За БУРГАС едно се знае - с мамите си той сияе!

• 14 385
  • 313
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
И аз се подписах newsm10

# 196
Момичета, да се изпращат мартенички на домовете мисля че не е много добра идея.Те самите деца там изработват такива и после ги продават или подаряват.Конкретно за Коджакафалията знам, тъй като съм взимала от техните в БСУ.По-скоро по друг начин да помогнем, все ще измислим как.Време имаме, така че...
и аз съм на това мнение, а за майчин дом и аз мога да се позаинтересувам от какво имат нужда щото доктор Ралчева от майчин дом ми е съседка. ако сте съгласни да съберем по някой лев ще се позаинтересувам.
На новодошлите привет!
Моля ви дайте идея къде да се празнива рожден ден на 1-годишни деца. Нали се сещате че и гостите ще са около годинката повечето. Само да не е Ултрата, че за там имаме задръжки
Петицията е подписах , ама що не пише там нищо за хигиената

# 197
Здравейте, момичета!   bouquet

Искам да помоля мамчето, с което снощи се засякохме на Будоар и на което съм адски благодарна за това, че направи прибиваването ни в дискотеката доста комфортно  Hug , да ми прати снимките на jskarlatova@abv.bg, ако не е проблем!  Blush Благодаря предварително!  Heart Eyes Мисля, че Яна се казваше, ама то от предишната среща толкова мами срещнах, че имена почти не запомних!  Embarassed

# 198
Момичета,пуснах тема в Дом и семейство,ама айде и тука да питам-някоя от вас скоро да е купувала апартамент в Бургас?
в скоро време ще трябва да я правим тази работа и хем ме е страх,хем не знам за какво да гледам,хем ве4е съвсем се обърках Tiredта някоя дали може да ми помогне със съвети или пък някаква информация за пазара на имоти в Бургас...Много ще съм ви благодарна  bouquet

# 199
ами хубаво е да не е последен етаж или да има тераси върху стаите, да е среден, оглеждай се за мухал че новото строителство е ужасно ти какво точно търсиш да те насоча. и не гледай обявите в imoti.net щото всички са неактуални

# 200
  • Бургас
И аз подписах петицията!  Peace
Дали ще дават и довечера в новините за болницата, че и аз пропуснах репортажа? И как тъй се сетиха  за наш'та скъпа болница  Mr. Green

# 201
  • Бургас
Здравейте и от мен  Grinning

Момичета, да се изпращат мартенички на домовете мисля че не е много добра идея.Те самите деца там изработват такива и после ги продават или подаряват.Конкретно за Коджакафалията знам, тъй като съм взимала от техните в БСУ.По-скоро по друг начин да помогнем, все ще измислим как.Време имаме, така че...
И аз съм на това мнение! По- скоро да съберем пари и да купим памперси, храни или нещо от което имат нужда! Аз ще се включа с каквото мога! За съжеление дрехите, които ни умаляха ги дадох на една позната  Rolling Eyes

Петицията я подкрепих- дано нещата да се оправят за второто и третото  Heart Eyes

galiq_82 не те виждам из парка- май криеш момата, да не ти я откраднем  Mr. Green

# 202
  • Бургас
!!!! Момичета, свързах се с тази жена и сега говорих с нея. Тя ме посъветва ако се организираме задължително да се консултираме с главната счетоводителка или някой от дома / имам предвид поста на Бубичко,че познава д-р Ралчева / от какво има нужда .

Може да се дадат пари или да се купи нещо конкретно според това от какво имат нужда в момента ,като всичко това се заприходява и фактурира.Приемат и храна,пюрета,каши,Ам ,но с фактура и сертификат. Дрехи втора употреба не приемат .Каза ,че директорката много държала децата да са добре облякани и сами си купуват дрехи ако има средства.

Децата са  около 200 - от бебета до 3 години . Ако решите за там да помогнем взех телефона на счетоводителката. Ще видим и Бубичко какво ще каже след като говори с д-р Ралчева.

Какво ще кажете ,да помогнем на Майчин дом ?

тики-так, ако искате жилище в ново строяща се кооперация  най-добре питайте директно ако някъде ви хареса строяща се кооперация.Колкото по в началото е строежа,толкова по-големи шансове и избор има.

# 203
Момичета, не знам към кой дом се ориентирате, но където държат малките бебоци, имам позната лаборантка, която също може да даде едно рамо и съвет как точно да постъпим. Задължително ще се включа и аз в инициативата. По-добре обаче ще бъде да купим храни, отколкото пари, защото не се знае за какво ще бъдат изразходвани.

# 204
Привет пак от нас Hug

GJK излизаме най-редовно като е хубаво времето, но за не повече час и половина и сигурно се разминаваме  Heart Eyes

Жени къде миткате вие по дискотеките,ами малката мишка  newsm78 и докога ще ви чакаме да дойдете на гости  Naughty

Айде мацки лека и мека от нас  bouquet

# 205
  • Бургас
По-добре обаче ще бъде да купим храни, отколкото пари, защото не се знае за какво ще бъдат изразходвани.

Жената ме увери,че всичко се осчетоводява и отива по предназначение,ако искаме за нещо  конкретно или за каквото е належащо в момента ,дори ми каза конкретни случаи и какво са взели с парите,но не и проблем ако се даде нещо ,стига да имат нужда от него.

Първо трябва да се организираме,да видим колко пари горе-долу може да съберем и от там нататък да говорим с дома какво искат да вземем за тази сума.Така ги виждам аз нещата на този етап.

Последна редакция: ср, 07 фев 2007, 20:28 от Галхен

# 206
  • у нас
 Привет и от нас!

Имаме доста нови попълнения.  coolcool welcome Доста сте изписали за няколко дни.
Относно раждането - днес видях един познат и каза, че жена му раждала в Сливен - с операция и платили 34 лв. - за упойката и престоя. Направо унемях, че като си спомня тука легално ти искат от 200 нагоре. Много доволни били. И аз изтървах репортажа днес за нашето родилно отделение - дано да го повтарят в късните новини.

Тики- так
в новото строителство винаги има мухал, за съжаление нищо не помага докато не изсъхне напълно сградата. И да не си на последен етаж, няма гаранция че няма тече, не се знае от къде може да идва водата. Гледай да имаш покрив на терасата, щото новото модерно строителство има покриви на първия и на втория етаж, на някой сгради. В момента на първа копка почти навсякъде апартаментите са разпродадени и са кът свободните. АКо се интересуваш до нас строят четири кооперации и сигурно има свободни апартаменти.

Ей, момичета, какво става с излизането има ли го още?? За петък ли беше? Кой ще ме светне.

Вери, не си забравила за излизането, нали?

Оо, че се отплеснах, ама скоро не съм се разписала.

и аз сега ще се подпиша в петицията...

айде лека вечер за сега

# 207
 Кой Майчин дом имате предвид?Дом Майка и Дете в "Зорница" ли?Аз по пет пъти на ден минавам от там и имам някои наблюдения.Но като се видим ще говорим.
 Синара, в събота е събирането.Виж в подфорума Календар на събитията! Peace

# 208

Вери, не си забравила за излизането, нали?

Не съм.  Laughing Само казваш и тръгваме.

# 209
Гале  Hug И аз съм хора, полага ми се забавление от време на време, а мама пое щафетата, защото на татито нещо му нямам доверие.  newsm78 Как ми се караш само!  Mr. Green Още утре можем да ви цъфнем на гости, аз докрая на седмицата съм сама с малката през деня и с най-голяма удоволствие бих си разнообразила деня, а и с теб не сме се виждали отдавна, та ми е домъчняло.  Simple Smile Какво ще кажеш?

Их, аз май няма да мога да дойда на събирането, но въпреки всичко ще преценя рискове от това да оставя детенце на баща й!  Thinking

Галхен, щом е толкова строг контролът, няма смисъл ние да се занимаваме с покупки, най-добре пари в кеш и дружно да решим за какво да бъдат похарчени!  Peace Но определено 1-во трябва да направим организацията и после да мислим по тези въпроси.

Общи условия

Активация на акаунт