Бъдещата ОКТОМВРИЙСКА мама тест с две черти видя и лицето и от радост засия! :)

• 12 979
  • 303
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте момичета  Hug
Честито на Alyona i Irenn   bouquet Добре дошли момичета  Hug лека и безпроблемна бременност!!!
rally   Heart Eyes,  много се радвам, че си чула сърчицето, надявам се и аз да го чуя другата седмица  Hug
И при мен положението с работата не е розово, толкова ми се приспива още към 11ч, че едва се сдържам, а с шефа работим съвсем бюро до бюро и не върви някакси да дремя  Naughty, а след работа водя щерката на гимнастика и ако времето позволява се разхождам около час, после докато се приберем в къщи съм много изморена, хапвам и полягвам.
Да ви питам вие кафе пиете ли? Аз сутрин пия едно безкофейново, иначе съвсем няма да мога да се събудя, след обед гледам да мина с капучино или горещ шоколад.
Момичета, петък е днес  Laughing идват почивните дни!!!

# 211
  • София
Момичета аз вече май почти и реших къде ще раждам.  Mr. Green

То нищо не се знае, но сега ми изпратиха допълнително информация за болница Вита и вече съм готова. Но май ще трябва още 7-8 месеца да чакам.  Mr. Green

Обзела ме е една еуфория...то от хормоните сигурно.  Хайде сега дано и в желание за работа се трансформира.... Joy

Veniti - Аз тази сутрин успях да си изпия кафето без да ми се догади. Иначе вчера така ме болеше глава. Пия кафе само сутрин и не мога да се откажа. Чела съм, че май по една малка чашка на ден не вреди. Много е хубаво, че ти си преминала към безкофеиново! То и аз май ще трябва... Whistling

# 212
Добро утро, мами!  Hug И добре дошли на новите ни бременилки  Irenn и Alyona! Честито и само прекрасни емоции да ви предстоят!   bouquet
Купонът снощи беше весел, само дето в заведението беше толкова задимено, че аз през цялото време само затова си мислех как дишам този отвратителен дим. Лошото е че и насторенията ми се менят на всеки пет минути и ме избива яко на рев! Мъжът ми вече започна да схваща, че това е нормално, въпреки че се шашка, но след като му обясних, че е от хормоните взе да разбира. Да не говорим, че в такива настрения първата ми мисъл е че ще стана дебела и непривлекателна  newsm45! Ужасна работа, но дано да е временно, че в един момент ще започна да се дразня от себе си защото то не е за търпене моето!  newsm11
Irenn и на мен ми се падна от баницата на нова година "нов член в семейството" и доката приготвяхме късметите тайничко се надявах той да си дойде при мен и така и стана! Бях супер щастлива от това!  newsm44
На Карина благородно й завиждам за отпуката, но ще се настроя още от днес за почивка и май с това ще мина засега.
Много се забавлявах с това объркване за момчето рожденик!  newsm62
Дано да ни мине бързо петъка на работещите, а на останалите мами приятни разходки!  bye

# 213
  • някъде там
С първата се бременност пих кафе,сега също пия. Ограничавам се до две най-много. По принцип съм с много ниско кръвно и ако не пия кафе.... става ужас,почва ужасно да ме боли глава.
Приятен ден на всички.  bouquet

# 214
Irenn добре си ни дошла и тук! Радвам се да те видя!   bouquet Момичета направо като ви чета с тези кафета .... ви завиждам. Аз само като си помисля за кафе и  Sick Правя си от тези 3в1 с ванилов аромат и ми идва долу-горе добре. А с тази наша сънливост не знам как ще я докараме до края особено работещите. Вижте това. http://www.week.hit.bg/ Когато го видях за пръв път много се смях  Joy Все едно гледам себе си. И днес ъсм сама в офиса съвсем ще има да дремя.
Мамма миа и на нас от баницата ни се падна шъркела, На мъжо ми де. То май при нас все така става нещата - от баницата. На Нова година му се паднало "голяма любов" и хоп запознахме се след 2 месеца, на следващата година сватбата и хоп взехме че се оженихме, тази пък щъркелаи хоп сега го чакаме вече.  Hug
Мимичета аз трябва малко и да поработя днес че вчера цял ден работих в бг мама.  Blush

# 215
Ех тези баници бе  Joy
И на мен ми се падна бебе от баницата bowuu
Вече статистически можем да докажем, че познават Simple Smile

Irenn, Добре дошла  Hug

Alyona, да кажеш как мина прегледа Simple Smile

Ивон, какво съвпадение! И аз съм си харесала Вита. Даже още преди да забременея, просто много хубави отзиви съм чувала за нея. Не че съм ходила някога да я видя де.
Та в тази връзка, сега трябва да си избирам доктор, който да ми следи бременността. Чудя се дали да не си избера някой от Вита, но от друга страна ми е страшно далече и няма да ми е много лесно да се разкарвам до там всеки път. Не знам  newsm78
Но то ако се ходи на две седмици или веднъж в месеца, може би няма значение, че е далече...
Там дали работят със здравната каса  Thinking Ох, цялата процедура ми е страшно неясна.

Момичета, днес ще ходя да си купувам бельо, защото моето вече не ми става. Сутиен няма да си купувам, защото и без това не нося, но долно бельо трябва вече на всяка цена да си взема. И сега седя и се чудя какво представлява бельото за бременни. Не ми се смейте Confused Embarassed Не мога да си представя една жена с огромен корем какво обува. Ще разгледам първо каталога на Данет, да не се излагам в магазина  ooooh!

Приятен ден на всички   bouquet

# 216
Здравейте момичета,  вчера бях на  прегледа  и там доктора видя плодно сакче.
Моля се всичко да  е наред този път  и  желая много късмет  и  весели  емоции на  всички!
За  протокола на 28 години съм, мъжът ми на 25г.  и двамата сме зодия  Овен
 newsm78 всъщност тук имаше ли протокол

# 217
  • София
Карина - относно Вита - и аз така още преди да забременея правих проучвания! Mr. Green Но е супер всичко - имаш отделна стая с отделна баня и тоалетна, таткото е постоянно с теб, присъства и на раждането, ако иска. Бебето може да е при теб, може и да не е, ако се чувстваш слаба и най-важното - там четох, че насърчават кърменето. Храната е от О'Шипка...просто много добре ми звучи! Аз да си призная съм си глезла и като си представя дъражвна болница... Sick Ако е с една тоалетна и баня на етаж, мръсна, трябва да си пазиш нещата, особено , ако има и циганка. Ако нямаш и уговорка (пък даже и да имаш) пак не е гаранция, че щще се държат добре с теб и като парцал могат да те захвърлят.Освен това посещенията са забранени, с присъствието на таткото е проблемно, на някои места ти взимат бебето.....не, мерси! Naughty

Иначе Вита работят със здравната каза. Секциото е 1800лв., а нормалното 1500лв. като от здравната каса се поемат около 400лв. Всичко ти е включено в цената, нищо не се носи освен корема и четка за зъби Laughing, влиза и епидуралната, пък накрая и тържество ти организират с торта и шампанско! Tada

За консултациите не знам, също може да имат намаления, ако си с направление. Аз обаче ходя при д-р Мариана Райчева, тя преди е работила във Вита и сега има частен кабинет. Чудех се дали да не се запиша на ЖК във Вита, но д-р Райчева е страхотна жена, за нея лошо не можеш да чуеш и при нея ще си остана. Много мами от форума при нея ходят.  Heart EyesТя има договор с Вита и изражда и там. Има кабинет на бул.Черни връх, ако мислиш, че ще ти е по-удобно мога и неините кординати да ти дам, но не работи със здравната каса.
Така че е решено е за мен вече. Малко скъпичко ще излезе, но за бебо всичко сме готови да дадем.

Пък и да спомена пак - много малко неща се поемат от здравната каса. Само 2 ехографа примерно.  Crazy Така че не разчитайте много, освен ако непопаднете на свестен лекар, които ще се съгласи да ви гледа безплатно всеки петък.

А за бельото - и аз си мислех.Simple Smile Не, че ми трябва, но ми е интересно. Чудя се дали да не си поръчам от Данет нещо? newsm78

# 218
  • София
Здравейте момичета,  вчера бях на  прегледа  и там доктора видя плодно сакче.
Моля се всичко да  е наред този път  и  желая много късмет  и  весели  емоции на  всички!
За  протокола на 28 години съм, мъжът ми на 25г.  и двамата сме зодия  Овен
 newsm78 всъщност тук имаше ли протокол

Никакви протоколи няма, добре дошла при нас ins_dimitrova Hug

Честито ти плодно сакче!  bouquet

# 219
Благодаря  Ивон за топлото посрещане
нещо съм се объркала с тези протоколи  Laughing

# 220
  • София
ins_dimitrova честито плодно сакче и от тук нататък само хубави емоции  newsm44

Irenn честитоооо  newsm44  дано те последват всички от искам бебе.

katalina съботното кученце съм аз, много са готини.

Добре че при вас са се паднали точните късмети от баниците, при нас даже не помня какви бяха, но бебоците се паднаха на приятели и многоооо им завиждах.

# 221
Радвам се че мога да посрещна с добре дошла още една мама - ins_dimitrova wavey! Честито плодно сакче и дано се чувстваш добре при нас!  Hug   bouquet
Аз с кафето с кофеин се сбогувах още в мига, в който си видях втората чертичка. Дори него ден не си го допих, но и не ми липсва. Вярно, че ми се приспива от време на време, а и вкусът му не ми е станал неприятен, но предпочитам да си пийвам безкофеиново и то сравнително рядко.
За новото бельо си мисля, че още ми е рано, но къде да търся във Варна - идея си нямам!
Моята обедна почивка започва и аз мисля да се помотая малко на въздуш и слънце, защото тук времето е чудесно, засега!   

# 222
Момичета като чета за тази клиника в София направо ви завиждам. Тук в Бургас положението е трагично. Касапница, никой не те поглежда и да платиш същата работа. Пък да не говоря за мизерията и отношение. И аз от сега мисля какво да правя. Направо не знам. Още мисля. За бременността май на частно ще ходя да ми следят и само дето плащам осигуровки.  smile3511 Нооо Naughty в крайна сметка важното е всичко да енаред.  Hug Каринка починала си си много добре гледам.  smile3501 Браво! Оххххх моята за сега е мираж. Ще чакам съботния ден за целта и така.  За щастие има само няколко часа до дългоочаквания момент  newsm44

# 223
  • София
Добре дошли на новите бъдещи мами   bouquet
Благодаря за пожеланията на останалите  Hug Да ви се връщат  Simple Smile

За тези, които се притесняват за вида си: променя се тялото, няма как. Но всеки мъж си харесва бременната мама, ще видите  Peace Пък после всичко се оправя от само себе си покрай грижите за бебето (е, при някои с по - малко усилия, при други с повече ... но се оправя).

За клиника - аз си знам къде ще раждам, при кого ще ходя и т.н. много отдавна. При тази лекарка си ходя от 6 години - тя ми е лекувала всичко за лекуване, тя ми е "отгледала" първото дете, досега гаф не е правила никога. Така че съмнения нямам. Болницата е Света София.
Иначе следенето на бременност и всички други посещения ги правя в частна клиника (при същата лекарка), но имам карта за пълно здравно осигуряване там, осигурена ми от работодателя, т.е. за мен е абсолютно безплатно. За късмет.
Между другото, ако някой си няма лекар, горещо препоръчвам моята, да свирне  Heart Eyes Само дето не съм сигурна в Света София води ли ЖК или само изражда ...

# 224
  • София,
Здравейте октомврийски мамита,

включвам се специално при вас, за да поздравя  лично  една новодошла мама!!!
ins_dimitrova - вярвай миличка, че всичко ще е на ред и докрай ще останеш в октомврийските мами!!

Ама и вие бая бебенца ще гушкате ОКТОМВРИИИИ!!

Целуфффффки за всички мамита!!!

Общи условия

Активация на акаунт