Бъдещата ОКТОМВРИЙСКА мама тест с две черти видя и лицето и от радост засия! :)

• 12 977
  • 303
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Здравейте октомврийски мамита,

включвам се специално при вас, за да поздравя  лично  една новодошла мама!!!
ins_dimitrova - вярвай миличка, че всичко ще е на ред и докрай ще останеш в октомврийските мами!!

Ама и вие бая бебенца ще гушкате ОКТОМВРИИИИ!!

Целуфффффки за всички мамита!!!

Здравей, Бенич....ама ние и още бебета искаме... smile3508Тук запазени места за всички момичета от Искам бебе има.  Joy

Момичета да се оплача ...тръгвам аз на работа и въобще не знам, че центъра е блокиран.  #Cussing out Едва стигнах до работата, автобуса малко заобиколи. Оказа се, че някакъв таксиметров шофьор са убили и за това е блокиран центъра, а после имало от 17 часа шествие за медиците в Либия. Е, хубава ама има хора, които на работа ходят! Те какво искат да си убия бебето ли? Като се налага да вися часове в задръствания, в претъпкания автобус и то с чантата с латопа и документите в едната ръка, която 7 кг. и повече тежи...  smile3511 smile3515 То бива солидарност, но ми писна! Събота и неделя, ако искат да си правят шествия...уф, много съм ядосана....то лошото е, че и пеша не мога да стигна до къщи, милото няма как да ме вземе с колата, защото просто няма да може да дойде до тук... #2gunfire

Но хубавата новина поне е, че днес не ми се спи и съм се разработила!  Joy

# 226
Хей  Бенич  много ти благодаря,  някой ден може да си поразходим коремите  newsm10

# 227
Здравейте момичета! Да ви се похваля... Бях днес на преглед, видях  на снимка една малка хубава точица   smile3521  След две седмици пак съм на преглед за да чуем сърчице.   newsm51 
Док каза ми, да си взема болничен и повече да лежа  smile3524,
но това с отпуска не знам как ще стане..... На шефа ми хич няма да хареса!    smile3516  И никакъв .... кекс! ..
Изписаха ми хапчета и инжекции - имам контракции.

Много целувки   sohappy,

# 228
  • някъде там
Ей,момичета,давайте го по-спокойно Heart Eyes.Бебетата не падат толкова лесно ,колкото си мислите HugАко беше така нямаше да има аборти.Успокойте, се ще имате прекрасни бебчета.  bouquet  bouquet  bouquet

# 229
  • София
Alyona  честита точица  Hug
Щом доки казва в леглото значи там ще бъдеш. И аз пия дуфастон, за помагане на матката и в къщи си мързелувам. Сега чакам една приятелка и ще си правим курабиики, брей каква идилия, а преди петък вечер с нищо не можеш да ме накараш в къщи да остана Grinning

това за секса - кофти, съчувствам ти.

Ивон направо се отказах да ходя до центъра. Много лошо убит човек, но това ли е начина - да блокираш центъра, не ми харесва, винаги съм се чудила как таксиметровите шофьори се организират толкова бързо, и нали е забранено така без предварително одобрение да се правят демонстрации и митинги. Например, вдигат цената на хляба и нищо, после вдигат цената на газта и таксита блокират софия, протестират и понякога имат и успех. Сега точно не зная какво е станало ще гледам новините по-късно, но разбрах че и линейки не са могли да минат, е това вече е варварско. Май се отплеснах - sorry

За бельо, както вече знаете май първа тичах, направо умирах от болка в гърдите, заради банелите на всички сутиени които имах. В МОЛ-а на стамболииски няма нищо  Shocked  такъв голям магазин , направо ужас.  
По- големият проблем ще дойде, когато ни станат тумбаците големи, тогава ще тъсим бикини без ластици, от памук и много разтегливи. Има със сигурност и специално за тумбалани, но ще му мисля по-нататък.

илонита абсолютно си права

Hug целувам ви

# 230
А, тука много пусто, момичета! Вие купонясвате ли? Ами сигурно, то нали е петък вечер ... smile3558  dazzler1  dance.
Аз ви бях обещала снимката на моркова и ето, успях най-накрая да ги кача, за да го видите. Не е много добро качеството, но се надявам да добиете представа :

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=103638&photo=3
Alyona, честито за точицата   bouquet! Да слушаш доки и да си почиваш, за да е добре бебо!  thumbsup
Мeggyv, с тези курабийки .... добре че имам запаси от любимите ми ореховки и спасих положението! Предполагам, че са станали чудесни!
Аз ще съм кратка този път, че като гледам всеки път какви фермани спретвам ...

# 231
Мамма миа  коя снимка точно да видим
ето и моята снима от ехографа вчера , уж като я снимах беше ясна а сега  е като не на фокус

http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2146424
Пуликувайте  и вашите снимки на които се виждат точиците  Simple Smile

# 232
Mamma mia къде е този морков?При кои снимки да го търся?

# 233
ins_dimitrova много ти е хубава точицата . Другата седмица ако всичко е наред и аз ще ви покажа моята малка точица. Утре ще изчета всико преди това което сте писали за да знам, нещо може и да ми е от полза. Да ви питам вие казвате ли вече на вашите познати, че сте бременни. Мен донякъде ме е страх да не стане нещо, но и много искам да споделя с някого. Засега това сте вие  Hug
Незнам вие как сте но аз си следя тези дни всяко едно действие, се внимавам какво правя какво ям, гледам много по различно и се чудя само аз ли така малко се вманиячавам или е нормално.  Благодаря ви предварително , че мога да споделя с вас Hug

# 234
Нета ми прекъсна и чак сега успях да се включа. Виждам, че пак никаква не съм я свършила със снимката и ще гледам да оправя нещата!

# 235
Irenn, знам как се чувстваш  Hug
Аз много се радвам на тази темичка, защото тук мога да споделям всичките си вълнения.
Предвид, че още не съм казала почти на никого, просто няма с кой друг да говоря. А мъжът ми е прекалено зает и почти не ни остава никакво време да говорим нито вечер, нито уикенда.
Така че фактът, че има с кого да споделиш как се чувстваш е много важен. Поне за мен това е много ценно!

# 236
Карина  и аз така се чувствам мъжа ми няма да го има 1-2 дена, а аз едно че не мога да кажа на никой, едно че и с него много много по телефона не мога да говоря. Аз страшно много неща искам да разбера, да питам искам да съм подготвена за всичко, но още и не искам да казвам  ooooh!. Даже на родителите ни не сме казали, одеве свекърва ми ми се обади обичайно пита ме как съм дали нещо не искам да ми прати,  и аз на езика ми беше да и кажа знам колко ще се зарадвам ама замълчах. Просто искам доки да види какво е положението с моята точица и тогава да казваме.  И така незная само аз ли съм така или всички сте като мен, малко объркана се чувствам,  а и от понеделник почвам нова работа малко много ми идва за моя по принцип спокоен начин на живот  Whistling

# 237
Аз казах на свекървата, понеже е счетоводителка и трябваше да ме посъветва какво да правя с осигуровките и на каква заплата си струва да се осигурявам от сега нататък.
Но на майка ми не съм казала. Направо ми е свито сърцето, защото тя много ще се зарадва. Даже с такова нетърпение чака тази новина, че едва ли не всеки ден ме пита. В понеделник ще ходя на преглед и ако видя сърчице най-после, ще и кажа. Само не знам как ще я възпра да се похвали на всички. А определено не искам да знае цялата рода!
Irenn, чети подфорум Майки, там има много информация, която и нас ще започне да ни засяга съвсем скоро.
На практика какъвто и въпрос на ми хрумне, като проверя с търсачката, вече е обсъждан Simple Smile

Относно новата работа, стискам ти палци. Не се натоварвай прекалено, ако ти идва нагорно.

# 238
  • София
Момичета добър вечер!  Hug Ние с милото до сега бяхме в МОЛ, хапнахме и гледахме филмче. Simple Smile "Престиж" .... доста странен филм всъщност.

Извинявам се, че днес така реагирах, но беше кошмарно в автобуса и наистина ме беше страх (ако знаех нямаше и да тръгна на работа, от къщи щях да работя). А като си помислих, че някоя мама може да ражда или някой може да се нуждае от спешна помощ.  Confused За съжаление това е трагедия наистина, съчуствам на семейството и дано повече не се случват такива неща!:pray:

А сега ви започвам  smile3508

Alyona - ние тук сме се разбрали, че шефовете не са по-важни от бебчетат Naughty Почивай си повечко, разтоварвай се тук с нас и бъди спокойна!  Hug

meggyv
- надявам се са ви били вкусни курабийките. И аз вчера се заглеждах по едни в магазина.  Laughing А за бельото...трябва да проверим в магазините за бременни определено. Но какво има там, кой знае....Може да се допитаме и до миналогошините октомврийки.  Laughing

mamma mia - аз не мога да видя морковчето. Не си дала линк към самата снимка.

ins_dimitrova - хубава точица.  Heart Eyes Аз мойта я снимах онзи ден, но направих няколко снимки не на фокус и ми свърши батерията на фотоапарата. Пък не сме го изпозлвали отдавна, местихме се скоро и въобще нямам представа да я намеря.  ooooh!Хайде ще ви пусна и мойта, но предварително се извинявам за лошото качество.  Rolling Eyes

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2155320

Irenn - Хич и не се вманиачаваш, нормално е това.  Hug  Пък теб все хубави неща те очакват - мъжа ти си идва, ще си имате бебе и започваш нова работа.  Hug Ние казахме на родителите, на един виртуален приятел и на една приятелка, която също ще прави опити за бебе и още от началото с нея си говорим за всички неща. Мисля на всички останали (включително в работата) да кажа след 12 г.с.

Лека нощ и сладки сънища!

# 239
  • София
ins_dimitrova страхотна точица, много добре си се вижда, честитооо. По-напред в темата съм публикувала и моята, но тя е доста по-малка  Grinning

Повечето от приятелите ми се досетиха, защото не пуша - питат ти да не си бременна, та нали не трябвало да се отрича - та си признавам.
Родителите ми и роднините не знаят още, но скоро и това ще се случи, може би другата седмица, ще се радват много  Laughing

Irenn да не се претоварваш и всичко ще е перфектно и успех в новата работа, ще разказваш как върви.

Карина просто я помоли с разказването на родата да почака, ще се съобрази, убедена съм.

mamma mia този морков го сънувам вече  Grinning  Crazy

Момичета курабийките станаха страхотни черпя ви виртуално, а обещавам по-нататък и не само виртуално да ви почерпя.

Ивон твойта точица толкова си прилича с моята, ама са ни хубави точиците. Гледах новините, не само ти и аз сме се издразнили от блокадата на София, доста други хора също не го одобряват. Да използваш смъртта на един човек за да протестираш и да имаш искания несвързани с човека е грозно, но от репортажа точно така излезе че е.

Общи условия

Активация на акаунт