💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 002
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 2 730
Продукцията да се задължи да ни показва поне по един синхрон на Гатьо.
С две ръца съм За !!! 😁😁😁 Даже подписка обмислям да пусна, нали сега е модерно.😁

# 2 731
На тези съботните игри ще видим ли некой/я СТАР да отпадне? Така нещо ми е много нагласено!
И интригата е само дали ще познае племето, демек дали ще яде! Явно бюджета и за манджа не стига! Ма има двама водещи! Димо, тъй и тъй, се дра грозно две - три вечери, можеше Ралица да не я подлагат на тоя пек да присъства на терена в напредваща бременност и по напрегащи съвети! И да има поне лебче за участниците! Я, Румката как се радва на филийки!
P.s. Каквито и въпроси да си въпросвам към продукцията, отговорът на НОВА е Мисията невъзможна 2!

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 22:45 от Anhela_a

# 2 732
И що да не влезе Виктория ,в сезон 3 май беше влязоха по средата Калоян и още един културист  Чудомир.

Виктория е прекрасна, но не е това момента!
 Страхотно впечатление остави у зрителите. Толкова хубави коментари има за нея.
 Да си беше влязла в 6ти сезон с нови хора, от началото, а не така посред нищото.

# 2 733
  • Другата България
Не съм гледала сезон три, за мен е некоректно от една страна към всички, които изпосталяха в Чистилището, двама си заминаха от глад, Мишо още не е влязъл /ще влезе, сигурна съм, но все пак/, Цецо - силен играч стои там, Румен е като Бухенвалдски манекен....подигравка с участниците. От друга страна е некоректно и към новия участник, ако пък е това девойче, вероятно е ясно, че няма никакъв шанс да спечели - Тупарев няма да го позволи, само ще се проиграят шансовете ѝ, които в нов, различен сезон може и да са по-големи.

# 2 734
Дам, Гатьо ми липсва.😂 С тази награда за връзка с близките подозирам, че в понеделник ще гледаме главно това и Гатьо ще остане на заден план пак.

# 2 735
Подигравка е да вкарват външен човек при толкова хора в чистилището! Да разформироват изгубените, да разформироват сините, да разбъркат племената наново, да! Но външен човек в средата на играта си е пълно нарушаване на правилата на коя да е игра по света!
Изтърваха  тотално нещата!

# 2 736
  • София
Май ще се окажат прави някои хора. Не мога да повярвам. Кажи честно?! 😮
Голям фен съм на Виктория Пенелова, но ще си повторя думите. Опропастяват и всичко на момичето!
Първо тя ще влезе твърде късно и няма шанс това да се хареса на публиката и това че е е много харесвана от една битка, много бързо ще се промени и забрави.
Освен това ще бъде изгонена веднага на първия възможен съвет. И продукцията никога няма да и позволи да спечели. Недоумявам как може момичето да се е навило???
Ако ще влиза да запълва дупки, тези на Чистилището за какво са?
Това е пълна подигравка и пародия вече.
Пенелова няма и да може да разгърне истински играта си, защото ще се чувства натрапница и не на място в този сезон. Като чужда.
Абе с една дума - още един страхотен състезател опропастен от продукцията в зародиш!
Бих одобрил само ако са и обещали да участва в сезон 6, а тук е само за малко, да запълни дупка.
Но ако е така, защо трябваше да натискат за 2-ма елиминирани вчера? Само и само за да се изиграе играта, изгоря и Вики. Иначе щеше да има само 1 отпаднал и сега Пенелова нямаше да влиза.

Опропастиха сезона с безумните си решения. 🤐😢

# 2 737
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Това с “новата“ съм го изпуснала. КАжи честно! Joy
Ми а де! Много се надявам да не е истина, но просто не мога да се сетя за някакво логично обяснение на думите на Дунев. Ще е чутовна глупост, ако вкарат външен човек, докато тези на Чистилището берат душа. А и никак няма да е честно за новия да влезе по средата на формата. Ако е Пенелова, много ще ме е яд, че така я прецакват и й съсипват цялото участие.

# 2 738
Гатьо като излезе, трябва Гала да го вземе панелист! Слава богу, не я гледам, но от беглото, което видях и тоя сезон, това ще ѝ е живителна глътка! А Гатьо със сигурност и по Кобилкината тема ще има мнение!

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 22:46 от Anhela_a

# 2 739
  • София
Ах Морунката не го поканиха в All stars. Или аз не чух ??? Еееее ужасни .😡 Браво на Гого , че им е отказал.👏👏👏 Не му трябва в това нагласено предаване да участва. Дано и Неделчо откаже . Поне само между Андрей и Фифо да са ми разделени симпатиите за сега. От сезон 5 ще видим. Само да не ми прецакат всички братя, че вече един  от тях си замина.😬

Как бе, споко. Ще участва Морунов на 100%
Те с това започнаха. Димо му каза още преди битката. Нямаше смисъл да се повтаря.
Изобщо не трябва да имаш никакви съмнения за това дали Морунов ще участва в Ол Старс. Даже съм сигурен че и на финала го повтори, просто без тази церемониалност както беше с Фифо и Андрей. Simple Smile

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 22:35 от Diavolo

# 2 740
Морунката и той може да се кандидатира за Оскар.😉😁 Как нарочно го играе за публиката. ГолЕм бе. Той малко ,като Андрей и напълняването "и със шкембе ще ги бие". Не знам на кой е трудното дишане ,ама знам на Морунов точността.😉😁

В Ол старса само със шкембета ще влизат;)

# 2 741
  • Другата България
Това с “новата“ съм го изпуснала. КАжи честно! Joy
Ми а де! Много се надявам да не е истина, но просто не мога да се сетя за някакво логично обяснение на думите на Дунев. Ще е чутовна глупост, ако вкарат външен човек, докато тези на Чистилището берат душа. А и никак няма да е честно за новия да влезе по средата на формата. Ако е Пенелова, много ще ме е яд, че така я прецакват и й съсипват цялото участие.
Естествено, че съсипват участието ѝ, тя и мишена ще стане веднага, въпреки, че е силна, Мартин е хищник,  Дунев и той, как ще се впише при тях! Дано не е точно това момиче, защото остави страхотно впечатление на подготвен и можещ състезател.

# 2 742
Морунката и той може да се кандидатира за Оскар.😉😁 Как нарочно го играе за публиката. ГолЕм бе. Той малко ,като Андрей и напълняването "и със шкембе ще ги бие". Не знам на кой е трудното дишане ,ама знам на Морунов точността.😉😁

В Ол старса само със шкембета ще влизат;)
А, има време да махнат и шкембета, и паласки дотогава, само слип да няма.😜

# 2 743
Според мен мъж и жена нови ще вкарат при Старейшините

# 2 744
Искам да излъчат целия сезон през призмата на Гатьо, златен е просто.

В сезон 3 също вкараха резерви - Кремена и Калоян, в сезон 2 - Борислав и Чудомир, Боби даже беше на финал. Само в предния не вкараха никого, ама то всеки отпаднал играч беше облекчение за продукцията, че само се отстранява едно препятствие пред даряването на победата на Алеко.

Общи условия

Активация на акаунт