260
Мартин прекали... Моника мъкна вчера 70 кг, друга жена не го направи. Участва във взимането на точките срещу ГатЮ и Ники.  Победи и дребното и Радосвета на изометрия. И колкото може се раздаде. На всичко отгоре той я излъга в лицето и това е като не броя многократните обиди към нея и повишаването на тон. Ама Мартин олекна,  тя първо е жена и  майка , а и довчера му беше в коалицията не можеше ли малко по уважително ??? Изложи се бая.

# 2 261
  • София
Радо ще излезне много странен тип значи. Май има някакви дефицити и при него.

# 2 262

Ами видяхме я и при Амазонките.
Не спря да намила и да мърмори.

Аз честно казано не разбирам за какво мрънка тя , на резиденция е , гледат я мъжете и яде на корем .. от скука ли мърмори или просто си е черногледа ….

# 2 263

Това не е сериозен въпрос нали ?Smiley Това момиче от както е почнало предаването освен да мрънка друго не прави.Не знам амазонките как я изтърпяха токова време.Вечно мрънкаща и негативна.

# 2 264
  • София
Черногледа е.
Животът и не е бил много хубав и явно не умее да се забавлява.

Общи условия

Активация на акаунт