💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 129 826
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 2 970
  • BG-DE
Какво значи, че са "натиснали" Морунов да участва, никой не може да го принуди. Всичките му приказки за това как е дошъл ден преди битката и т.н. бяха за да оправдае плачевното си представяне. То лошо му стана, само дето не припадна и накрая пак победи 😛 Не го познавам лично и не знам кой какво е знаел или не, но победата му, за мен, не беше съвсем чиста. А, и нека не забравяме, че тв екран ни поднася това, което иска да видим, може да създаде герой, а и да детронира такъв.

# 2 971
Интересно, ама май само аз съм фенка на Стратимир Simple Smile нямам обяснения защо, не си падам принципно по лекета, но вътрешно му симпатизирах и се надявах да стигне напред .

Рълев си е супер партия за разлика от предишния смотльо на Дени или тази последната чалга звезда.
Не го харесваха покрай увлечението му по Паулина, която го използваше, за да просперира напред. Беше, като кукла на конци в ръцете й.
Силен играч иначе, но се остави да го използват.

# 2 972
Ако има някаква конспирация покрай Морунов, не мисля че е свързана с това конкретно Морунов да спечели - ако беше така: най-лесно е просто да му подберат много слаб противник, а не някой толкова добър и да се чудят къде да заравят кубовете. Склонна съм  да мисля, че може да нагласят нещата според залозите - според това какво точно искат да се случи на залагащото племе и съответно да им кажат кой какъв цвят да избера, но все пак и това ми се струва малко вероятно. Възможно е Морунов простода е харесал розовото трасе по някаква причина или да смята, че с розово му върви например!

# 2 973
Интересно, ама май само аз съм фенка на Стратимир Simple Smile нямам обяснения защо, не си падам принципно по лекета, но вътрешно му симпатизирах и се надявах да стигне напред .
Не знам. Отделно представянето му в неговия сезон,  в стил сателит на Паулина, имах време за убиване и следях участниците в инста, та точно тогава той пускаше клипове как се катери по сгради и много опасни места. Всичко това доволно подплатено със солидна доза арогантност. Мъжката версия на женското тунинговане един вид. Нямам идея с какви призраци в гардероба се бори, стига ми това, че има последователи и немалко деца загубиха живота си в опит да подражават на такива като него.

# 2 974
Стратимир в ИВ ми беше... безинтересен. Извън тях ми е... противен. Ако има участник, когото наистина да не понасям, то това е той...( и Алексата). Страшно арогантен, циничен и... 🤢 (по-добре да спра с квалификациите).
На другия полюс за мене е Туджаров. Мъчех се да го харесам в Игрите заради ... любими съфорумци, ама хич не ми се получаваше. Скучен ми беше. Извън ИВ го преоткрих и сега страшно много го харесвам.

Последна редакция: пн, 02 окт 2023, 08:29 от Bilyana14.

# 2 975
  • Sunshine state
Чак сега успях да изгледам дуела на Морунов и Венци. Ами браво на Морунов! Той си ми е любимец независимо в каква форма е, мъж на място. Андрей никога не съм го харесвала и ако ще 10 сезона да спечели, няма да ми стане по-симпатичен. Заради него и онази Елизабет спрях да гледам последните епизоди на сезона им. 🤮

# 2 976
От тагването на @rulev_dental на споделената снимка с Дени и Никол, реших, че си е точно големият Рълев, защото малкият е твърде малък да е вече dental, а и като увеличих образа в огледалото точно на Иван Рълев си прилича, а не на Николай, но както и да е Grinning

Тези, които ги следят тук и там, са по-запознати Sunglasses

# 2 977
Ще си гледам ИВ каквито и "номера" да прави продукцията! Няма друго подобно предаване в бг ефира и мен ми е супер интересен всеки епизод!
За съботната битка по скоро вярвам, че някой не си е свършил работата, отколкото че така е било планувано... За шоуто щеше да беше далеч по-яко Гладиаторите да не познаят и да гладуват!
На Андрей Гридин  играта с рибата си беше чист късмет. Бутаха Михаела, но очевидно утре ощетената Виктория влиза при Старейшините.
Винаги може да се направи кастинг битка с трасе, по което предимство да има ол Стар участника, знаейки се кои са силните му страни и да му сложат по-слаб противник!

# 2 978
  • София
Каква им е ползата да манипулират игрите и да рискуват отлив на зрители? По-съм склонна да вярвам, че е некадърност.
Фермата тази година е пълен провал, поне за мен. Едва три епизода издържах, а харесвам Иван и Андрей.
Морунов ми е много симпатичен.
Радо също, макар че има арогантност в него. Той и Момчил са ми фаворити. От жените Мария, Дени и Теди. Харесвам и Мудева.

# 2 979
  • София
Моника отговаря на въпроси, най-интересното:

# 2 980
Ще се радвам, ако Въпрос номер 6 от анкетата се появи пак след 2 седмици. Струва ми се, че е пропуснато едно ключово име.

# 2 981
  • София
Ако намекваш за Вики Пенелова, окей.
Така или иначе с или без нея тези анкети за комплексните мъже и жени ще се повторят поне още веднъж (към средата/края на фаза 2), а може и два пъти (след края на сезона).

# 2 982
Аз не разбрах откъде дойде тая конспирация с влизането на Виктория Пенелова. Някой ще разясни ли на какво се дължи тая спекулация?

# 2 983
  • София
Аз лично го чух от видеото на Ауткаста.
Но се пише доста и в темата, било директно или с намеци, а щом се пишеше толкова явно има спойлери или слухове. Не знам и аз. Дано не, все се надявам трезвия разум да надделее. Но ако все пак влезе, ще и стискам палци, защото си я харесвам. Но това не значи, че ще си променя мнението, а то е, че това не е справедливо и към останалите участници и към нея самата.

Тодор Азов е пуснал видео за ИВ

# 2 984
Жива и здрава да е Мони. Много добра жена, попаднала на неподходящо за нея място

Общи условия

Активация на акаунт