За БУРГАС едно се знае - с мамите си той сияе!

• 14 380
  • 313
  •   1
Отговори
# 180
Пак изтървах Cry

Вери онази вечер те видях в Била, беше с малката и със съпруга ти, но пусти срам и не се обадих Embarassed Rolling Eyes

# 181
какво точно даваха по БТВ че аз пропуснах

# 182
  • Бургас
Даваха за мизерията в Бургаското родилно.Ковачева се изказа,че поради мизерията бъдещите майки предпочитали София,Варна,Сливен-ами нормално!!!! Дано се вдигне шум и се оправят нещата,че с тази мизерия и корумпирани и безхаберни лекари сме като в Средновековието!

# 183
Айде мами, вие сте   http://www.bgpetition.com/burgasko_rodilno_otdelenie/index.html . Подписах я от всички бургаски мами и жени

# 184
И аз я подписах newsm10 Дано за второто нещата да се оправят Praynig

Мамичка Яничка не му ли е раничко на Алекс за уиски newsm78 Joy hahaha

# 185
То това е ракийка ... ммм, за мазане Simple Smile

# 186
Здравейте, бургаски мами! Grinning
Чета с интерес форума като цяло.Аз съм нова и бих искала да се присъединя към вас ,ако може разбира се.Малко информация за мен - казвам се Магдалена от Бургас,бременна съм с първото си дете в момента и съм в 7 месец.Термина ми е на 19 април. Омъжена съм,студентка и все още работя,поне до края на месеца.Приемате ли едно 70 килограмово топченце? Party

# 187
Жалко, че изтървах това ,което са давали по новините.Мизерията в Бургаската болница е пословична,те и животните раждат в по цивилизовани условия. Имам един познат,който има свинеферма,направена е  страхотно. Да ти се прийска да си прасе? Условията в сравнение с болницата са доста по-добри.И на мен ми предстои скоро раждане и сега съм в трескаво търсене на алтернативи. Насочила съм се към Варна- АГ или Майчин дом.Хвалят много и Частната в Сливен.Каквото и да е само да не  е тук!

# 188
  • Бургас
Привет милички
Добре дошла на новата бъдеща мама и малкото човече в томбака smile3525
За болницата нямам думи просто е ужасно един от най-големите градове в България да има такова родилно.
Момичета моля за помощ
а ето за какво става въпрос:
На моята приятелка момиченцето е на 1годинка и 7 месеца и ходи в детска ясла N1на Републиканска от една седмица обаче е започнала да забелязва,че всеки път когато започне да и сменя памперса детето започва да вика ЩИПЕ НЕ и да плаче,а също и когато тя и каже думичката ЩИПЕ малката пак започва да крещи НЕ и да плаче неистово,та тези факти я карат да си мисли че правят нещо на детето в яслата (няма синини по дупето от щипане или някъде другаде по тялото,а е мако вероятно децата по-мвжду си да се бията или да си свалят памперсите ,защото са много малки)
Моля ако има мами на които дечицата им посещават същата ясла да споделят мнението си за нея и за учителките там.

Благодаря ви предварително за помоща  bouquet

# 189
Според мен не е от яслата. Да заведе детето на лекар - може да е някаква инфекция.

# 190
  • Бургас

...а да разберем от какво друго имат нужда и например за Великден или 1 Юни да се подготвим.
Какво ще кажете???

Това ми допада най-много като идея - да съберем пари и да купим нещо,от което наистина има нужда,пък било то и само памперси да е.По Коледа направихме нещо подобно с познати за Майчин дом,но не можах да участвам пряко.Доколкото знам не допускат външни хора.Струва ми се,че на мъжа ми една роднина работи или е работила там и ще го питам.

За мартеничките - ако някой иска мога да дам пари за материали ,а той да ги изработи или пари за пращането.Като се видим на срещата може да го обсъдим.

madllen,пожелавам ти да намериш най-доброто място и да се радваш на едно хубаво и здраво детенце!

Elia,чувала съм ,че това е най-елитната ясла.По въпроса за ЩИПЕ - моя отскоро "общува" по-сериозно с гърнето и все викаше "Щипе " и накрая разбрах,че става въпрос, че му се прави нещо и откакто го научи все го повтаря.Понякога си мисля,че може да му щипе нещо ,но няма никакви индикации да му има нещо.Повода ,по който го научи е ,че беше се зачервило пишлето и го водихме на доктор и от там научи,че "чичо доко щипе " и започна да го употребява за всичко - като го мием,като го слагам на гърне,като се изака,като му сменям памперса също ...тъй,че може и това да е.

# 191
 Момичета, да се изпращат мартенички на домовете мисля че не е много добра идея.Те самите деца там изработват такива и после ги продават или подаряват.Конкретно за Коджакафалията знам, тъй като съм взимала от техните в БСУ.По-скоро по друг начин да помогнем, все ще измислим как.Време имаме, така че...

# 192
Здравейте бургаски мамчета   bouquetИ аз съм от Бургас ,пиша често във форума ,и при многодетните а тук за първи път.Имам три дечица Станислава на 18г.,Илиян на 15г. и Естел на 5г.Незнам многодетни мами приемате ли и с малко поотраснали дечица  newsm78,ама нали и аз съм мама бургазлийка ...........Така ,че ако няма възражения ,ще се включвам и тука.  bouquet

# 193
Привет на моводошли те   bouquet Hug newsm51

# 194
galiq_82, какъв срам бре?! Нали сме се виждали.  Laughing А момата видя ли я как спи в количката? За втори път ми го прави.
madllen, ако ще раждаш в АГ-то Варна, по- добре във ВИП-а. Аз раждах там, но в обикновените зали. Не съм доволна, отделно че вече съм с други възгледи и с много неща не съм съгласна. Ако те интересува нещо, питай.

Общи условия

Активация на акаунт