Проблеми с бъбреците и пикочните пътища - 5

• 35 256
  • 316
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Първо на Нати : Нормално е при температура урината да е по мътна и да има белтък в нея. Не се плаши .
За крипторхизма: Оперирала съм единия си син от крипторхизъм, при него имаше малка херния, която пречеше на тестиса да слезе в торбичката. Операцията не е тежка . Отидохме сутринта и си тръгнахме следобяд, ако не си от София трябва да преспиш в отделението. Оперирахме го на три годинки,в Пирогов,д-р Момчилов. За пръв път чувам за възрастови ограничения , но си мисля че независимо от възраста проблема трябва да се отстрани. Втория си близнак оперирах в клиниката на доц. Бранков и съм много доволна. Той имаше хидроцеле/ вода в тестиса/

# 211
Аз мога да дам тел само на д-р Чаначев 0887 36 91 50, 965 57 10, 965 57 11 - това са телефони в клиника Малинов ето и сайта http://free.hit.bg/malinov/index.html
Ако някой ходи нека сподели мнение, аз още не съм, но планирам да отидем.
А кой е доц. Бранков и какъв специалист е? Може ли координати. Благодаря предварително  Hug

# 212

Първо на Нати : Нормално е при температура урината да е по мътна и да има белтък в нея. Не се плаши .

Благодаря ви, момичета  Hug

# 213
  • в мъжки прегръдки
А кой е доц. Бранков и какъв специалист е? Може ли координати. Благодаря предварително  Hug

Това е д-р Оги от форума. Завеждащ е на детската хирургия в Пирогов. Много е внимателен и отзивчив, но за вашия проблем не знам дали ще е полезен. Все пак нищо не пречи да говориш с него. Пиши му на лични. Той отговаря бързо.

# 214
О
Аз мога да дам тел само на д-р Чаначев 0887 36 91 50, 965 57 10, 965 57 11 - това са телефони в клиника Малинов ето и сайта http://free.hit.bg/malinov/index.html Ако някой ходи нека сподели мнение, аз още не съм, но планирам да отидем.
Hug

Д-р Чаначев е изключителен специалист и прекрасен човек. В неговите ръце можете да сте напълно спокойни.
Екипът на детската урология в Пирогов е най-силният в тази област в страната, а д-р Чаначев прави невероятни неща за децата ни.

# 215
Благодаря на martisun   bouquet

Д-р Чаначев е изключителен специалист и прекрасен човек. В неговите ръце можете да сте напълно спокойни.
Екипът на детската урология в Пирогов е най-силният в тази област в страната, а д-р Чаначев прави невероятни неща за децата ни.
И аз все хубави неща съм чувала, но ме притеснява престоя в Пирогов  Rolling Eyes та затова си мислех за алтернативи, той дали оперира в тази клиника Малинов толкова малки деца - дъщеря ми скоро ще стане на 1г. /много се надявам да не се налага операция, но все пак... нищо не се знае докъто не я прегледа уролог/.

# 216
  • София
martisun, кажи как да намеря личните координати на д-р Оги? Благодаря ти предварително!

# 217
martisun, кажи как да намеря личните координати на д-р Оги? Благодаря ти предварително!

телефона на доцент Бранков ( д-р Оги ) е 0888373857 - завеждащ детска хирургия - Пирогов.
http://www.pedsurg.net

# 218

И аз все хубави неща съм чувала, но ме притеснява престоя в Пирогов  Rolling Eyes та затова си мислех за алтернативи, той дали оперира в тази клиника Малинов толкова малки деца - дъщеря ми скоро ще стане на 1г. /много се надявам да не се налага операция, но все пак... нищо не се знае докъто не я прегледа уролог/.
[/quote]

Нека д-р Чаначев прецени какво, кога и къде трябва да се направи. Може да се желае още за битовите условия в Пирогов, но лекарите са много добри, целият екип е силен. Там лежат и по-малки деца. В Пирогов работят/лекуват най-тежките случаи от цялата страна и имат огромен опит.

# 219
  • в мъжки прегръдки
Герда, внимавай с частните клиники. Имай предвид че те нямат нужното оборудване като в болниците и ако нещо не дай си боже се случи или ще се забатачат или ще ви превозват с линейки до Пирогов. В Пиргово може да са скапани условията, но все пак там карат спешните случаи от цялата страна. Така че и апаратурата им е на ниво, и специалистите са подготвени за всякакви ситуации.
Ако си спомняш като беше развален апарата в правителствена, аз говорих с доц. Минков дали може да оперира Марти другаде. Той нещо не беше много хепи от такъв вариант въпреки че не ми отказа. Обаче братовчедка ми е лекар и ми каза да не се съгласявам да ходя в частна клиника.

# 220
  • София, "Младост 3"
СПЕШНО

какви са симптомите на пиелонефрита
четох, но все пак от опит
освен висока Т какво да следя?

БЕУВА я няма - за жалост е починала майка й /мир на праха й/
към кой да се обърна тогава ако имам съмнеия, че е пиелонефрит??????????

# 221
  • София, "Младост 3"
Доц. Кюркчиева – детски уролог /завежда детската урология в Пирогов/ - 0888655504, частен кабинет – 9520324, ул. “Балша” 5, Поликлиника “Краси”, прегледи - четвъртък от 14 до 16 ч. /след предварително записване/, 30 лв. преглед, евентуално при преглед с ехограф още 30 лв.

какво значи преглед - ако не гледа на ехограф, как ще прегледа мария?

# 222
catnadeen, ти пусна ли още една стерилна урина? При нас симптомите бяха: висока температура (между 38 и 39оС), отпадналост и липса на апетит. След като ни приеха в болницата видях, че и урината му е мътна. Ама моят Кико тогава беше много малък. Нямаше още два месеца. Все пак при съмнение за пиелонефрит, може би е най-добре да се обърнеш към личния лекар, щом Буева я няма.

# 223
Момичета,
Ако беше жив, днес доц. М.Минков щеше да празнува своя 45 рожден ден.
Нека си спомним с добро за него.

# 224
Честита Баба Марта!
Да сте бели и червени, най-вече здрави, румени, засмени!!!

Общи условия

Активация на акаунт