💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 25/

• 31 862
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Форумският ми опит казва, че тръгне ли надолу, после трудно качва. Не че няма изключения де. Спокойна съм си, нямам вълнения както преди.

Във фрагмана накрая кого ще иска да хване Доан? Бащата на Лейля ли? Не му излезе чиста работата и на него. Май го заплаши онази мутра, а "приятелят" от затвора, който беше много добър човек снима Тахир и му изпрати снимката.
Екрем иска да стои далече от тези дела, обаче намесата на сина му и че може отново да изгърми го накара да действа. Доста хладнокръвно при това. Опасен ще излезе.

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 11:26 от midnight__sun

# 91

Много ми харесва енергията на този човек. Определено влага много сърце в работата си. И неведнъж показва подкрепа към младите си колеги.

# 92
Не много добър резултат в СОМЕРА

и от MevcutBilgi

Purple Heart

# 93
Ами ... сложничък за гледане и възприемане си е сериалът. При дилема - манджите или психотрилър ... след работа, не е трудно предвидимо къде ще отиде масовият зрител.  
ПП Показателно е, че и в нашата тема гледащите онлайн не бяха впечатляващо количество.

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 12:15 от Katya_I

# 94
Кате нали не очакваш, че ще има навалица както беше преди? Тези златни години на Ханде и Керем тук отминаха.
И при първите епизоди на "Почукай на вратата ми" беше слабо. След 5 епизод дойде тайфата. Не че сега така ще стане и ще се изсипят да коментират. Satisfied Иска ми се разбира се, но други времена настанаха.

Може би трябва Доан да заколи и изгори още двама-трима. Или брата с жена му заедно да набият сестра му. Satisfied Не хвърля никой жена си през прозореца в брачната нощ, няма чапкъни и никой не реве на масата. Satisfied

Модерна работа сме, не е за всеки вкус.

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 12:29 от midnight__sun

# 95
Резюме на епизод 12 на "Ако обичаш силно". Първите 30мин ги пуснах в старата тема. Това ще е за останалата част от епизода.
Скрит текст:
Айдос се изгуби малко, бързо го намериха.

Айдос и Ългаз казаха на Атеш, че предпочитат да сменят училището, щом наказанието им изтече. Не се чувствали добре там и преди, а сега съвсем зле щяло да е.

Лейля и Атеш си прекарват добре на вечеря сами. После в стаята първо се дразнят взаимно, после се целуват, Лейля го спира.

Якуп разбра, че Мерт е скрил парите някъде и си ги иска:
- Дай ми веднага парите или никога повече няма да видиш Мерием!
- Мерием ли? Това пък какво общо има?
- Откъде да знам! Не ми хрумна друга заплаха. Joy

Семейство Арджалъ ще си тръгват от почивката:
Берит: Изобщо не хванах тен, Атеш. Тази почивка беше много кратка. Joy

Биге се усети, че новите дизайни представени от Фюсун изобщо не приличат на старите й работи, освен това й се стрували някак познати. Изиска от архива всички скици и стари дизайни на Фюсун.

Лейля звъни на Фюсун да иска информация за майка си, всичко щяла да направи. Фюсун й казва, че я иска като свидетел по делото , да свидетелства в нейна полза и след това ще й каже.

Илтер довършва картината, която взе от дома си. Това е жената, в която е бил влюбен. Преди  години е работил в др къща, тя била дъщеря на собственика, обичали се, но баща й бил против. (Хайде да видим в последната серия да не се окаже Фирузе/Зейнеп любимата на Илтер 😄)

Атеш гледа договора , който са подписали Фирузе и Фюсун. Не му се връзват нещата, защо Фюсун и Лейля са толкова облагодетелствани от този договор, а Фирузе не печели нищо. Нарежда да замразят проекта.

Ей тази клюкарка отива при Фюсун

Ядосана е, че Фирузе/Зейнеп им е ходила в къщата и заплашвала мъжа й. На излизане крещи силно на Фюсун да не се меси и , че ако тя (Фирузе) искала да открие дъщеря си,  щеше да го е направила досега. Атеш я чува.

Адвоката идва при Атеш и му казва, че има молба за смяна на настойничеството на децата. Делото щяло да се гледа още утре, те нямало нужда да присъстват. Той щял да отиде и да ги информира.

Лейля казва на Атеш, че не искала вече да крие нищо от него. Казва, че Фюсун я изнудва с информация за майка и Атеш се сеща за дочутия разговор. Казва й ,че ще провери коя е била жената и ще й каже.

Берит е нарисувала Айдос

Фирузе иска сметка от Фюсун защо договорът е замразен. Фюсун каза, че Атеш го е направил , защото я мрази, но ако Фирузе се договори отделно с Лейля, няма какво Атеш да направи. И Фирузе отива да предлага работа на Лейля , да бъдела лице само на нейната марка, тя имала адвокати, което могат да се погрижат за договора й с Арджълъ, да го разтрогнат. Трябвало да мисли за себе си, за бъдещето си, още колко време щяла да стои в тази къща? Тя казва, че иска да говори с Атеш и тогава ще вземе решение.

Атеш иска от секретарката информация за жената посетила Фюсун вчера, нали имат някакъв регистър на посетителите. От там явно взе данните и прати на Лейля името и адреса на жената.

Лейля отива на адреса, отпращат я там, не познавал никаква Зейнеп казва мъжът.

Адвокатът се обади, положението било 50:50, чакали...

Биге се усети, че скиците на Фюсун са на сестра й. Разпитва Умут за връзката между сестрите. Той казва , че добре се разбирали, работели заедно,  но Фюсун била повече в административната работа, сестра й била по творческата част.

Лейля се оплаква на Атеш , че са я отпратили. Казва името Зейнеп. Атеш се сеща, че Фюсун така нарекла Фирузе в един разговор. Казва , че той ще се погрижи да намери информация за майка й. Лейля го пита за предложението за работа , което й направи Фирузе. Според него да не приема на този етап, все още не познават жената, а и щом прави бизнес с Фюсун не може да й се има голямо доверие. Първо да я проучат и тогава.

Мерт предлага брак на Мерием. Тя приема.

Атеш излезе на дискотека да се разсее и да си избистрил ума. Joy Една блондинка Шейма му се натиска, той хич не се дърпа. Целува го, снимат ги и ги качват в соц.мрежи. Лейля вижда снимката и му вдига скандал на прибиране. Нали са женени, да се държал прилично заради децата поне. Той й казва, че знае, че тя го обича и е ядосана, защото ревнува. Той също я обичал. Целува я.

Сутрин е. Лейля и Атеш явно са консумирали брака си и са се сдобрили.Joy

Атеш се среща с Фирузе. Пита я дали тя е майката на Лейля. Тя признава, но искала сама да й каже. Атеш е съгласен, но да било по-бързо, иначе той щял да каже.

Баръш има рожден ден. Ългаз му е купила подарък, носи му го до къщата и чува с Якуп да говорят. Якуп му мели да не се забърква с Ългаз, че са измамници. Не можел да повярва как Атеш ги върнал пак в къщата. Ългаз вдигна скандал и каза всички да се махали. Тя дори не разбра цялата измамна схема и реагира така , представям си, ако беше разбрала. Grinning

Измамниците си стягат багажа.

Следва много хубава сцена между Атеш и Илтер. Илтер го съветва, че сега е трудно, но да не се отказва от децата. С децата е пораснал и той, гордее се с него.

Лелята идва и показва решението на съда. Умут става временен настойник на децата до изтичане на онзи срок от 3 месеца, когато пак щяло да има окончателно дело.

# 96
Слънце, мисълта ми беше, че самата тема не предполага върволик от гледащии + обстоятелствата от миналите години, резервите към Бурак и Ханде и т.н. Гледам и рейтингът на "Присъда" в Тотал е 4.88. В другите групи е над 6.

# 97
Не знам Кате, над 15 хиляди е гледан превода на 2 епизод за няма и три дни. Ако имаше голям интерес, какви трябваше да са числата?
Другите сериали колко са гледани у нас? Не ги следя.

# 98
Кате, не забравяй, че всеки си има живот извън тук. Аз бих била залепена първа, всички тук виждат колко зарибена съм, но си имам скъпо гостенче, което липсата на перспектива за музиканти в България го изпрати във Финландия по круизи. Съжалявам за лиричното отклонение Simple Smile
Честно казано Друг човек е проект, който трудно бих си избрала да гледам, ако беше американска поредица в Нетфликс например. Гледам с възхищение заради Ханде и Бурак(както беше и със сезон 1 на Шахмаран, там също си имаме фантасмагория). Покрай тях се възхищавам и на цялостната “паница” от актьори, режисьор, редактори, сценаристи, музика и т.н. Не е за всеки. Факт е, че турците не си тачат сякаш много актьорите. Но то кой го прави? Ние да не би да сме всеки ден в Народния театър?
Като изключим огромната подкрепа от фенове, които имат те….
…Аз лично гледам по съвсем различен начин на артистите като цяло. На таланта им, на детайлите на играта им, на старанието им…
Скрит текст:
Лично аз съм от семейство на музиканти. Не само брат ми, а и баба ми, дядо ми, баща ми. За мен артистите са хора на съвсем различна честота и от съвсем друга планета. Заслужават подкрепа и мотивация. Било то български бедни музиканти или богати турски актьори. Ще прозвучи така, все едно се подценявам, ама хапчета всеки може да продава. Артист не всеки може, ако го няма таланта и надграждането му Heart

Слънце то това е… ама е в България, което за жалост не оказва влияние дали ще продължи или не. Въпреки че и в Youtube числата са сравнително огромни, да не говорим за Туитър снощи.

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 13:57 от Cocodoggo_mom

# 99
Ели, написах го във връзка защо на балкона има 70 човека, а не са 200 примерно. Защо сме изписали 7 страници, а не 27. Очевидно има интерес, гледа се, но няма все още желаещи да пишат. Satisfied Дали заради сюжета, дали заради Ханде, Керем и историите им. Нямам представа, може би им се четат на хората клюки и скандали повече. Satisfied

Разбира се, че преводите не влияят по никакъв начин на Фокс.

# 100
Последен ден от сета на "Ако обичаш силно"

/ще снимат на летището/

.. остана финалът на сериала да няма щастлив край ...

Simple Smile

# 101
То това вече ще е голяма тъпотия Атеш да си вземе чантата и да си тръгне ( чантата, с която дойде въртят в Туитър) и да остави децата и Лейла.

# 102
# 103

Стайлингът на Лейля тук беше топ! Joy

Естествено, че е ще е с щастлив край, те вече се сдобриха. Никой на никого не се извини, никой от никого не поиска прошка, но се сдобриха. Grinning Остана само Лейля да разбере за майка си, а Атеш за кражбата на Фюсун и това е.

Забравих да спомена в резюмето, че когато Умут и Биге си говореха, той защитаваше леля си. Каза нещо от сорта, че всъщност Фюсун не била толкова лош човек, да не я съди толкова строго, просто била амбициозна, а в този свят жена да изгради кариера било трудно. И Биге му отговаря, че тя също смята себе си за  успешна в кариерата жена, но не е станала лоша. Да си лош е личен избор.

# 104
Здравейте, момичета!🌺
Изтървах ви в края на предходната тема. Едва ви настигам по стълбището, след като изпуснах  асансьора. 😝
Не знам дали има нужда, но да си кажа – отново прекрасно направена тема, mikipoli, пчеличке - майка на темата 😉!🌹
Специални благодарности на отбор пчелички-преводачки, за отделеното лично време и положени усилия! Страхотни сте! 💕 С голямо удоволствие изгледах първите два епизода с превод.
Освен вас, изтървах и епизода снощи. Не ми достигна енергия и заспах малко след започването на епизода. От прочетените отзиви си правя заключение, че отново сме имали добър епизод. Ще го изгледам с удоволствие със субтитри. Мисля да не си развалям удоволствието със субтитри на чужди езици, е освен ако не ме победи собственото ми любопитство.
И да попитам, знаете ли снощи кой по ред  епизод на Мастър шеф са излъчили? Стартът на предаването ли е бил или само на мен така ми се иска?

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 16:38 от Snimi

Общи условия

Активация на акаунт