За БУРГАС едно се знае - с мамите си той сияе!

• 14 390
  • 313
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте момичета,и аз съм За мартеничките и плодовете Simple Smile

А да ви питам,някой има ли инфо,за частната ясла тук в Бс?Как е там и дали приемат деца през цялата година?

# 166
И аз съм за  Peace
Съгласна,ама вместо шоколади ще е добре да хапнат някои и друг плод  Peace Иначе съм ЗА.
Абсолютно. Освен това там има малки дечица, а шоколадът е алерген.
Но това може да стане ако ще се носят дрехи и памперси. Защото няма как в колет с мартеници да сложим и плодове Simple Smile

# 167
Аз също бих помогнала с каквото мога, било дрешки, мартенички и др. такива ! Изцяло подкрепям идеята!

Soleada цедях се през цялото време с помпа. Мастит би се образувал единствено ако имаш адски много кърма, носиш много стегнати сутиени и не се цедиш. Аз в началото за малко щях да си докарам и това до главата, защото имах мн. кърма и около 4-5 часа не бях кърмила и бях с много стегнат сутиен. Та гърдите ми стнаха на голеееееми буци и после цедих и душ с много топла вода ме оправи. Изцеждай се по режима на хранене на детето, ако има такъв, ако не - на 3-4 часа. Или когато си прецениш

# 168
и аз съм ЗА newsm80, много дбра идея и дано успеем да я реализираме,ще следя с интерес  bouquet

# 169
Добър вечер,
Много се радвам, че всички подкрепихте идеята. Hug
Благодарности на Ваня за изчерпателната информация
Аз предлагам за сега само мартеници да изработим и да съберем/тъй като нямаме много време/, а да разберем от какво друго имат нужда и например за Великден или 1 Юни да се подготвим.
Какво ще кажете???

Имам позната, която работи в ПУ "Отец Паисий" и утре сутринта ще питам колко са децата там...
Къде другаде ще питаме, само в Бургас или .....
Аз утре ще отида и до магазина за материалите и суровините.

# 170
А може ли аз да купя мартини4ки  4е с мойте звер4ета ништо няма да направя. Cry

# 171
А може ли аз да купя мартини4ки  4е с мойте звер4ета ништо няма да направя. Cry
Аз също ще купя готови, защото не съм от най-сръчните Embarassed

# 172
Браво на най-организирате smile3501
Идеята е прекрасна и мнооооооого благородна И АЗ СЪМ ЗА само кажете какво ще се събира Heart Eyes

P.S.И аз ще купувам мартенички, че съм доста гъзоръка Joy Joy Joy

# 173
Рени аз работех във фирма за производство на мебели - Салекс, но мисля че и там много ще те забавят. Мога да ти дам координати на много добър дърводелец, който ще ти я изработи бързо и на нормални цени Heart EyesАко искаш кажи Hug

# 174
  • Бургас
Айде още една гъзоръка да се включи  Joy - и аз съм ЗА идеята с две ръце.

# 175
е, да не мислите че аз съм от много сръчните.
под "изработим" вижте аз какво мисля
http://www.-spam140-/
има готови шнурове, най-дебелия е 5.00лв - 50 метра, а 25-30см е една мартеничка за ръка, така ще излязат около 200 бройки на цена 3ст.
има и маниста по 1-2 ст.
Режа, завързвм и готово .....
Та са 2-3 часа работа повече и за същите пари ще изкараме много повече мартенички
Може и по къщите на по кафе и приказка да ги направим, аз лично приемам гости Hug

# 176
сега гледам има и по 1.50 лв 50 метра шнур
и манистата и те са на смешни стотинки,
а ако ще ги опаковаме:
подложки картон 3/19 черни с надпис- 250бр., цена: 3.40 лв за 1 пак.
целофаново пликче 3/20 -250бр. , цена: 1.35 лв за 1 пак.
Какво ще кажете???
Магазина е то Трета поликлиника, аз отивам да го разгледам

# 177
Който е вкъщи да гледа по БТВ новините сега. В какви условия се ражда в Бургаската болница.

# 178
Който е вкъщи да гледа по БТВ новините сега. В какви условия се ражда в Бургаската болница.
и аз видях Peace
ами време беше да го констатират, ама какво от това Rolling Eyes
и сега какво ще се промени???

# 179
Май май беше призив към спонсори.  Rolling Eyes
Иначе не видях смисъл.

Общи условия

Активация на акаунт