💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 25/

• 31 917
  • 744
  •   1
Отговори
# 450

Хм… майката на Кенан и свидетеля на сет.

Относно рейтинга: Разочарован Коко…

# 451
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

"Докато носите мечта в сърцето си, никога няма да загубите смисъла на живота."
/Махатма Ганди/

Скрит текст:
Кой е нашият Том Круз? Ние казваме Керем Бюрсин.  

Stuck Out Tongue Closed Eyes

https://twitter.com/DBJuliB/status/1708605169145913833
Барбарос Тапан е основател и организатор на Холивудския турски филмов фестивал и предлага присъствието на Керем на фестивала .

Скрит текст:
Роден в Истанбул през 1974 г., Барбарос Тапан живее в Лос Анджелис от 22 години. Той е представител на Лос Анджелис за Hürriyet, Fanatik, CNN TURK и DHA на Dogan Media Group, както и американски редактор за списанията SKYLIFE и Business на Turkish Airline. В момента той е турски представител на една от водещите световни медийни организации HFPA (Асоциацията на чуждестранната преса в Холивуд). Тапан също е част от една от най-големите организации за награди в света на телевизията и киното като жури на Златните глобуси. В рамките на една година Тапан редовно провежда около 300 телевизионни и филмови интервюта и работи с някои от водещите холивудски режисьори в множество проекти. Различните му интервюта със звезди от Холивуд и НБА, публикувани в Turk of America, ги накараха да връчат на Тапан специална награда през 2017 г. за приноса му към Турция и турската култура в Америка.
https://www.turkuaz.global/celebrities/item/barbaros-tapan

Последна редакция: вт, 03 окт 2023, 16:44 от Dilemi

# 452
  • София
Снимките приключиха. Сега е време за почивка.

Керем е поздравил своя много добър приятел Кемал за рожденият му ден:   "Честит рожден ден Кемал...брат от всички братя."

# 453
  • София
Хафса: IG Стори на Doruk 
„Кой каза, че лятото свърши? 🐣

https://twitter.com/i/status/1709150268699341191

IG Стори на #HafsanurSancaktutan

# 454
# 455
# 456
2 дни до рекламата

# 457
ох,бе
В тоя търговски център колко пъти съм ходила и нито веднъж не мога да попадна на някой.Пък те все там ходят..
Даже и в заведението съм била и съм се оглеждала,ама йок
Красавец Керем!!!

# 458

Purple Heart

Wink

Инфо:
Скрит текст:

# 459
Здравейте Animal Bee

Превод на сторито, което качи Миси.
Май този свидетел ще се задържи в сериала. Бях убедена, че ще го убият в първите 5мин на следващата серия. Joy

Успех на нашата Мерием в новия проект. Flowers Four Leaf Clover

Керем какво изречение е сглобил да поздрави Кемал - микс от английски и испански, само турски липсва.Joy

# 460
  • София
https://twitter.com/DBJuliB/status/1708859309273100585

Шериф Ерол, истински джентълмен на актьорството🎩
Такава прекрасна интерпретация на любимия герой на Илтер, който почти не повишава глас, но винаги с невъзмутима лоялност, която не може да бъде постигната с пари, съществена роля
©️ 📷 Yiğit Danacı

# 461
  • Dupnica
Flowers Four Leaf Clover Привет ,прекрасни момичета! Heart
Най-накрая успях да ви настигна! Yum
Благодарности на пчеличките - страхотни сте, за това,че трудът ви ни прави съпричастни и можем да се насладим на сериала ДЧ. Animal Bee
 Flowers Four Leaf Clover Добър избор на проект от Ханде Ерчел. С Бурак Дениз са перфектни - силни емоции, всичко сякаш е изживяно и представено на зрителя завладяващо. Гледаш на един дъх и си там заедно с мъката , сълзите, страха, превъплащенията на Кенан/Доан - адмирации за играта на Бурак. Но и Ханде не отстъпва. В ролята е с цялото си същество - крехка, ранима, силна, респектираща прокурор Лейля.

Харесва ми сериала и всички актьори са си на място. Дано да продължи успешно! Purple Heart
 Flowers Four Leaf Clover За Керем този проект свърши. Заедно с децата държаха зрителите до финала му. Имаше в началото замисъл за семейна драма с развитие на сложни отношения предизвикани от загуби и наранени души, но някак се преобрази в нещо друго и след 7 епизод просто не можах да го довърша. Rage / ще го догледам при първа възможност/
Блогодарение на вашите преведени диалози съм информирана. Purple Heart
Керем изглежда в момента страхотно с прекрасна визия и доста по-млад.Хубавец си ни е.Flowers Four Leaf Clover Heart

За всички вас ,момичета с уважение, благодарност и обич

Бъдете здрави и хубава вечер с любимите ви ! Heart

# 462
Инфо:
#BamBaşkaBiri все още е в тенденция с 85K+, в тенденция с повече от 224K+, беше туитнат от 79+ държави, #LeyKen , #HandeErçel и #BurakDeniz също бяха в тенденция. Leyla, Kenan, Doĝan, Tahir бяха популярни и в Турция.

Малко остава до четвъртък, но в Туитър се прокрадват мнения да не стане като с рекламата на БМВ от преди година...
"Кевин Костнър, Кобе Брайънт, Лионел Меси, Бен Афлек, Морган Фрийман всички те бяха посланици на Turkish Airlines, сега е ред на техния първи турски посланик #KeremBürsin."

Gift Heart

# 463
  • София
Имаше доста добри попадения в сериала на Керем. В това изображение атмосферата и външният вид бяха много близки до това на Великият Гетсби. И нека честно да отбележим, че Керо никак не отстъпва на Леонардо ди Каприо. Дори на мен повече ми харесва.

Вече с нетърпение очаквам рекламата му за Turkish Airlines. Я какъв ни е красавец.

---------------------------------------------------------------------------------------------------
  Допълвам!
Рекламата на Turkish Airlines с участието #KeremBürsin ще бъде пусната в четвъртък.

Последна редакция: вт, 03 окт 2023, 23:42 от БлагаВест

# 464
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Purple Heart

Gift Heart

Общи условия

Активация на акаунт