💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 25/

• 31 918
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Благи, за теб винаги. Kissing Heart

Тахир - брат на Лейля
Шахинде - майка на Лейля
Невин - майка на Кенан/Доан
Нюкет - русата шефка от телевизията (Нюкхет я изписват, ама ние без "Х" я пишем в субтитрите, за по-благозвучно тъй реших Joy)

Не мога да се сетя само за жената на Тахир...в първа серия й казаха името и май повече не е била достойна да я назовават по име. Joy

# 436
Нурай е жената на Тахир Grinning невзрачна е малко, простено ви е Rolling Eyes
Къде ни е фрагът, аджеба? Не трябваше ли да е след епизода?

# 437
Благи, Flowers Hibiscus извинявай, че те разплаках, миличка! Иска ми се да те прегърна, за да те утеша. Или по-скоро да си поплачем заедно.

Доан в опита си да накаже Кенан за спокойния живот, който е водел, всъщност му помогна. Пред Лейля се разкри уязвим, грижовен, състрадателен мъж, който плака като малко дете за загиналите деца.

Много нежност и романтика имаше в сцените между Лейля и Кенан.

Неговият поглед, изпивайки я с очи, признанието, че се влюбва - беззащитен, повален от треската от температурата. Потвърждавайки, че любовта винаги наранява.

Тя, изненадана, стъписана, уплашена, невярваща - плахо го гали, за да го успокои. Утешава го за неговата болка, лекувайки собствената си.

Поздравявам консултантите психолози на екипа! Свършили са невероятна работа! След като вече съчувствам на Доан и искам убийците на деца да бъдат справедливо наказани!

Много ми се искаше фраг, но сигурно искат да преспим и да преживеем емоциите си.

Нямам търпение как продължава историята!

Коко, Flowers Hibiscus точно за фрага се вълнувам и аз.

Поздравления за Ханде Ерчел и Бурак Дениз - страхотни актьори! През цялото време преживявах за Лейля и Кенан/Доан! Постигнаха магията на превъплащението в героите си!

Лека нощ, мили момичета!

Ще чакам с голямо любопитство да прочета вашите коментари!

Хубав и успешен ден утре!

# 438
Коко, благодаря, никога нямаше да  се сетя за името, спести ми ровенето, щях да върна на 1 серия на сцената между Тахир и Шахинде в затвора, помня, че я споменаха там. Grinning
Този Омер/Йомер дето работи по епизодите и предните седмици  ни предупреждаваше, че ще има фраг, днес не писа нищо. Ще ни оставят малко в неведение. Невинаги има фрагман веднага след епизода.

# 439
Flowers Herb Среднощтни усещания, изгледалх ДЧ само с мимики и картинки...
Досещам се за повечето неща от частичните преводи. Благи, много Благодаря. Flowers Hibiscus
Изключително силен, емоционален и с необходимя темп, предопределен от сценария, чудесно представяне на Ханде, но фаворит ми е Бурак!

Коко/Ели де ти е жива и здрава майчица!  Flowers Tulip

Последна редакция: вт, 03 окт 2023, 00:52 от Yassy_N

# 440
Епизодът беше красив и емоционален. Смислен - показаха ни болката на едно пораснало дете, породена от загубата на невинни детски души, приятели в един отминал живот. Напомнят ни, че колкото и време да е минало от една травма, си стои един отпечатък в душата… Мозъкът на Кенан е забравил, сърцето на Доан - не е. Как ни показа тази болка Бурак… най-добрият просто за тази роля е той Blue Heart
Погледите му ги вметнах вече, химията няма да я тъпчем, сцената беше огън. Един мъж, изгарящ с поглед жената срещу себе си, а в следващият момент - слаб, безсилен, напълно разкриващ се пред жена, която едва познава… безсрамно показващ каква нужда има от нея. Срещу него - тя, стъписана, като че ли поставена пред кръстопът… сякаш си зададе въпрос наум и бързичко си отговори, че няма друго място, на което да бъде, колкото и странно да се чувства. Докоснаха ме с драмите си днес. Родителите на КенДо отново ще похваля, играят си страхотно ролите.
Тези актьори ни показват букетът от емоции на хората. Как когато искаш и обичаш, нямаш друг избор, освен да разкриеш и най-слабите си страни. Как когато се страхуваш, понякога крещиш и нараняваш най-близките си. Страхотни са и заслужават висок рейтинг и поощрение от хората Hug Заради играта и заради смелостта да изиграят нещо съвсем различно
Доан проспа серията почти, ама ми хареса финалът му. Определено ни закачиха леко, макар и да знаем, че прокурорката няма да хване така лесно на Доан бей номерата Grinning
Според мен един минус на предния епизод беше именно слабият му завършек.
Лека нощ, КенДовици Hug

# 441
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много добро настроение и положителни емоции Wink

Sparkling Heart

# 442
Здравейте,

много ми хареса епизодът снощи. Малко скучновато започна, но след 10 мин. така ме заплени, че даже за форума забравих. ДЧ става все по-заплетен и интригуващ с всеки изминал епизод. Вече нямам търпение да дойде понеделник Simple Smile
Да се надяваме и турският зрител да мисли така
Успешен ден на всички! 🌞

# 443
Рейтингът:

Ето и конкуренцията:
Скрит текст:

Инфо:
Ханде Ерчел и актрисата Гьокче Бахадир се последваха взаимно в Instagram

Purple Heart

# 444
Очаквах доста по- добър резултат.  Епизодът снощи си беше много добър.

# 445
Ето го и соц. рейтинг на Адба:

Gift Heart

# 446
Обичам да греша. Аз пък очаквах да са по-зле. Няма типичната турска драма, шамари, зли дядовци или лели, тормозени булки-бити, дърпани, заключвани, принуждавани.
 Съвсем друг тип драма, който не мисля, че ще допадне на масовият зрител. Но много се надявам да им растат рейтингите и да са по-дълго на екран.

# 447
Сомера:

и на MevcutBilgi

Purple Heart

# 448
Здравейте! Flowers Hibiscus

Малко, но в зелено. Доволно!
Добре сме за момента, не се притеснявайте за сериала. Satisfied

Очаквах доста по- добър резултат.  Епизодът снощи си беше много добър.
Мислех, че си заспала и не си го догледала. А ти чак за темата си забравила. Satisfied

Последна редакция: вт, 03 окт 2023, 12:28 от midnight__sun

# 449

Общи условия

Активация на акаунт