Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са обичайните симптоми на бременността?
Какви са нормалните нива на хормона hCG по време на бременност?
Какви са препоръките за витамини по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са обичайните симптоми на бременността?
Симптомите на бременността могат да включват умора, болки в кръста и корема, промени в гърдите, липса на апетит и повишена чувствителност на гърдите. Тези симптом често се свързват със започналата бременност. Симптомите на бременността могат да включват гадене, повръщане, болки в кръста, чувствителност на гърдите, умора, промени в апетита и хранителните предпочитания. Освен това някои жени изпитват често уриниране и повишена чувствителност към миризми. Някои от обичайните симптомти на бременността включват увеличаване на гърдите, умора, гадене и повръщане, болки в кръста, повишена чувствителност към определени храни, промени в апетита, често уринниране и повишена чувствителност към миризми.
-
Какви са нормалните нива на хормона hCG по време на бременност?
Нормалните нива на хормона hCG (човешки хорионгонадотропин) се увеличават по време на бременност. Например, в периода от 3 до 4 седмици след последната менструация (LMP), те могат да варират от 5 до 426 mIU/ml. По-нататък, от 9 до 12 седмици след LMP, стойностите могат да бъдат между 25 700 и 288 000 mIU/ml. Важно е да се отбележи, че тези стойности са индивидуални и могат да варират при различни жени.
-
Какви са препоръките за витамини по време на бременност?
Препоръките за витамини по време на бременност включват прием на фолиева киселина, която е от съществено значение за развитието на нервната система на бебето. Освен това се препоръчва консултация с лекар относно избора на подходящи витамини за бременни, като например тези с желязо и калций, които са важни както за здравето на майката, така и за бебето.
-
Какви са някои съвети за бременни жени и препоръки за бременни жени със здравословни проблеми?
-
За какво се използва Но-шпа?
Тук запазени места за всички момичета от Искам бебе има. 
Едва стигнах до работата, автобуса малко заобиколи. Оказа се, че някакъв таксиметров шофьор са убили и за това е блокиран центъра, а после имало от 17 часа шествие за медиците в Либия. Е, хубава ама има хора, които на работа ходят! Те какво искат да си убия бебето ли? Като се налага да вися часове в задръствания, в претъпкания автобус и то с чантата с латопа и документите в едната ръка, която 7 кг. и повече тежи...
То бива солидарност, но ми писна! Събота и неделя, ако искат да си правят шествия...уф, много съм ядосана....то лошото е, че и пеша не мога да стигна до къщи, милото няма как да ме вземе с колата, защото просто няма да може да дойде до тук... 
След две седмици пак съм на преглед за да чуем сърчице.
,
И никакъв .... кекс! ..
,
.Бебетата не падат толкова лесно ,колкото си мислите
Ако беше така нямаше да има аборти.Успокойте, се ще имате прекрасни бебчета.

.
. Даже на родителите ни не сме казали, одеве свекърва ми ми се обади обичайно пита ме как съм дали нещо не искам да ми прати, и аз на езика ми беше да и кажа знам колко ще се зарадвам ама замълчах. Просто искам доки да види какво е положението с моята точица и тогава да казваме. И така незная само аз ли съм така или всички сте като мен, малко объркана се чувствам, а и от понеделник почвам нова работа малко много ми идва за моя по принцип спокоен начин на живот
Почивай си повечко, разтоварвай се тук с нас и бъди спокойна!