Бъдещата ОКТОМВРИЙСКА мама тест с две черти видя и лицето и от радост засия! :)

• 12 982
  • 303
  •   1
Отговори
# 195
rally честито ти сърчиченце!   bouquet Аз още и на преглед не съм отишла.   Rolling Eyes
Знае ли някой как се броят тези гестационни седмици, че нещо не ми е ясно.  newsm78

# 196
  • някъде там
Рали,честито и от мен. Hug
katalina, виж тук и ще ти стане  ясно http://www.mamaibebe.com/calc.php
  bouquet

# 197
Ето ме и мен! На работа не ми остана време да се включа, но сега съм на линия!  Hug
Момичета, много ви благодаря за пожеланията!  Hug Всички са хубави, но аз си пожелавам това да ме слуша, защото каквато съм "кротка" има да стиска зъби!  Joy Ама той си ме знае, милия и добре че е спокоен, че вече се почна!
След малко се каним да излизаме с приятели  Drunk и как ще се опазя да не ме забележат, че няма да близна грам алкохол /то не че съм по пиенето много.../ незнам! Ама сега ще инструктирам рожденика да ми поръчва тайно сокче! Ще замаскираме положението, няма срашно!!!  smile3508 Че им е рано да знаят още.
Rally, честита ти туптяща точка!   Hands Clap Да порастне в най-красивото и кротко бебче    smile3504  При мен се очертава да съм на преглед чак в сряда, ама няма как да е по-рано там, където искам. Как ще издържа незнам  newsm12  newsm17! Дано само бебата да си стои на мястото и да се храни, друго не искам засега от нея/него  newsm47!
А за маслото за тяло мисля да питам една приятелка, но още е рано.Тя работи във фирма за медицинска козметика и ще ми каже кое е най-добре. Така, че като имам препоръка веднага ще ви дам знак, че нали трябва да сме готини  smile3501
Виждам, че е имало дискусия за ново заглавие и да ви кажа на мен предложението на meggyv - "Бебо чак ОКТОМВРИ ще се появи, нетърпелива мамо ТУК се запиши" ми допадна най-много. С тази си липса на вдъхновение нещо не мога да се включа, за което съжалявам.
Кatalina, да знаеш само как си мечтая за почивка и аз ама по-дълга, но скоро няма да има!  Иначе всички, които можете да се измъкнете давайте, хич не му мислете! Аз съм се настроила сега, че бебо е номер едно за мен и нищо друго няма значение! Дори, живот и здраве си мисля, че няма да бързам да се връщам на работа, защото това дете има нужда от майка си преди всичко. Работата няма да избяга и в никакъв случай не е по-важна него. Аз пак се разфилософствах...
Ndin4eva, според мен изобщо не се притеснявай за дъщеря си! Аз си мисля, че едно дете /защото тя все още е дете/ няма как да реагира по -друг начин, освен да се зарадва на една толкова прекрасна новина! Е, вярно е че в пубертета имат нужда да отричат и да са срещу всичко, но си мисля, че една такава реакция ще е за кратко! Моят съвет е да не се притесняваш затова повече! Кажи как е бебо?
И накрая дави питам нещо - вие по колко фолиева продължавате да пиете. Аз си пия от тази от 400 мг, защото имам още от нея на Фолацид. Да не би сега да не ми е достътчна. Пък и нали още не съм хванала доки на тясно да го разпитва от А до Я и да питам вас, вече по-опитните.
Аз ви пожелавам сладки сънища и до скоро! Аз отивам да се напивам с ...... лимонада  beer

# 198
  • Стара Загора
Здравейте,
много сте се разписали едвам ви изчетох Simple Smile.
Аз днес се скапах от работа сега чакаме кумовете да ни дойдат на гости и мъжът ми шета, а пък аз си почивам да ми е много здрав и все така да ми помага  Hug.
Фолиевата е по една таблетка аз пия неофолик 0,4 мг, с предната бременност така ми беше казала лекарката.
За кремовете за стрии сега си взех на Икаров 6 и нещо масажно масло против стрии, и на Галеник той е 35лв крема, на Икаров на маслото пише от 4 месец на бременността, а на другия крем от 3 месец да се ползва, засега се мажа с бадемово масло и от пшенични зародиши ще си купя, като докарат в близкия магазин, че не ми се обикаля да търся.
Много нахвърляно стано, но едва гледам лека вечер на всички,
Мамма Миа вече купонясва сигурно, но да си й пожелая  "Много здраве и късмет на половинката"

# 199
Здравейте момичета! Връщам се от работа и веднага сядам да пиша. Честит рожден ден на детенце на  Mamma mia!!!! Желая да успее в живота и да е много умен и щастлив!    newsm59   Благодаря ви за подкрепата и мненията! И аз си мисля че няма да е толкова страшно да и кажа ама айде де....да има за какво да се шашкам! ще чакам до вторник и отивам на лекар а пък в сряда ще бъде голямата изненада за цялата рода! Събирайки ги по повод рожденният ми ден ще им кажем и за бебо!!! Прегръщам ви всички а аз отивам да вечерям със домочадието!

# 200
Здравейте момичета! Най накрая и аз видях две чертички! newsm68 И се записвам при вас! Утре съм на преглед.

# 201
  • София
Искам да честита рождения ден на Mamma mia! Дано хубаво да прекара днес и през октовмри я очаква най-хубавия подарък!

Пожелавам предимно много, много здраве, разбира се щастие и любов!  bouquet

rally- честито сърчице!  Heart Eyes А за заглавията на темите - такава се традицията просто. Във всички форуми тук е така, аз мисля, че придава малко "цвят" и настроение.  Peace И разбира се никой няма да се сърди! Naughty Всеки има право на мнение и аз лично го уважавам.  Peace

Аз предлагам, за следващата темичка да си остане наистина първото заглавие, което предлага Меги. И тази темичка бързо-бързо да се напълни с нови бъдещи мами.  Hug

Пък после и темичката за сърчицето! Grinning

Аз май пак отивам да спя, защото преживявам някакъв ужас през деня. То бива да ми се спи толкова и да се прозявам, но като мойто ... Tired Просто е кошмар, дано премине по-бързо този период... Praynig

# 202
Alyona  welcome и Честито!!!   bouquet Лека и безпроблемна бременнст и най - сладурскто бебче  newsm32!
Илионита благодаря за линка.   bouquet Бях влизала да чета това онова и в калкулатора на бг мама, но сега вече ми стана ясно за г.с. от кога се броят че нещо не ми връзваше. Не че ми се изясни 100%, но все пак..  newsm10

# 203
  • София
Аз имам честта първа да поздравя новата мама!
Alyona - Добре дошла при нас! Много се радвам за двете чертички! Hug
Утре като си видиш и сладката точица да се похвалиш задължително! baby_neutral

bouquet

# 204
Лелеееее ще ме прощавате ама съм се зашеметила!   smile3515 ами аз честитя рожден ден на Mamma mia не на мъжа и  а на сина и??? Съвсем механично и по навик честитя на "детето"!!! е тва не ми се беше случвало........ама сигурно е от бременноста   newsm78  Е нали все пак днес се е родил и е "бебе" още!  Не ми се смейте много...а и все още не мога да запомня кой има дете и кой няма ама ще запомня след известно количество издънки!

# 205
  • София
Лелеееее ще ме прощавате ама съм се зашеметила!   smile3515 ами аз честитя рожден ден на Mamma mia не на мъжа и  а на сина и??? Съвсем механично и по навик честитя на "детето"!!! е тва не ми се беше случвало........ама сигурно е от бременноста   newsm78  Е нали все пак днес се е родил и е "бебе" още!  Не ми се смейте много...а и все още не мога да запомня кой има дете и кой няма ама ще запомня след известно количество издънки!

Оф, ndicheva - то наистина "момчето" на mamma mia имало рожден ден! Ама и аз съм загубена. ooooh! hahaha

Но важното е да има радост в къщата!  Mr. Green

# 206
  • София
Alyona честитооо, лека бременност и да се похвалиш утре след прегледа. newsm44

rally - ах чула си сърчицетоооо, аз ще го чуя чак на 28.02 - тогава ме е следващият преглед. Честитоооо

ndin4eva на собствения си рожден ден ще направиш на родата голям подарък  Hug

mamma mia вече купонясва - утре да разказва.

bigdance2

# 207
Alyona, добре дошла и от мен  Hug

Сега ще видите колко бързо ще станем толкова много, че няма да можем да си запомнняме  имената  Joy

Момичета, вие как се справяте с работата? Аз тази седмица бях в отпуска и много активно мързелувах вкъщи smile3507  newsm37 smile3524
И сега като погледна колко работа имам, не мога да се стегна. По цял ден ми е толкова лошо, че едва гледам.
Направо не знам вие как се справяте по цял ден на работа... Особено с пътуването сутрин в навалиците  Sick

rally, честито сърчице. Имам спомен, че вече го казах, но ако не съм  Hug

# 208
Добро Утро
Реших и аз да се запиша при вас. Аз съм Ирена на 25г. а половинката ми е на 28г. видях  EFP сега в сряда, по мой изчисление съм в 5 г.с. , а термина ми се пада на 12.10. Аз чесно да си кажа от много време искаме дете но се не вземахме мерки и тази година в баницата на мъжа ми му се падна парата с бебе, и така уж на майтап решихме да пробваме като си знаехме, че може и да не стане първия месец но ето май чудото стана. Да ви кажа чесно аз малко се притеснявам и още не мога да се зарадвам от сърце, искам първо да отида при доки,да каже, че е истина да видя че всичко е наред, и  да видя точицата ми и тогава може би ще съм  newsm44. Тази седмица ще се обадя да си запазя час сигурно за четвъртък.
Това е от мен гледам има доста момичета от "Искам бебе", аз там четох доста месеци преди да се престраша да пиша.
Засега ви пожевам лек и приятен ден и много усмивки  Hug

# 209
  • София
Irenn - Добре дошла!   bouquet Радвам се, че се присъединяваш към нас!

Карина - С работата е много, много зле положението. Никакви сили нямам, постоянно ми се спи, не мога да се концентрирам и само се измъчвам върху бюрото и не мога нищо да свърша. За съжаление този период изглежда не минава бързо.  ooooh! От друга страна започна и повече да ми се гади, даже и след като обядвам и не знам...просто, ако ми се доповръща не си представям как ще стане в работата...въобще не знам какво ще правя.  Tired
Иначе поне с транспорта за сега се оправям. Нали съм в сесия и нямам лекции, пък на работа трябва да съм уж по 4 часа. Така, че ставам с милото в 7.30 прави си фрешче, чета си форумите, оправям се на спокойствие и към 9.15-9.20 тръгвам за работа. Реално работата ми не е далече около 4-5 спирки с авобус, но трябва да мина Евлоги Георгиева и Цариградско шосе. И понякога тези 4-5 спирки и час и половина са ставали.  Но пък като тръгна след 9 изпускам задръстване, малко преди 10 часа съм в офиса и стоя до към 15-16 часа и пак се прибирам, когато няма задръстване. Лошото единствено е, че тази идилия ще трае точно една седмица още и като ми започнат лекциите... ooooh! Но ще му мисля като му дойде времето Laughing

Видях за ваничката по време на почивката ти - искам да ти кажа, че на мен док. ми забрани джакузита, сауни, вани, минерални басейни, гореща вода. Така че много внимавай.   Peace

Общи условия

Активация на акаунт