💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 129 894
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 2 880
  • BG-DE
Тук не мога да не се съглася с теб 🙂 макар че за близнак Радо малко интровертен ми се вижда 🙂

# 2 881
Последните няколко дни нямах много възможност да ви чета,ама едно ми е интересно как се стигна до извода че Радо е психопат ,и въобще че му има нещо ?Явно аз съм пропуснала нещо защото нищо такова не виждам.Това ,че е различен от стадото не го прави луд,различен Да ,интровент също ,но не мисля че има някви психически проблеми или нещо подобно .

# 2 882
Рълев немъжествен? Rolling Eyes

Ама какво точно разбирате под мъжествен? Някой като Гатьо, който да строява в две редици ли? Някой като Ники Бедъра да показва анаболни мускули ли? Някой да бъде ала темерут като Радо ли? Някой като Елвиса да агресира вербално ли? Някой като Мастагарков да не знае на моменти къде и какво прави ли? Някой като Дунев да мълчи и да пуска хапливи коментари от време на време ли?

Рълев си е съвсем на място според мен, има си и мнение и характер, и умения, и сила, и най-вече за момента изглежда много свестен, особено на фона на останалите, и дано да не разочарова по-нататък.

На снимката е малкия Рълев, а той определено не пращи от мъжественост с килограми или без, а и още има много сладурска младежка физиономия.
Момичетата коментират снимката от колата в която са Дени, Николай Рълев и отзад Никол, която е снимала. Сега нали обикалят да се срещат с приятелите, имаше снимки с Ива, Теодора Мудева Румен и другите Изгубени...За любовни съчинения е рано, мисля.

# 2 883
  • София
Гладниците те 😀😉

# 2 884
За мен пък Радо няма нищо общо с интроверт. Интровертите никога нямаше да се захапят с Бедъра, нито пък щяха да са крайни в изказванията си. А да не говорим за позицията му спрямо Цвети. Нищо интровертно не виждам. За мен той си е непукист, знае си възможностите, минавал е такива изпитания ,които малцина от човечеството са и то по желание и не му се занимава с изтъркани глупави драми. Човека е влезнал да се състезава, а не да създава приятелства или да се показва пред камерите. Типичен профи спортист,  леко асоциален, заради типа спорт който практикува. Аз го харесвам много, фен съм на хора които не се пречупват под натиск и не се извъртат на 180 градуса при възникнал проблем. А относно интроверта : За мен типичен интроверт в сезона е само Ситнилска.

# 2 885
Ще се пробвам и аз с малко предположения за новата седмица. И аз смятам за логично на подсилят Старейшините с някой от Амазонките, но какво правило ще измислят за тази работа - нямам си на идея. Също мисля, че ще изкарат още една седмица на реката или евентуално на стопанството, евентуално. Амазонките отиват на Резиденцията.

Капитанства:
Амазонки - вариантите са Теодора, Мудева или Момчил. Но аз залагам на Мудева тази седмица и Момчил следващата. Ако сега сложат другата Теодора капитан, според мен няма да го допуснат, защото веднага ще прати Ива на елиминационна (Ако трябва да изберат двама, другия ще е Гатьо, а не помня дали се избираше някога само един на този етап).

Старейшини - капитан Мартин. И може би Виолета да се върне, зависи от играта, а може и Никол, за да гледат сеир на Дунев. А може и да направят някаква тотална изненада и да им сложат Цецо, като отпратен от Мастагарков. Като цяло Цецо е с една голяма въпросителна какво ще се случи с него: както може да го изгонят на съвет, така и да влезе в някое от трите племена. Все ще е интересно в което и да го пратят и ще е жалко да отпадне. Не ми харесват някои негови черти, но от друга страна пък го разбирам, че говори каквото му е на ума и това е ок, стига да не обижда никой. Негово решение, но така привлича врагове, много мислят за него, защото се изявява много и говори много. Това може да се окаже предпоставка за падението му. Та... очаквам Дени да играе умно за племето и чак на по-късен етап, ако се налага да играе евентуално комбина с майка си, ако се върне. За мен Дени трябва да играе първо за племето, а после за себе си. Колкото и да е трудно, трябва да се раздели от майка си, която има голямо его и все още не знаем дали би бутала Дени напред (по-добре) или би драпала за себе си... Дени я виждам като една от малкото претендентки за финала, защото има борбен дух и хъс за победа до последно. Мастагарков все още ми е много симпатичен и също бих искала да дерзае към финала. Очаквам Мартин да го 'предаде', така да се каже, ако нещата опрат до там да се спасява себе си. Любопитна съм какви обяснения ще дава в ситуациите, тъй като е обстоятелствен. Дали ще излезе с чест или ще закопае реномето си. Надявам се да остане обективен и най-добре сам да се закопае на игра. Дунев ми е безинтересен, защото от много мислене как да играе, се вкара в доста лоши ситуации извън арената.

Гладиатори: ядрото коалиция няма нищо общо с началните заявки: нито Гатьо е кой знае колко силен, нито Ники, Даниел тоже, макар че имаше своите моменти на слава, Калоян не ми е чак толкова изявен, колкото се очакваше. Вероятно ще дадат пак капитанството на Калоян, ако не - на Даниел. Може би затова Рълев напъва с Радо да придърпат Цвети отново към тях, защото Даниел ще номинира Рълев. За мен Рълев е основен претендент за формата, топ 3. Даже не съм сигурна дали Крум ми е в топ 3 в момента, освен със своята находчивост да има нещо повече в плюс от другите, зависи от играта. Радо като че ли ми се струва, че мааалко се скатава евентуално от изява на пълните си възможности. В противен случай може би да се окаже и той не топ 3 играч. При всички случаи го виждам като солов играч в скоро време ИЛИ като неособено далновиден. Да, близнака мисли много бързо и примерно е брилянтен играч за тип игра блицшах, но не съм убедена, че има способността да прави добра дългосрочна стратегия. Според мен в момента подхожда малко самодоволно, малко глупаво и малко твърдоглаво непукистки. Очаквам рокада някаква и при гладиаторите, при която окончателно ще рухне старата коалиция и Рълев ще стане по-изявен лидер. Забравих за Мишо. Не знам как би играл, ако влезе в племето. Може би зависи много в коя седмица ще дойде. Чудя се дали няма поне малко братско съперничество и конкуренция. Доста любопитна двойка ще са ми, защото Радо не е обсъждал много. Любопитна съм и как ще протече разговора им в понеделник.

Забравих Гатьо! На фона на всеобщото възхищение от личността му, не мога да не обърна внимание на някои факти: Гатьо е много мек и щадящ към самия себе си, ако ли да е директен относно другите и техните грешки. Та, дойде ми ту мач прехласването по него в един конкретен подкаст, не помня точно кой, от бивши играчи. Ама моля ви се, той само това чака, да си се изперчи. Дайте на Гатьо битка, да го видим какво ще направи. Всъщност такъв типаж като него, който ако му дадеш власт, с удоволствие мачка силните дори без повод, ми е много противен. Сега понеже се озова под чехъл, развихри амплоато си на комичен мрънкалник. Обикновена мъжка кифла зодия риби. Но хайде нека си остане още малко, за да има сеир, защото и той, и Мартин, скоро ще си ходят. Виолета не е чак толкова забавна, тя си е направо зловеща. Та няма да има кой да разведрява.

Румен Радев ме кефи!

Момчил най-много и си ми остава моя фаворит. Премерен, сериозен, на моменти шеговит, колегиален, безстрашен, разумен и приятно горд.

Рълев също ми е готин, той малко повече мисли за стратегии.

Последна редакция: нд, 01 окт 2023, 19:32 от Mama2288

# 2 886
Хм,защо пък Ситнилски да е интроверт?

# 2 887
  • София
Много интересно твърдение, че Радо е психопат. Значи ,че като не пееш в общият хор си с някаква психическа патология.🤔🤔🤔  За мен чисто Цвети се оля, както направи и при амазонките. По -склонна съм да мисля, че нейното черногледство е някакъв подтискан психически проблем, а не държанието на Радо. Той самия каза в синхрон, че му идват прекалено нейните изблици на нещастие. Тя си е типична "драма- куин"  и от мухата прави слон. Радо каза, че играе с нея независимо от техните взаимоотношения, ама не момиченцето тропа с крак, той не и отдавал нужното внимание, тя не можела повече така. Лигла !!! Прав е Радо, че Цвети се държи като принцеска. Типичен пример на  "кокошка сама сред петли". При амазонки защо не се опита да тропа с краче ?  Там нямаше да и минат сръдните, ама тук се е взела много на голямо. Ако Васко не беше се отказал най- вероятно нямаше да е вече в играта. Трябва да се радва на късмета, че първо е със служебна победа, а че второ я пратиха в най- силното племе. А вместо това тя само мрънка. Угодия няма.😡

Напълно споделям това мнение. Цвети, заедно с Вики, са ми най-дразнещите участнички. Цвети влезе със силна заявка, но освен минаването по халките, с друго не впечатлява. Далеч от Гого и от много от другите жени. И съчетано с едно постоянно мрънкане и негативизъм е просто нетърпима. Радо просто е решил, че няма да се съобразява с прищевки и си е прав. Разбирам и Рълев, но ми се струва, че ако не трябваше да се коалира с нея, той също не би я търпял много. Много ми се иска да влезе Мишо и да видим Радо как се държи в неговата компания.

И за мен Ситнилска е интроверт, но продължава да ми допада. От амазонките всички ми харесват, искам Теди да изпъкне още. Мудева е изключително сладка в компанията на Радев, изглежда много влюбена, но се надявам да не остане в неговата сянка сега.

Гатьо е уникален с коментарите Simple Smile

# 2 888
Хм,защо пък Ситнилски да е интроверт?
За нея не съм само от тук с това впечатление. И във всички  подкасти, които е споменавана, това бяха главните наблюдения на другите за нея. Не обича да изпъква, държи се едва ли не стеснително и никога не взима главната роля. На нея изглежда ,че и е комфортно далеч от прожекторите. Това си личи в цялостното и представяне до момента. А факта, че тя е най- голямата на години при амазонки  и доказала се в сферата си състезателка, а дори и за миг не опита да се наложи с нещо, говори сам по себе си. Дори и когато Цецо - който може да е само дете в нейните очи и направи забележка за мястото тя не се конфронтира. За мен това е си е сигнал за интровертна личност.

Последна редакция: нд, 01 окт 2023, 16:39 от Joy 05

# 2 889
Радо не е психопат и интроверт. Моята теория, че харесва Цвети, за това се заяжда с нея. Нещо като в седми клас, втори срок е ситуацията.

# 2 890
Радо не е психопат и интроверт. Моята теория, че харесва Цвети, за това се заяжда с нея. Нещо като в седми клас, втори срок е ситуацията.

Хич не ми се вярва това да е причината, но ако е това .... то със сигурност можем да го определим като инфантил. 😅
На мен също не ми е симпатичен и не мога да оправдая поведението и реакциите му.

# 2 891
Забравих Гатьо! На фона на всеобщото възхищение от личността му, не мога да не обърна внимание на някои факти: Гатьо е много мек и щафящ към самия себе си, ако ли да е директен относно другите и техните грешки. Та, дойде ми ту мач прехласването по него в един конкретен подкаст, не помня точно кой, от бивши играчи. Ама моля ви се, той само това чака, да си се изперчи. Дайте на Гатьо битка, да го видим какво ще направи. Всъщност такъв типаж като него, който ако му дадеш власт, с удоволствие мачка силните дори без повод, ми е много противен. Сега понеже се озова под чехъл, развихри амплоато си на комичен мрънкалник. Обикновена мъжка кифла зодия риби. Но хайде нека си остане още малко, за да има сеир, защото и той, и Мартин, скоро ще си ходят. Виолета не е чак толкова забавна, тя си е направо зловеща. Та няма да има кой да разведрява.
И аз си запазвам първоначалното не особено положително мнение за него. А майтапи в стил Божинката не са ми интересни. Не ми се струва човек на място, на когото можеш да разчиташ, колкото и да твърди обратното. Само гледа да не се мине. Бай Ганьо Гатевски.

# 2 892
  • София
Ники Костадинов в 'Събуди се'
Николай от „Игри на волята“ 5: Вярвам, че жена може да стане победител в този сезон

Много хубаво участие на Ники, слушайте го какво казва.
п.п. Ръката му към момента е възстановена на 70, 80%

А този интервюиращия, колко път ще каже, 'А' 'а' 'а'

# 2 893
  • София
Радо за мен е пълен бастун в ситуацията със Цвети. Има време да се ошлайфа ама дотогава Крум и сие ще придърпат Цвети към тяхната коалиция, вече видяхме в промото, че я обработват.

# 2 894
За мен пък Радо няма нищо общо с интроверт. Интровертите никога нямаше да се захапят с Бедъра, нито пък щяха да са крайни в изказванията си. А да не говорим за позицията му спрямо Цвети. Нищо интровертно не виждам. За мен той си е непукист, знае си възможностите, минавал е такива изпитания ,които малцина от човечеството са и то по желание и не му се занимава с изтъркани глупави драми. Човека е влезнал да се състезава, а не да създава приятелства или да се показва пред камерите. Типичен профи спортист,  леко асоциален, заради типа спорт който практикува. Аз го харесвам много, фен съм на хора които не се пречупват под натиск и не се извъртат на 180 градуса при възникнал проблем. А относно интроверта : За мен типичен интроверт в сезона е само Ситнилска.
+++++ Това е най-точния коментар за Радо.
Направо съм в шок от коментарите за някакви ментални проблеми. Scream
Един от най-комплексните мъже. Сила, издръжливост, няма слаб компонент .
Само, като се сетя как сам теглеше лодката, като истински Нептун. Simple Smile
Еваларката за младежа.
Брат му също е много силен. Дано има шанс да влезе, заслужи си мястото в играта.

Общи условия

Активация на акаунт