Моля за съвет.

• 13 523
  • 236
  •   1
Отговори
# 60
А добре де, кой го гледа това 4 годишно докато жена му отсъства по месец и повече, през които дори и не се обажда на автора? Нека поясни, дали детето е по баби или той го гледа през това време.
Уместен въпрос.
Струва ми се невероятно детето да е при баща си и тя да не се обажда поне да разбере как е детето.
Изглежда по-вероятно да е при някоя баба.
Ако обаче е при него, той има голям родителски капацитет като за средностатистически баща, защото значи е в състояние напълно сам да отглежда това дете.

# 61
Ако го гледаше той щеше да го е споменал. Някоя баба го гледа.

# 62
В интерес на истината, познавам двама такива бащи с много работещи майки, които също ходят на работа, но и са поели основната грижа за детето. В единия случай даже не е малко дете, а три малки деца.
Но ако беше такъв случаят, и аз мисля, че щеше да се разбере още от първоя пост на автора.

# 63
Детето на 4, и проблемите с жената на 4 години. Той с приятели лево, десно, тя вкъщи, ама не възразява... Кво, с детето ли да ходи заедно с теб лева, десно...
Я кажи сега, ти покрай това лево, десно, още колко мацки натакова? Мислиш ли, че жена ти не го е усетила? Ами и тя е в пълното си право да си намери друг, който да не й слага рога, докато тя му гледа детето вкъщи. Или да ти роди още едно, а ти да продължаваш да хойкаш... Може и да не е било бебето от любовник, просто не иска да има второ дете от безотговорен мъж, което да отглежда сама

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 12:15 от Прекрасная Василиса

# 64
Явно не го гледа само той (ако го прави), защото каза, че работи на смени.
Авторе, къде се скри? Кажи нещо.

# 65
Авторе, жена ти си има тъпкач/и. Това мисля че стана очевидно на всички прочели тема ти.

Освен да се разделите нищо друго не мога да ти препоръчам. Вземи си детето при тебе обаче, пък жена ти като иска да си кифлее, да си го прави без да тероризира детето, което ще гледа как при мама идват някакви джигити, които не са тате. А пък ти си вземи поука от цялата тази история и си намери жена, която наистина те цени и ще бъде до теб.
А после при тате ще идват едни каки, които.....
Да, но ако има какво да се оцени.
Скрит текст:
Погледни му писмената грамотност само и другото е ясно.
Я каки, я лели - според зависи. Grinning По принцип де. Sunglasses

Значи и двамата едно и също се предполага да правят, но при жената отиват "джигити", които не били "тате", а при мъжа жена, която ще го оцени и ще бъде до него - колко извисено в сравнение с джигитите. Ами, успех на самотните татковци, гледащи детето, ако целта им е да намерят сгодна женица, която да замести майката в грижите по чуждото дете, и да обгрижва самите тях. Няма много такива жени. Далеч по-лесно е да се намери материал за втори баща, отколкото за втора майка, тъй като жените обикновено са главните, грижещи се физически за децата и прекарващи време с тях, и това е трудно дори за собствени деца, а за чужди още повече.

За вторият баща си абсолютно права. Масово по целият свят, всички мъже изгарят от желание и нямат търпение да се оженят за самотни майки с едно дете. Това им е мечтата. Ако пък самотната майка е разпусната, по-голяма от мъжа с доста години и има повече деца от повече бащи, това е още по-голям бонус за него.

# 66
Явно си е преценила жената че не може дете да гледа още едно.90 процента от тежестта пада на жената,на мъжете ви е много лесно ,колко му е да направите пък жената после да се оправя.Мъжете сте слаби психически,все търсите утеха в пороци,жената да му мисли.За нея няма оттърване,явно не е за второ,защото това е 20 години грижа-основно на жената.Не може да каже ,писна ми,ще спя днес,ще се налоча или ще изляза да зарежда всичко.Мисля че с този натиск сте я отблъснал и е потърсила утеха в някакви онлайн глупости-колко ще намери принца е друг въпрос.И двамата сте грешни.Вашата грешка е че сте я натискали-многи е гадно това и че си затваряте очите.
Нейната че прави аборт (ако е заради мъж е много долно,ако е защото не може да гледа дете ,ок нейн избор),че лъже,мами .Като иска чуждо да си събира багажите,ама и при друг да отиде ,другия пак ще иска дете,да не пасе трева.Разговаряйте и всеки по пътя си.

# 67
  • Варна
Четете внимателно.
В първия пост на автора пише, че жената се е прибрала от София на 15 .09. за да изпратят детето на училище. Следователно това дете е на поне 7 г. Simple Smile

На мен ми направи впечатление чувството на автора, че семейството му е непълно. Като да се е фиксирал в желанието си за още едно дете. Това отблъсква. Решения относно броя на деца се обсъждат преди настъпването на много сериозните взаимоотношения. Разминаване по съществени въпроси води до разрив. Или пък за да се запази бракът единият партньор ще се наложи да направи компромис по този въпрос и да вземе решение, с което ще се наложи да живее впоследствие без това да се отразява негативно върху взаимоотношенията в семейството. Неприятно  и трудно.

Дали има любовник в картинката няма да гадая, но и няма да си вадя заключения за това заради направения аборт. Аз например ако се окажа непланирано бременна ( нежелана бременност ) то със сигурност ще прекъсна бременността. Но това сме го обсъждали вкъщи и двамата сме категорични по този въпрос, затова внимаваме да не се окажем в такава ситуация. Simple Smile

Авторе, по- добре се разделете. Стигне ли се до там да умоляваш някого да бъде с теб,..няма смисъл. Всичко е свършило. Simple Smile

Последна редакция: пт, 29 сеп 2023, 08:52 от floren

# 68
Авторът смята, че той прави компромис всеки път.
Но пък жената иска да се разделят, тоест от някаква гледна точка тя прави компромис, че остава.
Така на компромиси и без никакво разбирателство колко може да се изкара...

Друго ми е странно, че от мерак за пълно семейство (майка, баща и две деца), авторът сякаш не си дава сметка, че остава без никакво семейство.

# 69
Автора иска още едно дете,при положение че не помага за първото.Жената от едно е уморена,той не си дава сметка явно толкова и участва да знае как се гледа дете.На него му е лесно да натиска-да отблъскващо е.

# 70
Авторът забегна,явно гледа детето .

# 71
Няма значение, преди 4 години, когато са им са се развалили отношенията, дали детето е било току - що родено бебе, или на 3- 4 години. Автора сам признава, че тръгнал у лево, у десно, с приятели и че съвсем не е бил светец. А жената само си седяла вкъщи пред телевизора, и нищо не казвала... Да, бе, да, с малко дете, цял ден пред телевизора доволна седяла, и мълчала ... Иначе само го била критикувала, ма  нямала нищо против у лево и десно той да си ходи, нали ... Пък горкан той, сега се е сетил, че иска още едно дете... Да му било пълно семейството... Когато на жена ти й писна, и вече те е заебала... Какво се промени от тогава? Приятелите се изпожениха и нема с кой да одиш насам натам, я у лево, я у десно ? Мацките, които боцкаше тогава, също? Порастна, и се сети кое е важно в тоя живот? Или просто усети, че жената ти се изплъзва, а по селските дискотеки по - добро нема да намериш? И тя при положение, че учи, работи, не може да разчита на теб, ти си решил, че с оше едно дете ще я вържеш, че да продължиш да хойкаш? Ми, явно няма да стане. Жената се е усетила, учи, сигурно и по свестен мъж от теб си е намерила, за да се измъкне от средата на неграмотни селски бабаити, които нищо не могат, освен да одат у лево и десно, и претенции към жените и родителите си да имат.
Сори. Това е моето мнение. Нямате шанс, ако ще сто розови балона, с надпис "Обичам те" , да й подариш... Москва не вярва на сълзи. Те балоните ще се спукат за няколко дни, а тя явно няма намерение да си съсипва живота, като роди второ дете на такъв като теб.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 19:24 от Прекрасная Василиса

# 72
@Прекрасная Василиса знаете ли какво е проекция

# 73
Разбира се. Също така мога да чета и с разбиране, както и имам достатъчно житейски опит, и коефициент на интелигентност над средния.

# 74
изглежда като да прехвърляте житейския си опит върху ситуация която има неизвестни

Общи условия

Активация на акаунт