Моля за съвет.

• 13 571
  • 236
  •   1
Отговори
# 75
Holden, защо не дадеш малко по-пространен коментар, за да има полза?
Кои са неизвестните?

....вечно се оплаква колко е изморена колко и е трудно как не я разбирам как не и помагам за нищо.....
Аз започнах да излизам с приятели ляво дясно тя не възразява стои си вкъщи пред телевизора и толкова  секс през три дена някъде и то все изморена ала бала.
...забременя.Аз бях против да маха бебето но тя направи аборт.След месец два един ден както стоя избухна в сълзи и ми каза искам да се разделим не издържам вече не мога повече и толкова аз се опитвах всячески да я разубедя ....
Дадохме си втори шанс но мен започна да ме гризе отвътре започнах да и следя профила ...
....
Тук извадих основните факти, кое да е неизвестно?
Тя не го иска, той не й вярва... и как да процедира авторът според теб? Той това пита. Освен да пропие бира нали.

# 76
Каквато и да е ситуацията,явно двамата искат от брака различни неща.

# 77
Ми не, аз с такива неграмотници като афтора, дето ходят у лево и у десно, с приятели, а аз да седя сама вкъщи с детето, работа никога не съм имала.
А относно това как да процедира автора - ми разделят се културно, и със следващата жена да знае, когато иска помощ за детето и за вкъщи да не ходи у лево и десно с приятели, ами да си седи вкъщи и да помага, щом иска да има семейство.

# 78
И ала бала...

# 79
@Uncommon примерно да пишеш неща от сорта на 'останалите селски бекове на село бла бла' не виждам да са факт. /не защитавам автора да се отбележи

# 80
Ми аз питах, това ала-бала с колко девойки е било, докато жената седяла сама пред тв и нищо не казвала... Ма афтора не ще да сподели...
Холдън, начина на писмено изразяване са ми достатъчни, за да определя автора като селски бек.

# 81
Малко ме съмнява селски бек да дойде да моли за съвет как да си оправи брака, още по малко пък ако ходеше да го муши на лево- десно. Вместо това щеше да я понатупа и затвори вкъщи и да приключи с вишото у София.
Тоя път леко се поуляхте в свободните съчинения по картинка

# 82
Ми да се включи автора и да ме опровергае. Да каже например - ето, аз не съм селски бек, а един мухльо, който предпочиташе да си вее оная работа по кръчми с приятели, вместо да си гледам жената и детето, и сега, когато видях дебелия, почнах със сърца, балони, сърцераздирателни обяснения как си искам семейството, при това с още едно дете, и жалби и търсене на съвети в бг мама.
Съдейки по ника, автора е на 38 години, а хората са казали - ако до 20 не разхубавееш, до 30 не поумнееш, и до 40 не забогатееш значи никога няма да стане.
П. С.
Е да уточня, че за мен селски бек е състояние на духа и няма нищо общо с това къде си роден, живееш, работиш...

Последна редакция: пт, 29 сеп 2023, 12:02 от Прекрасная Василиса

# 83
Какво е "селски бек"? Satisfied

# 84
Малко ме съмнява селски бек да дойде да моли за съвет как да си оправи брака, още по малко пък ако ходеше да го муши на лево- десно. Вместо това щеше да я понатупа и затвори вкъщи и да приключи с вишото у София.
Тоя път леко се поуляхте в свободните съчинения по картинка

Съгласна съм с rf22. Ако беше чак такъв злодей нямаше да пита по форумите, ами щеше с шутове да я заключи у тях и тя нямаше да си покаже носа навън.
Виждаме, че жената все пак излиза, учи... не я е затворил като птиче в клетка. Чак такъв злодей не е... може би по-скоро е твърде мекушав. На нея обаче й е много удобно и за това не иска и да се разведе с него. Може би за това е по-добре той да я разкара - така поне той ще излезе с достойнство от цялата ситуация, пред това да й се моли с цветя и изненади.

# 85
Мен пък ме дразни, когато хората се мъчат насила да задържат някой при себе си.
Не разбирам, защо и двамата трябва да се мъчат взаимно, когато жената няколко пъти е заявила, че не иска да бъде с него.
Няма значение защо, как и дали има друг,  той трябва да си запази достойнството и да я пусне, а не да се влачи подире и и да и вменява вина.

# 86
  • На изток от Ада
Да , мекушав ...
Мен ми е интересно, защо жената не пие противозачатъчни,а забременява и казва на автора, ще правя аборт ... Ми прави, позволение ли искаш ? Защо въобще му казва?
И той иска съвет..

# 87
Мен пък ме дразни, когато хората се мъчат насила да задържат някой при себе си.
Не разбирам, защо и двамата трябва да се мъчат взаимно, когато жената няколко пъти е заявила, че не иска да бъде с него.
Няма значение защо, как и дали има друг,  той трябва да си запази достойнството и да я пусне, а не да се влачи подире и и да и вменява вина.

защото никой/я друг няма да ги търпи и поне това го знаят със сигурност

# 88
Сефте да съм на едно мнение с rf22
Много бързо го нападнахте тоя мъж, всеки да си излее я драмите, я да се прави на остроумен
Ако проблемът е реален, се търси решение, а то 6 страници сарказъм и тук-там помия.

# 89
Ми казала му е, щото детето е било негово, да си знае, че не иска повече деца от него. Ако беше от друг, щеше тихомълком да направи аборт, без да му казва.
Относно решение, няма много варианти, казахме му вече. Или се разделят цивилизовано, или се разбират да си дадат последен шанс, като той спира да рови какво било и да я притиска за дете, камо ли пък да й го направи "без да иска". Иначе мача е свирен отдавна, той си ходил лево, десно, тя се оплаквала, оплаква а, докато спряла да му търси сметка за каквото и да било, седяла и мълчала, ма на него това явно не му е правило впечатление тогава, цяло лято са живеели разделени - когато тя е на работа, той с детето при мама, когато той е на работа, тя с детето у тях си... И той не бил цвете за мирисане, сам казва.. Е, при такива отношения чашата за бира и "грандиозното" посрещане са му проблема и решението... Дали. Жената отдавна е приключила с теб, авторе, а ти много късно си се сетил да си я връщаш.

Последна редакция: пт, 29 сеп 2023, 13:44 от Прекрасная Василиса

Общи условия

Активация на акаунт