💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 25/

• 31 913
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Добро утро момичета!
Прекрасен ден ви пожелавам.
Прекрасен Керем

# 466
Здравейте, момичета!🌺
В очакване на първи трейлър от следващия епизод да споделя малко размисли за събитията в 'Друг човек" до момента.
На мен 4-ти епизод ми хареса. Нямаше голама динамика, но логиката и развитието на сценария беше последователна и поне на мен епизодът не ми беше скучен, за разлика от трети. С удоволствие ще го изгледам и със субтитри. /Благодаря ви пчелички за труда, който полагате. 🤗/
Не мога да обясни защо, но очаквам Лейля да е свързана със Доан/Кенан и събитията в сиропиталището не само чрез баща си. Няколко пъти Кенан я пита каква е била като дете. Мисля си, че по един или друг повод са се срещнали когато са били деца. 🤷‍♀️Иска  ми се сценаристите вече да откраднат вратата и към нейното детство.
Прякото участие на бащата на Лейля в пожара беше изненада. Браво на сценаристите. Надявам се да има още неочаквани обрати.
Загадка е все още защо е подпалена сградата? Нещо се  е случвало в сиропиталището, което е трябвало да бъде заличено. Децата са ставали свидетели на случващото се или поне някои от тях. Чудя се дали подпалването на дома през нощта, когато децата спят заключени в стаите е умишлено или палежът е неумишлен, в следствие на някаква дейност, извършвана в сиропиталището. Изобщо не ми се иска пожарътхда е умишлен.
За сега толкова от мен.
Хубав ден! 🌾

# 467
Ново:
"Започва едно пътешествие, пълно с уникалните красоти на Турция... Очаквайте!
@KeremBursin

https://twitter.com/i/status/1709486323151540342
Airplane

# 468
Здравейте,

# 469
Питат дали Лейла ще може да бъде с Кенан след като разбере за Доан. Аз мисля, че да.

Снощи го изгледах и определено този епизод ми беше по-интересен, нямаше места, които да искам да превъртя.

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 16:45 от Бл@гуна

# 470
Здравейте Animal Bee

Новина:

И сериалът "Ако обичаш силно" отива в Кан, заедно с "Друг човек". Да видим ще бъдем ли свидетели на историческо събитие - Керем Бюрсин и Ханде Ерчел на едно място. Joy

Благи , според мен на Лейля няма да й пречи това, че Кенан е болен. То си е болест, не може да разлюбиш човек за такова нещо, нооо престъплението си е престъпление и според мен той трябва да поеме отговорност и да понесе някакво наказание. Вече съм си измислила и логичен за мен финал на сериала и естествено трагичен край за КенДо, но няма да го споделям. Да не ви скапвам настроението с моите черни мисли, а и финалът е далеч още, че да го мислим. Гледаме и се наслаждаваме на това, което ни дават в момента. Blush

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 13:15 от mikipoli

# 471
# 472
# 473
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Мечта е това, което очите още не виждат, сърцето желае, въобразява, създава, усеща и без дори да го докосва започва да живее✨

Satisfied

28.09.2023 среща с фенове, подарък от Кармен, рисунка на Тео и Хектор

https://twitter.com/i/status/1709115776773275742

Хафса Satisfied Ваканцията продължава.

Stuck Out Tongue Closed Eyes

PS:
Асия, бях се затъжила за теб! Flowers Hibiscus

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 17:32 от Dilemi

# 474
Инфо: / Превод с Гугъл/
“Global Agency” ще разпространява новия сериал #BamBaşkaBiri, с участието на #BurakDeniz и Ханде Ерчел.

BamBaşka Biri е сред най-гледаните сериали в Турция от деня на излъчването си. Дължи бързия си успех на творческата си психологическа история и детективско измерение. Целта беше да се създаде проект, който не е правен досега в Турция, засягащ чувствителни теми в смел и директен стил.

▪️Основателят и главен изпълнителен директор на “Global Agency” İzzet PINTO каза:

„Ние сме изключително горди да бъдем ексклузивен дистрибутор на този голям бюджетен проект. Someone Completely Different вече привлече много внимание и похвали в индустрията заради своята интригуваща история, изключителен актьорски състав и първокласни производствени стойности. „С този нов крайъгълен камък ние се стремим да представим тази необикновена чисто нова драма на публиката по целия свят и да консолидираме нейната позиция на глобалния пазар на съдържание.“

▪️Тимур Савчи, президент на Tims&B Productions, каза:

„Another One е най-очакваният ни телевизионен сериал за този сезон, изключително завладяваща творба със силни теми и много изненади. „Очакваме с нетърпение скоро да представим тази изключителна драма на глобалната публика, която съм сигурен, че ще получи международно признание.“

▪️ Основателят и главен изпълнителен директор на Tims&B Productions Бурак Сагиашар добави:

"Someone Different е смела, много поразителна драма. Историята на ловеца и лова. С едно изречение можем да я опишем като любовен триъгълник за двама души."

▪️ Генералният мениджър на Walt Disney Company Türkiye Дженк Сонер каза:

„Ние вярваме, че силната история на Someone Different ще завладее публиката по целия свят.
Гордеем се с бързия и забележителен успех на "Birm Başka Biri" в Турция. „Щастливи сме да обявим, че към текущото ни сътрудничество с Global Agency е добавен още един проект, който ще позволи на Someone Different да достигне до публика по целия свят.“

Purple Heart

# 475
Здравейте! Flowers Hibiscus

“Global Agency” ще разпространява новия сериал Bambaşka Biri с участието на Ханде Ерчел и Бурак Дениз.

Bambaşka Biri е сред най-гледаните сериали в Турция от деня на излъчването си. Дължи бързия си успех на творческата си психологическа история и детективско измерение. Целта беше да се създаде проект, който не е правен досега в Турция, засягащ чувствителни теми в смел и директен стил.

▪️ Основателят и главен изпълнителен директор на „Глобална агенция“ Изет Пинто каза:

„Ние сме изключително горди да бъдем ексклузивен дистрибутор на този голям бюджетен проект. Bambaşka Biri вече привлече много внимание и похвали в индустрията заради своята интригуваща история, изключителен актьорски състав и първокласни производствени стойности. „С този нов крайъгълен камък ние се стремим да представим тази необикновена чисто нова драма на публиката по целия свят и да консолидираме нейната позиция на глобалния пазар на съдържание.“

▪️ Президентът на Tims&B Productions Тимур Савджъ каза:

„Bambaşka Biri е най-очакваният ни телевизионен сериал за този сезон, изключително завладяваща творба със силни теми и много изненади. „Очакваме с нетърпение скоро да представим тази изключителна драма на глобалната публика, която съм сигурен, че ще получи международно признание.“

▪️ Основателят и главен изпълнителен директор на Tims&B Productions Бурак Сагиашар добави:

"Bambaşka Biri е смела, много поразителна драма. Историята на ловеца и лова. С едно изречение можем да я опишем като любовен триъгълник за двама души."

▪️ Генералният мениджър на Walt Disney Company Турция Дженк Сонер каза:

„Ние вярваме, че силната история на Bambaşka Biri ще завладее публиката по целия свят.
Гордеем се с бързия и забележителен успех на сериала в Турция. „Щастливи сме да обявим, че към текущото ни сътрудничество с Global Agency е добавен още един проект, който ще позволи на Bambaşka Biri да достигне до публика по целия свят.“

Миси, може ли така?

Няма да го трия, трий си го ти. Satisfied

# 476
Малко инфо:
Според Адба:
Обявиха кои са най-популярните актриси и актьори в социалните мрежи!

Скрит текст:
според DiziWorld 
Най-коментираната двойка сериали през предходната седмица, 25 септември - 1 октомври 2023 г.

Най-коментираният сериал в света през предходната седмица, 25 септември - 1 октомври 2023 г.

FOX беше телевизионният канал, който получи най-много взаимодействие в Twitter и Instagram акаунти сред всички канали през септември

Gift Heart

Purple Heart

# 477
Страницата на сериала е пуснала туит в коментарите, на който може да се задават въпроси към Ханде и Бурак до неделя.

https://twitter.com/bambaskabiritv/status/1709622154315108427?s=20

Ханде в Туитър.

https://twitter.com/nuramatukendi/status/1709615058626474349

# 478
  • София
Лара и Мелис за рекламата на THY утре Nature Zap

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 21:22 от Dilemi

# 479
Цитат
Загадка е все още защо е подпалена сградата? Нещо се  е случвало в сиропиталището, което е трябвало да бъде заличено. Децата са ставали свидетели на случващото се или поне някои от тях. Чудя се дали подпалването на дома през нощта, когато децата спят заключени в стаите е умишлено или палежът е неумишлен, в следствие на някаква дейност, извършвана в сиропиталището. Изобщо не ми се иска пожарътхда е умишлен.
Аз мисля, че в 4 еп. дадоха картинки, които доказват, че пожарът е организиран и умишлено предизвикан. А защо, наистина все още си гадаем. Фактът, че всичко започна с убийството на бизнесмена - насилник като че ли насочва към предположението, че момичета от интерната са използвани за целите му, а после подпомагани благотворително да учат. После сценарият ни пренасочи към подпалвачите, но се разбира, че зад тях стои сериозна мафия. Много е вероятно децата да са използвани и за други цели. И в това са замесени хора от интерната. Интересно е, че все още не са ни показвали кой е бил директор на този интернат. А Доган е свидетел на ставащото там. Сега си мисля, че казаното от Ирфан - Доган е говорел странни неща, всъщност се отнасят до думи за ставащото в интерната. И не е бил болен преди пожара, който, според мен, е предизвикан, за да се унищожат документи, свидетелства. В подкрепа на това са и думите на Идрис към Туран - Ако вие бяхте открили виновниците за смъртта на толкова невинни, Доган не би се върнал... Той не е страхливец като теб и мен. И още, че е бил програмиран като робота - Кенан.
И други неща ме развълнуваха, но ... след бг буквичките.
Лека вечер на всички ви! Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт