💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 25/

• 31 908
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Рекламата със субтитри на испански и английски
https://www.youtube.com/watch?v=9J0_PkmiSTc

https://twitter.com/i/status/1709886785906421778

Керем на представянето на новата реклама на авиокомпанията на TKFEST с президента Ахмет Болат

Хафса: Nature Zap

Емилия Ланц: Nature Zap

# 496
Не е лоша рекламата на Керем. Това си е голямо признание. Турските авиолинии са супер популярни по целия свят и няма как да летиш на техен самолет и да не ти пуснат 100 пъти рекламката, особено на дългите полети. Щеше да яко да снимат рекламата с Ханде Joy
Много ми харесва да слушам Керем да говори на английски. Хем добре звучи, хем го разбирам какво казва Grinning
Сега оназ другарка мениджъркта му да се напъне и да му намери супер як проект, за да му се радваме от сърце, а не със зор, по фенски.

Коко, не го разбрах това за новите фенки на Бурак. А Нилпери казва ли каква е причината все пак? Тази ме доста неприятна и няма начин да й гледам интервютата. (не ми е неприятна заради Бурак, доста късно разбрах, че тя е тази, която го съди. Да се оправя, ако е виновен да си носи последствията. Много го харесвам аз.)

"Това не е любов за мен, това е капан"

Къде я захвърлиха пак горката Лейла?

Сега прочетох Дилеми. Ахмет Болат. Много се смях. Joy

# 497
Подкрепа и от Хафсанур

Много хубава реклама, дано има и още 😉

# 498
Красавец Керем

# 499
Благи Изразих се така, защото покрай Ханде Бурак си спечели(мисля) верни фенки тук откакто ДЧ е стартирал Simple Smile Simple Smile
Нищо ново не казва, лаконична е, щяла да продължи да го съди и това е. Относно делото нищо не се чува, кога, как и т.н. Аз съм му фен преди да разбера за така наречения скандал, тъкмо бях изгледала първия им сериал с Ханде и въпреки, че не бях толкова пристрастна, колкото сега, не видях нищо показващо насилие над жена сред излезлите кадри на въпросната злополука. Но и клиповете бяха с ужасно качество. То ясно, че не е толкова перфектен в личния си живот, колкото в проектите си, но цялата работа ми се стори по-скоро актьорско шоу и изопачаване на нещата.

Turkish airlines си избраха възможно най-доброто лице за реклама. Надали има друга турска известна личност с такъв перфектен английски. Все пак това си остава най-използваният и разпознаваем език в днешно време. Умен ход, за да разпространяват турски красоти и туризъм. Wink Прекрасен! Малко ми се струва странно толкова много да се радват на една реклама, но пък тя ще му донесе още повече слава в цял свят и още повече хора ще знаят кой е Керем Heart току виж го гледаме в някой Холивудски проект скоро Grinning
Мноооого е чаровен!!!

Последна редакция: чт, 05 окт 2023, 18:06 от Cocodoggo_mom

# 500
  • София
Аз съм възхитена от рекламата за Turkish Airlines с участието на Керем Бюрсин. Не очаквах точно това. Направена е професионално. А този Керем е невероятен чаровник. Все по-хубав става. Когато заговори на английски направо се променя. Радвам се когато го виждам усмихнат и сияещ. Неговият чар е в усмивката му. Дано да има много поводи за щастие и усмивки.

# 501
  • София

Керем и Сонер...  Сонер е рекламен координатор на Turkish Airlines.

PS: Малко инфо: Sunglasses

Скрит текст:
Турските авиолинии (на турски: Türk Hava Yolları – Турски авиолинии) са авиокомпания, национален превозвач на Турция. Към август 2019 г. тя обслужва редовни полети до 315 дестинации, което я прави най-големият превозвач в света по брой предлагани пътнически дестинации. Самолетите на Турските авиолинии летят до 126 държави – повече от която и да е друга авиокомпания. Освен това, Турските авиолинии обслужват повече дестинации от едно летище в сравнение с кой да е друг превозвач в света. Товарният отдел на компанията разполага с 24 товарни самолета, обслужващи 82 дестинации.

Корпоративното седалище на компанията се помещава в летище Истанбул Ататюрк, докато главната ѝ база се намира в Третото летище на Истанбул. Турските авиолинии ca член на авиационния алианс Star Alliance от 1 април 2008

Последна редакция: чт, 05 окт 2023, 18:18 от Dilemi

# 502
Много хубава реклама! Heart Exl Не съм очаквала и друго сред тази прекрасна природа! Наистина е като трейлър на романтичен филм, носи такова усещане. Heart Eyes
Вече съм писала много пъти, че много ми харесва тембърът му , когато говори на английски, все едно е друг човек. Бамбашка бири. Grinning

Коко, постижение си е да си рекламно лице на марка, чиито рекламни лица досега са били личности като Меси и Морган Фрийман. Sunglasses Не мисля, че са го избрали заради английския, има и други актьори, които говорят много добре, а и винаги може да се сложи дублаж. Grinning

Ново от Оливърс. Направили са изображения на Керем като пилот. Grinning
Не ми харесват, феновете го рисуват по-реалистично, да постараят повече за другия път Grinning

# 503

Керем в Туитър:

Последна редакция: чт, 05 окт 2023, 18:38 от mi_si

# 504
Рекламата е топ! Браво за замисъла и реализацията! То не е важно много да се говори в една реклама, важно е да се каже едно изречение, но да е на място! Пък и с тембъра и акцента на Керем .... няма как да е зле... А защо са се спрели точно на него ... със сигурност има защо... Вплели са в едно усмивка и една любов... Все неща, които продават... Българите могат само да се учат на реклама и туризъм от комшиите... А, дано, ама... надали..

# 505
Какво прави Гюнфер там, като договорените отношения нямат нищо общо с нея. Все едно му е бодигард, а не мениджър

# 506
THY е на билборд на Times Square NY

Gift Heart

и от сета на "Друг човек"

# 507
# 508

Поздравление за Керем, страхотна реклама, един достоен връх в кариерата му! Gift Heart

Както винаги , чаровен, усмихнат, истински и завладяващ! Cupid

С право се нареди до най извесните личности и  актьори рекламирали "TurkishAirlines".Досегашните рекламни лица - Кевин Костнър, Коби Брайънт, Меси, Бен Афлек и Морган Фрийман

Удоволствие е да пътуваш с турските авиолинини, ползвала съм доста пъти услугите им, обсслужването е на много високо ниво!

Поздравление и за партньорките му Хавсанур и Емили, които го поздравиха! Sparkling Heart

Невероятен шанс  и успех  на Керем като американски и турски гражданин да рекламира "TurkishAirlines", най добрата компания, която има полети до всички точки на света!

Прекрасен Керем той го заслужава! Успех и късмет на това невероятно момче във всички начинания! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: чт, 05 окт 2023, 19:31 от didi54

# 509
Рекламата е перфектна!

Всъщност "TurkishAirlines" и Керем Бурсин рекламират Турция...

Общи условия

Активация на акаунт