💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 129 938
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 2 430
Гарганела това казвам. Намериха начин как да променят правилата ,че да си му дадат жълтичките. Лошо няма , добра роля играе момчето , поне хубав бутан имаме . Днес не знам защо му дадоха да се обади , малко на умряло куче нож извади - в заканите си срещу Моника. В друг момент и срещу друг щеше да изглежда като геройска братска любов..ама сега ,издрънча на кухо
Сигурно Виктория като последна щеше да ги получи, че пак да се откупи! Тя откъде получи 100гроша да си менка местоположението? По речния факс ли? Или на пощата в Мичурин?

# 2 431
  • Другата България
“Бутан“ сме имали.....Joy, мъка, от най-мъчните. Както и да е.

Пропуснах да отбележа Гатьо, не искам да си ходи, голяма забава е този човек, на фона на вечните разправии при сините и “ау, ау, ау“ при червените, Гатьо е свеж полъх при жълтите. Един след друг следват неговите “бисери“, и си личи, че му идват отвътре, съвсем естествен е. Натюр.
На Теди сълзите също бяха истински според мен. Просто всички емоции излязоха наяве, напрежението от номинацията, натоварването на битката, облекчението, че се е спасила...освен това очите ѝ се насълзиха още когато спомена сестра си, преди битката. Как са го измислили, не знам, но се получи много добре. Аплодисменти!
Провалих се с прогнозите тази вечер, освен отпадането на Моника и спасяването на Момчил останалото беше изненада за мен. Не вярвах, че ще отсвирят и Виктория, не вярвах, че ще я отпратят категорично, а не на чистилището, ама ей го на - факт. За утре може и да няма разместване, но не вярвам другата седмица разпределението на племената да остане същото, ще има ново завъртане на рулетката с пионките.
И накрая рекапитулация на отпадналите по медицински причини. Веселина, Рълев, Николай, Васил, Моника.
Пропускам ли някой? Всички с лепенки и превръзки не ги броя. А сме едва епизод 25.

Последна редакция: пт, 29 сеп 2023, 23:05 от Merri_An

# 2 432
Гатьо се самоабонира за номинации😂😂😂
Гатьо е мнителен и постоянно има съмнения, че ще го прецакат. На предният съвет беше сигурен, че ще го пратят на елиминации. Сега май е решил, че нарочно са го прецакали да не ходи на елиминации, за да не печели грошове. Все недоволен от ситуацията. Няма угодия наш Гатьо

Не знам на мен така ли ми се чу, но май Гатьо ще трябва да купува риза сър Шон Конъри Satisfied

Джон Конъри чух аз 😂
Ганьо ми се струва , че точно така ще отпадне ненадейно както иска да печели грошове от елеминации , така и ще си замине.

# 2 433
Той не каза ли Чон Конъри или така ми се чу? Grinning
Каза, каза! Satisfied Ще направя коремна преса покрай Гатьо, коремът още ме боли от смях. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 2 434
Старейшините се нуждаят от спешна доставка на куци коне. Вики ги прокле, вече наистина няма кого да номинират. Само вожд останаха там, нямат пукнат индианец. И Марто кого ще навиква? Мъкаааа.

# 2 435
Гатьо е голям образ, добро попадение на кастинга с него, как ги реди коментарите само.
Жал ми е за Моника за контузията, но тя така или иначе щеше да е или на 3то или 4-ти място. И не се видя как точно стана, на мрежата ли си я обърна китката?
Иначе и аз нали търся все конспирация, на Вики пъзела беше зелен (не случайно избрано така - за падане) - така се сливаше с тревата и визуално е по-трудно да се нареди, защото не изпъква на общия фон. За нея не съм се и съмнявала, че щеше да отпадне, де.
Засега този сезон ми е доста интересен и разнообразен, не ни дават от сутрин до вечер как делят боба на стопанството или пълнежи от резиденцията или как се самоизяждат на реката...Blush
С коя трева се сливаше! Пъзелът се реди горе, не по тревата, а и тя си натрупа горе всички части още в началото!
Да, което беше и правилното!Момчил и Теди се забавиха именно от това,че частите им бяха разпиляни по земята.Виктория правилно ги сложи в полезрението си, но тя сякаш от пълна апатия се пренави в един момент.
И нея я използваха на макс, но тя сама си подложи.
Гатьо, пичуЕи, направо си е сладък.🥺
Независимо какво намила и твори в синхроните има едни такива добри очи..
В някои моменти ми се струва по детски наивен( тук може би греша ,че днешните деца...)

# 2 436
Старейшините се нуждаят от спешна доставка на куци коне. Вики ги прокле, вече наистина няма кого да номунират. Само вожд останаха там, нямат пукнат индианец. И Марто кого ще навиква? Мъкаааа.
Две кобили припкат натам. Виолета и Дунева.

# 2 437
  • София
Замислям се, както върви сезонът, при образуването на "суперплемето" преди финала - няма да има нужда от кой знае какво: относително здравите и по-малко контузените ще са горе-долу Топ10, ако не и Топ8.
Паралелно с Ол Старс пък могат да направят и един Фолен Старс - само от участници от последния сезон.
И един сериозен въпрос към редовните зрители в предишните издания - по-кекави ли са тазгодишните, само до продукционното безхаберие ли е?
(Даже да го "изкарат", че отпадналите по мед.причини са се "счупили" просто - продукцията дали въобще вдява, че това е крах, най-малкото огромна черна точка, за шоОто.)

# 2 438
Успех в живота, сладко Вики!
Със сигурност остави следа и ще се запомниш като цветен и пъстър образ. Една от приятните изненади този сезон.

Дразнещо необективен си тук.
Нито е цветна,нито е пъстра (което са 2 думи с еднакво значение,но щом си казал..),нито е приятна.
Абсолютно безсмислен образ,който не показа нищо на терен,но ни съсипа с мрънкане и физиономии.То си искаше да се промотира на екрана за последоветели и да си размята рокличките на Резиденцията.
Единственото,което мога да й зачета е избора на Цецо за Чистилището и дори за това не съм сигурна,че е нейна идея.
Това бездарно същество е заело мястото на някой друг,в пъти по-подготвен и заслужаващ.

Неприятно изненадана съм от този ти коментар от позицията ти на разбирач на ИВ.

# 2 439
  • София
Пусната е новата анкета! 😊

За въпрос 2:
Маркирате които и колкото искате. Може само един или 32-ма, все тая.
Накрая събралите най-много негативни вота отиват на финално допитване със само една опция за отговор.

# 2 440
  • София
Направо Гатьо да замести Димо!
Ей, дано те чуе някой сценарист, да направят някои битки да коментират предишни играчи, ще разчупя малко (пък може и Ралица догодина да замести някой път между кърменията Mask).
За Радо - хич не е гъвкав и не си отстъпва от мнението, Рълев добре му намекна, но той явно още млад, зелен, има още много да го очука живота да разбере какво е емоционална интелигентност.
А за пъзела на Вики - редейки го прав на масата следващото, което виждаш е тревата, струва ми се, че е по-трудно отколкото сигналното жълто или лилавото например.
А за Гатьо, както за Ганьо типично, най го е страх в живота да не се мине и да не настине Smiley

# 2 441
Даааа. Искам да чуя как Виолета обявява Дунева за куца кобила. А втората ще е Елвиса.

# 2 442
1 въпрос - не
2 въпрос - Виктория , Крум , Даниел , Вальо.

# 2 443
Момчил и Теодора ме изпълниха тази вечер. Hands Muscle Heart Играха като тандем, не като съперници. Хич не ми дреме, че няма синхрони с тях, мога само да ги гледам.
Иска ми се да можех да стисна ръцете и на двете близначки.

# 2 444
  • BG-DE

И един сериозен въпрос към редовните зрители в предишните издания - по-кекави ли са тазгодишните, само до продукционното безхаберие ли е?
(Даже да го "изкарат", че отпадналите по мед.причини са се "счупили" просто - продукцията дали въобще вдява, че това е крах, най-малкото огромна черна точка, за шоОто.)
Според мен са с много по-ниска двигателна култура. Ето и на Ива като скачаше от арката трябваше да и извикат да си свие краката. Във всеки спорт едно от най-важните неща е да се научиш как да падаш или изобщо как да се пазиш. Очевидно тази година повечето участници нямат тези умения.

Общи условия

Активация на акаунт