Гледах късните новини,но нямаше го тва за родилното

Добре дошли на новите мами

.Ако не стане да се пратят предлагам да си ги изкупим ние от форума и след като си приспаднете за материалите - да поставим началото на фонда за някой дом.
... крайно време беше и майчетата от Бургас да се организираме, като гледам в други много по-малки градове от нашия мамите как са се активизирали, шапка им свалям 
не е удачно директно да им се дават ... първо трябва да имаме наистина доверие в Директора и тогава можем да действаме по този начин ... А Домовете вече нямат точно извънбюджетни сметки и ако се превадат по банкова сметка, процедурата е много тромава докато могат да ги използват за собствени нужди ....
съм
... само кажете какво се разбрахте последно ...
съм
... само кажете какво се разбрахте последно ...
/беше мъж/, а не жена. Предишната Директорка - д-р Сабрутова я разследват .... Иначе капацитета на Дома наистина е около 200 деца ...
... Ако знаете само колко е мизерна държавната издръжка на дете на ден, успява да покрие най-вече първостепенните им нужди, за дрехи въобще не става на въпрос ... А преобладаващата част от дарителите носят дрехи, ако въобще дават средства те са по-скоро за закупуване на храна, памперси, лекарства или ремонт ...
. За последните 3 години смениха 3ма Директори
, сега не знам кой е поредния
... Повече за перипетиите около този Дом като се видим
Но при посещение - гледката не е никак лека
...
Поста пак стана много дълъг ...
да звънна още утре в Дом "Майка и дете" в Бургас и в този в Средец ... Това като начало ...