💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 25/

• 31 906
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
# 481
Керем Бурсин и Емилия Ланц в рекламата на Turkish Airlines

# 482
Такаа, сега имам малко време и ще си споделя впечателнията от 4 епизод.
Да си кажа, че го гледах за трети път, но първият път беше в деня на излъчване на серията, рускинята превеждаше добре, но все пак доста неща изпускаше или поизменяше, а детайлите са важни, втория път превеждах и внимавах в съвсем други неща и накрая го изгледах за кеф, спокойно и внимателно.
Това не е сериал, който да си пуснеш за фон. Освен диалозите, фактите, които изскачат във всеки един момент, също и детайлите, актьорската игра, емоциите са нещо, което трябва да се гледа. Не мога да пропусна музиката и операторската работа. Огромно удоволствие ми доставя.
Аз имам сериозен проблем с концентрацията и на всеки 10 минути сменям за минута, две, това, което върша. Но, при този епизод, буквално 2 пъти станах и то по уважителни причини Grinning

Този епизод беше на Бурак. Той и емоциите на героите му бяха главните действащи лица. Бурак се справи просто брилянтно. Не мога да ви опиша, какво удоволствие ми доставя добрата актьорска игра. Фактът, че на няколко пъти буквално преживях емоциите на героя, за мен е достатъчно.
Ханде и Бурак съм ги признала в изразяването на нежност и привличане, романтика и желание без изобщо да играят някакви брутални 18+ сцени. И в първият им сериал, свалянето на булчинската рокля и сега сцената с мазилото, ваната и след това кошмара на Кенан са ми мееега нежни и романтични. Много си отиват, много добре играят, много ми харесват.

След като изгледах епизода се изясняват някои от нещата. Доста от героите вече развиват характерите си. Например майката на Лейла. След като Екрем е потресен от това, което се е случило в болницата и че се е наложило да отвлече човек, защото са заплашвали живота на Тахир, майката му каза да спре, че трябва да прави, каквото му кажат, защото са по-силни от него и "Съвестта е тъмна пещера, в която се крият страхливците" ScreamScream Абсолютно безскрупулно същество. За да защити синчето си е готова да мине през трупове.

В интерес на истината родителите играят невероятно добре. Тези на КенДо също. За хора, които не са истински родители емоциите им са повече от истински и там майката ще умре за детето си, иска да го спаси на всяка цена, страхува се да не го загуби. Прекрасно изиграни от Туран и майката.

Идрис говорейки с Доан му се извинява, че не е успял да направи нищо, че не е успял да ги спре,  Доан му отговори, че той няма нищо общо. Вина явно няма, но е бил там. Итересно, каква е причината за тази зверщина и кой е замесен с такова огромно влияние, че да може да потули такова събитие, с толкова загинали, при това деца.
От сподленото до тук, оставам с впечатление, че Екрем е бил принуден да участва. За пари ли? Щом го е направил за семеството... Или са го изнудвали пак? Реално той е този, който занесе бензина, с кото ги запалиха.

Идирс каза на Туран: "Вие го програмирахте като робот." Туран: "Такова беше лечението, какво можех да направя?"
Каква е болеста на Доан, за да не се опитат да го излекуват, а му налагат нова самоличност? Идрис каза, че Кенан не съществува, че той си мисли, че има минало, че има родители, спомени, а няма нищо. Потресох се. Колко жертви на добри намерения...

Доан мрази Кенан, не знам, как, кой и дали някой ще е оцелее, но Доан иска Кенан да страда. Смятам, че иска и Лейла да страда. Смята, че и тя е виновна, кактои баща й.

Каза не Идрис, че специално ще изчезне, когато отидат в приюта, за да може Кенан да преживее цялата болка, а той ще наблюдава всичко през очите му. Ще бъде като призрак.
Идрис го пита защо причинява всичко това на Кенан. "Защото го заслужава! Той трябва да преживее цялата болка, която изпитвам. Ако не види, няма да разбере. Те ме унищожиха! Мен ме оставиха сам. Аз останах в тъмното. А той? Партита за рождени дни, частни училища, колежи. Запознанства с момичета"
"Синко, а какво е виновен Кенан?"  "А аз какво съм виновен?" "И ти не си виновен." "Не е така, Идрис. Всички са виновни и Кенан, и Лейла, и Туран, и Екрем. Всички! Не ги защитавай пред мен!"
Смятам, че след като приключи с виновните за пожара ще ги подкара изброените като започне с Екрем и ще приключи с Кенан. Дано да греша, че ще е тежко за гледане.

Доан разказвайки на Идрис, какво е преживял в приюта той и Кенан. "Ако исках можех да се появя, но не го направих" Значи вече Доан е в състояние да се появява, когато той реши.
"Стоях, гледах го, в какво състояние е и изпитвах удоволстивие."
"Нали осъзнаваш, че си болен?" "Не съм болен, аз съм самата болест." Настръхнах просто.
Доан има даже и различна походка, даже и в тъмното, никога не можеш да ги объркаш.

Имаше и забавни моменти. Не мога да не споделя с вас. Кажете ми, в кой офис слагат снимките на дъската с пирони?

Много се радвам, че са купили сериала. Не знам дали означава сигурни поне определен брой епизоди, но наистина си заслужава да се гледа. Доста различен е от масовата продукция на турската индустрия.
Много ми харесва! Grinning

# 483
# 484
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с добро настроение и положителни емоции Wink

Gift Heart

# 485
Днес е денят 😎

# 486
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Събитието, на което ще присъства Керем вече е започнало:

Скрит текст:
https://twitter.com/HavaSosyalMedya/status/1709863802454380985
"Ахмет Болат е в Turkish Technic Sabiha Gökçen Campus.
Стартира събитието #TKfest, организирано от Turkish Airlines специално за своите служители.
Събитието ще се проведе на различни места днес и утре.
Генералният мениджър на THY Билал Екси се срещна със служителите в сградата на централния офис.
Председателят на Борда на директорите Ахмет Болат в момента е заедно със служителите в кампуса на Turkish Technic Sabiha Gökçen.
Председателят на борда на директорите Ахмет Болат се очаква да вземе участие в секцията днес, където гост ще бъде Керем Бюрсин. Ако ще има големи новини, би било полезно да ги следите тук."

Последна редакция: чт, 05 окт 2023, 13:05 от Dilemi

# 487
Здравейте! Flowers Hibiscus

Ново от Керем

# 488
Ето го нашият:

# 489
# 490
# 491
Хубава е рекламата. Малко като трейлър на романтичен филм.

Последна редакция: чт, 05 окт 2023, 22:52 от midnight__sun

# 492
И на мен ми хареса Simple Smile

Gift Heart

Sparkling Heart

Revolving Hearts

# 493
  • София

Уаууу! Страхотна реклама! Харесва ми много! Браво, Керем! Nature Zap

# 494
Здравейте! Two Hearts
Керем Бюрсин: „Не си спомням момент в моята кариера, в който да съм бил толкова горд [както съм днес], така че много ви благодаря. Заедно ще направим прекрасни неща.” Sunglasses

Ново от снимачната площадка на ДЧ:

Ии нещо леко любопитно за новите фенки на Бурак, с чиято актьорска игра в ДЧ той успя да жегне сърцата ви… Нилпери отново го е споменала пред камерите Wink

Последна редакция: чт, 05 окт 2023, 17:44 от Cocodoggo_mom

Общи условия

Активация на акаунт