💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 25/

• 31 860
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, 🌞

Нямам търпение вече за рейтинга, епизодът на Сафира снощи също е бил интересен, така че конкуренцията ще е жестока 😎
Хубав ден на всички!

# 76
Рейтингът:
4. Total'de 3,95
2. AB'de 4,10
2. ABC'de 4,41

Purple Heart

Simple Smile

# 77
Лошо, а епизодът беше хубав..

# 78
И официално от Дизилах:

Ето и конкуренцията:
Скрит текст:

Purple Heart

# 79
Пак, че спрямо конкуренцията сме добре…

# 80
Здравейте! Flowers Hibiscus

Не се тормозете, има спад при всички. При нас обаче е най-осезаем. Чакам Сомера, да видим там как е положението.
Все още е най-гледаният сериал на AB и ABC1.

Ели, само Алекс владее турски. Ние превеждаме от английски, руски, испански и когато трябва ми влиза в помощ сръбски. Satisfied Делим си епизода на части, всяка си превежда нейната, след това се започва с тайминга. И накрая всичко се проверява отново и Алекс влиза в голяма помощ при чуденките ни относно някои диалози.

# 81
Здравейте! Purple Heart
Аз нямам обяснение… Дори да е имало някакъв мач… нали излизат рейтинги и не само със сериалите, ще следим и тях. Нали и трите категории се изчисляват на база гледане на територията на Турция? И без собствените им линкове в сайта на фокс и youtube?
Относно конкуренцията, за Йомер нямам наблюдения, помня само, че сезон 1 беше доста коментиран в соц. медии.
Сафир нарочно си пуснах епизод 1, ами посредствена история ми е, въпреки това става за убиване на време. Очаквах след снощи да има единица разлика между Сафир и ДЧ в полза на нас, ама явно турците не мислят така.
Аха… ето

# 82
Ели, тази една единица надолу не е отишла при другите сериали. Нещо друго са гледали хората. Или кулинарното шоу, или третите в тотала, които ми се губят.
Може би първата половина на епизода им се е сторила по-мудна? Thinking

Едит: Ето кой е взел единицата. Satisfied

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 10:35 от midnight__sun

# 83
Соц. на Адба:

Според DiziWorld  #BamBaşkaBiri е Най-коментираният сериал в света с 312K🥇 на 25 септември 2023 г.

Purple Heart

Gift Heart

# 84

Ето я истинската конкуренция Grinning
Единственото, което ме притеснява е, че трудно човек ще започне да го следи по тв след вече няколко епизода. Специално за ДЧ, такъв проект е, че минута не може да изпуснеш, ако искаш да го разбереш, а камо ли цял епизод/ епизоди. Освен да наваксват, гледайки го в интернет, повлияни от бума ни в соц. мрежи

# 85
Обаче представяте ли си как се кефят хейтърите?
Какво ли си мислят? Нещо от типа на...Нека им, все по-надолу да пада. Satisfied

# 86
Слънце, хейтърите поне в соц. мрежи намаляха драстично. На черното как да кажат бяло? Бурак уцели джакпота, ще успее да заличи греховете си Wink Ханде… винаги ще я хейтят, да, талантът и изчезване няма, а съм сигурна, че ще е от жените, които остаряват “като катедрала” Heart Eyes

# 87
Слънце, основно 2 неща: " Ханде е виновна, защото не става за актриса" и " Карма".
Репортоарът е един и същ...

# 88
Здравейте Animal Bee

Коко, всъщност ДЧ се представя с доста добър рейтинг и на повторенията си, така че който иска да гледа, ще гледа и в друг ден или в интернет. На повторение, ако не се лъжа миналата седмица рейтингът беше над 2, то някои сериали толкоз нямат на премиерно излъчване.

Не мога да разбера защо обсъждаме рейтинга повече от сюжета? Joy Да се оправят, не ги мислете. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 89
Поли, искаме да коментираме възможно най-дълго сюжетаааа. Но според мен няма място за паника. Ако другите дизита ни минат - тогава.
И все пак, заслужават над 5 … Нали ви писах из ония ден за рейтинги и мотивация… дано не се почувстват зле Hug

Общи условия

Активация на акаунт