💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 129 947
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 2 490
Имам чувството, че този сезон са направили изцяло мъжко племе само заради Радостин. Големи дефицити се забелязват в него що се отнася до комуникация с жени.

# 2 491
Та той през сезона до сега е общувал само с Цвети, откъде такива генерални заключения? При това проблемите между тях са станали явно при липса на камери, та само можем да гадаем кой крив и кой прав.

# 2 492
Защо пък дефицити?
Цвети дразни и мрънка.Той не иска да е около нея,за да не му внася напрежение.
Човека си го каза точно и ясно.

А за лукса..че кой не го обича. Не е само Мартин,всеки от нас би искал Резиденцията от 90те,което за моите стандарти е далеч от лукс.

На мен пък представянето на Теодора не ме впечатли никак.
Моника беше рамо до рамо с нея,а относно спечелването, Виктория стигна също го хвърлянето.

# 2 493
Добро утро успешни млади хора Joy

Ето и Анкетата за качество на епизод 25       (от 29-ти септември).    

Кликнете картинката.

Моника:
Аз не мога да повярвам, че мъж се върти като палачинка.
Аз:
А ако беше жена, по-лесно ли е за вярване?

Гатю:
Айде отивайти да спити - не всичко е телевизия!
Гатю:
Човек ако не цени нищо, той няма никакви ценности!!!

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 08:04 от Soney

# 2 494
Здравейте! Не съм чела темата назад, защото е много обемиста. Дойдох да кажа, че Румен Радев ми е Тити Папазов.

# 2 495
# 2 496
Гатьо да се радва, че се падна при амазонките. Ако беше отишъл при старейшините, какви циркове щеше да има...
Би било интересно още разместване, например Дени или Мудева при пичовете.  Мартин при амазонките или пичовете, Виолета при амазонките и т н

# 2 497
Виолета при Амазонките е пръв бушон. Впрочем, не само тя  Wink

# 2 498
Аз пък съм потресена от видеото на Елена в официалния профил на ИГ във фейсбук и инста….
   Не може толкова много деца да те гледат, а ти да питаш напусналия участник къде е правил секс и с кого е имал мокри сънища??

# 2 499
  • До морето
Догодина предлагам Димо да води битките, Ралица - съветите, а Гатьо -гост коментатор във всеки епизод. Няма нужда от синхрони на участниците. Само ще гледаме кадри, а Гатьо ще ни обяснява какво става 🙄😀🧐

# 2 500
Теодора близначката наистина е чудесна жена!

Нежна,фина,физически уникално подготвена (фурия на арената), харесва ми,че говори малко и когато се налага без да влиза в излишни обяснения или махленски спорове,земна и спокойна.

Хубаво впечатление ми направи,че си прие спокойно номинацията, а не само само да стисне зъби пред останалите,а на синхрон да почне да ги плюе.

Мацката определено доказва,че има защо да е в шоуто, радвам се че онези преекспонирани думи,че искала да си "почине" от мъжа и детето не й се лепнаха като пощенска марка и,надявам се, повечето зрители я оценяват на база качествата и способностите й! 🏋️

# 2 501
  • SF
Този на Мирела неприятен изглежда.

Този на Мирела е Юлиян Костов, - този, който направи Мария Бакалова Мария Бакалова.

# 2 502
Аз пък съм потресена от видеото на Елена в официалния профил на ИГ във фейсбук и инста….
   Не може толкова много деца да те гледат, а ти да питаш напусналия участник къде е правил секс и с кого е имал мокри сънища??
Голяма простотия. Гледах го Васко как отговаряше на тези въпроси. Май продукцията пести от репортери и е наела някои петокласници.

# 2 503
Този на Мирела неприятен изглежда.

Този на Мирела е Юлиян Костов, - този, който направи Мария Бакалова Мария Бакалова.

Знам, и какво? Не го прави по-симпатичен е очите ми. Но пък може да е полезен.
Вчера трасето не беше брутално, просто липса на двигателна култура у Моника. И как врещеше ...боже. по-добре, че отпадна.

# 2 504
  • SF
Добре, добре. От поста ти реших, че може би не знаеш кой е. Не съм му изкарала биографията. Едно изречение само.
За мене няма никакво значение дали този човек ти е симпатичен или не. Всичко е наред.

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 09:53 от Esmee

Общи условия

Активация на акаунт