Бъдещата ОКТОМВРИЙСКА мама тест с две черти видя и лицето и от радост засия! :)

• 12 965
  • 303
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Здравейте отново  Simple Smile
Ето я и моята точица:

http://bgphoto.net/photos/1672/o633066934556220000.jpg
http://bgphoto.net/photos/1672/o633066935616845000.jpg

Ето: има си и жълто тяло и доста вода вече  Simple Smile Simple Smile И туптеше ритмично  Simple Smile

Казах си и аз на колегите - както и предполагах, нямаше никакъв проблем, всички ме поздравиха. Просто сме много стабилен екип и в голяма степен приятели, барабар с шефа. Пожелавам на всички колеги като моите  Hug

Бъдещият батко си е разказал и в градината вече, родата знае от миналата седмица, въобще, вече сме публично бременни. Освен това, бъдещият батко много се вълнува (още не е започнал да ревнува) и предложи бебето направо в детската стая да го сложим като се роди. На което баща му се съгласи напълно  Joy

Сега отиваме да търсим шарена книжка за бебета и маса за трапезарията. Приятен ден на всички   bouquet

Последна редакция: сб, 10 фев 2007, 09:47 от rally

# 241
Добро Утро момичета, много приятно ми стана като разбрах, че не полудявам излишно  Blush
При нас единствените  които знаят са моята половинка нямаше как да не му кажа нали и той активно се трудеше за нашата точица  Joy ( това в кръга на шегата), и момичето с което ще работя.  Аз момичета ще работя като маникюристка малко ме притеснява, че лаковете нали имат ацетон но като ида при доки ще го питам какво е положението.
Сега ви пожелавам лек и приятен ден и довечера ще пиша пак, много сте мили  Hug

# 242
  • София
Добро утро мамета, май днес сме поспалани, само Irenn  и  rally  са станали.

rally страхотна тоцича, честитооо
И ние трябва да си купим маса за трапезарията, но сигурно ще ходим другата седмица.

Irenn непременно питай доктора за лаковете, той ще ти каже най- добре, можеш ли да работиш или не, ако можеш урааа ето кой ще ни разкрасява  Laughing , аз и без това останах без маникюриска от няколко месеца сама се справям, е не особенно добре Embarassed

# 243
  • някъде там
Охо,аз съм будна доста отдавна,малкия изобщо не ме остави..Още в 8,30 малкия си поиска закуската.Иначе стоя,чета и дебна в засада WinkВече успях да го заведа у майкини, измих колата, мих прозореца в детската и я чистих основно.Та така,определено съм будна. Hug Hug

# 244
Здравейте! Ние пък направихме страхотна разходка в зоопарка! И сега ще си хапнем и после ще си доспя защото снощи от шубе не съм посмяла да си легна до 12.30!! Нямах си друга работа та четох за обирите на къщите докато стопаните им спят! И ние както сме на  1-вия етаж и както бях съмсем самичка....   smile3556  познайте само каква параноя ме подгони! Хайде чао до после сега отивам да си хапна!

# 245
  • някъде там
Някой има ли сърцебиене?
Днес страшно много ми хлопа сърцето,чак взех да се плаша. newsm78 През първата ми бременност не е имало такова нещо. Вие как сте?
Нещо всички липсват днес,времето е хубаво и явно скиторите.  bouquet

# 246
Дойде и моят ред да ви кажа - здравейте, мамита!  wavey
Първо да честитя точиците на rally, Ивон и ins_dimitrova!  smile3501 Чудесни са и много пораснали. Поздравляния   bouquet!
Ох, аз вече съвсем нямам търпение да си видя моята и как ще изтърпя до сряда незнам ...  Satisfied
И с този вече банален морков знам, че много се изложих, ама като незнам как да проверя дали ще излезе линк към снимката предварително...  То било към сайта smile3555! Ужас! Днес пак правих опити и ви пращам, това и ако този път не стане много се извинявам  Flushed Flushed Flushed и се отказвам да ви занимавам с глупости.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=103805&photo=3
Ако ви иска нещо като потребителско име или парола пишете навсякаде pegitа.
Аз днес чаках свекито на гости, но излязло нещо спешно и ни се провали партито. Иначе имаше вихрене в кухнята от сутринта.   food002 Незнам при вас дали е така, но мен домакинските неща много бързо ме изтощават. Сега, само мисълта, че е събота и че е ден за  newsm79 hang ме кара дасе чувствам изморена.
Irenn и аз съм на мнение, че за лаковете трябва да питаш доктора, но си мисля, че няма да са толкова опасни, защото са в малки количества. Бях прочела някъде че и с препаратите за домакинското почистване трябва да се внимава, заради изпаренията. 
Аз ви казвам чао засега, защото продължавам да  newsm28  WinkHug Hug Hug

Последна редакция: сб, 10 фев 2007, 18:23 от mamma mia

# 247
  • София
Леле този морков наистина има ембрионче, мъжете нямат въображение, но ние имаме достатъчно и за тях. Да сте чували - мъж да ти гледа на кафе?? Те очевидното, което им е пред носа не виждата, та какво да кажем когато е нужно въорбажение Grinning
Сега трябва да правя гювеч за мойта половинка. Целувам ви.

# 248
Здравейте момичета Hug
rally, много сте пораснали  Hug браво на вас Heart Eyes, то направо си се вижда вече!
илонита, не се притеснявай за сърцебиенето, четох, че се случва понякога, важното е да не се претоварваш  Naughty
Днес във Варна времето беше чудесно, с дъщеря ми направихме голяма разходка, като сме излезли към 11ч се прибрахме към 16ч, аз се чувствах толкова изморена и естествено си подремнах един час, ох, много добре ми дойде, сега съм като нова, трябва обаче нещо да приготвя за вечеря newsm78

# 249
И  аз искам да видя морковчето казва ми че паролата е грешна  newsm45
Мили момичета виждам, че сте се разчистили предлагам един маникюр срещу чистене много ме мързи  Blush
Аз мисля да си купя такава маска където ползват мед сестрите и като лакирвам и правя да я ползвам, пък който иска да се смее да се смее важно е моята звездичка да е добре друго не ме интерисанти  Naughty

# 250
Здравейте, днес май повечето от нассасе поразходили  Simple Smile
На мен докторката ми  изписа дуфастон 2 х 1, пия ги от вчера сутринта и по време на разходката усетих , че нещо ми привлажня и сега виждам, някакво белезникаво кафеникаво течение. Нямам болка и се надявам да нямам та искам да ви попитам  това нормално ли е,  от дуфастона ли би могло да се получи  newsm78 , незнам да се притеснявам ли  Sad

# 251
Обади му се ако имаш номера и го питай него лично. Няма нищо че е събота вечер

# 252
Момичета да ви питам, аз по принцип много се стряскам примерно съм се замислила за нещо и ако ми званне телефона и се тряпкам (незнам как да го обясня но при много ей такива на глед безобидни ситуации аз се се тряпкам). На вас случвало ли ви се е. Това е от години и  сега продължавам дали не е вредно или де да знам. Знам, че бременна жена не трябва да се стряска, а аз самата от дребни неща се стряскам без друг да ми е виновен  newsm78
Ей сега като си пуснах една игра на комп и ми бяха усилени тонколоните и цялата подскочих, от това се сетих да ви питам

# 253
  • София
Здравейте момичета!  Hug

ins_dimitrova - Дуфастонът точно обратното действие би трябвало да има, при всички положения се обади на лекаря си! Мисля, че се предписва при кървене, което се дължи на ниски нива на прогестерон. Но хич не съм сигурна, може и да те излъжа. Не се притеснявай излишно, стискаме палци да не е страшно, но задължително и възможно най-бързо с док. се посъветвай.  Praynig

mamma mia - Виждам го и аз ембриончето.  newsm68 Аз днес разглежда ехографски снимки по г.с. в един сайт и вече съм се специализирала в такива картинки, така че наистина го има!  Peace А иначе това е мойта тачоца от 31.01 вече мисля, че поне двойно трябва да е посраснала.  Mr. Green

илонита - И аз май от време на време чувствам сърцебиене.  Thinking Обикновено след като се изкача по стълбите примерно, а не постоянно. Сърцето доста се натоварва по време на бременността и даже се уголемява (това във филмчето на BBC го казаха) и мисля, че ще е добре да се посъветваш с лекаря си.  Peace

rally - Твойта точица е наистина е много голяма. Simple Smile И вече и околоплодна вода си имаш...супер!  baby_neutral И аз нямам търпение да видя ние колко сме пораснали.  Laughing

# 254
Irenn, току що я пробвах паролата и успя да ми отвори албума. Въведи пак pegita и пробвай. Това е този морков, който правейки салата една вечер ми попадна още преди да знам че съм  preggo и ми стана толкова смешно като го видях с този ембрион!  smile3555  smile3556
Ins_dimitrova, миличка не се колебай и звънни на доктора още сега. Аз нищо не разбирам от това лекарство и представа си нямам как действа, и кое е нормално, но мисля че за да си спокойна е добре да се консултираш с него още сега. Можеш и във форума да потърсиш нещо от старите теми. Там може и да са споделили подробности за реакциите от лекарството. Стискам палци  fingerscrossed
Аз добре си хапнах и сега отивам да се излегна, че вече се чувствам и изморена! Пожелавам ви спокойна вечер, мами!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт