Моля за съвет.

• 13 562
  • 236
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Жената не е негов проблем, но детето си е негово. Или смятате, че като се разделяте с дадена жена, то вече не е ваше и нямате други грижи за него освен 200-300 лв на месец? Говорим за признато, биологично дете. Щото масово мъжете след раздяла вече считат и детето за чужда грижа. Защото вече не живеят с майката.

# 136
Една жена, никога не знае какво иска, дали го иска, докога го иска...като го получи, защо е станало така, а не онака.
Общо взето така са повечето.

Сега, тя си е променила решението и той, като глава на това семейство и баща на детето им, трябва да направи компромис.

# 137
Така са повечето и за това раздела е пълен. Не всеки мъж би го толерирал това до безкрайност. Особено ако хваща окото на другият пол.
И къде казва, че се отказва от детето си, не съм видял да е написал подобно нещо. А и нали в други теми всички казват заедно заради детето е голяма грешка, сега тук друга песен се пее?

# 138
Една жена, никога не знае какво иска, дали го иска, докога го иска...като го получи, защо е станало така, а не онака.
Общо взето така са повечето.

Сега, тя си е променила решението и той, като глава на това семейство и баща на детето им, трябва да направи компромис.
Като будала ще е, ако го направи, мисля аз.

# 139
  • София
Не да седят заедно заради детето, а бащата да си поема истинските му разходи след развода. Ако е такъв баровец и може да си позволи и нова жена и деца и да гледа наравно и старите, цена няма да има. Ама такива мъже няма.
Така са повечето и за това раздела е пълен. Не всеки мъж би го толерирал това до безкрайност. Особено ако хваща окото на другият пол.
И къде казва, че се отказва от детето си, не съм видял да е написал подобно нещо. А и нали в други теми всички казват заедно заради детето е голяма грешка, сега тук друга песен се пее?

# 140
Да гледа старата жена - хмм... Защо нея? Детето - да.

# 141
  • София
Никой не говори за развод по американски с издръжка за бившата жена, в Бг такива работи няма. В Бг нормално детски издръжки няма, затова мъжете си го ветреят с която си искат. Познавам един пишман Дон Жуан, 6 деца има от три различни жени. Всеки път бяга и наново схемата. Води се адвокат, на 55 е. За какво му връзват, и аз не знам. Но горките деца...

# 142
То хубаво, ама преди 2 седмици напираше за дете, сега вече свободен електрон. Жената явно си го познава.

# 143
Добре, колко време след като е зарязан, мъжът трябва да страда и да чака с отворени обятия евентуално благоволение на възлюбената си?

# 144
Извинявам се за грубия език, но човека се е начесал и осъзнал, че и с друга може да се чувства добре. И така е решил да продължи напред.

# 145
Добре, колко време след като е зарязан, мъжът трябва да страда и да чака с отворени обятия евентуално благоволение на възлюбената си?
Докато смъртта не го навести,  естествено. 😆

# 146
Докато смъртта не го навести,  естествено. 😆
По филмите е така, ама в реалния живот обикновено е докато се появи по млада и хубава мацка, тогава прежалването става много бързо Simple Smile

# 147
Е, вервай си, ама като гледам не си прежалил бившата приятелка, която споменаваш във всяка тема.
Всеки мъж има една ,такава непрежалима.

# 148
Е, вервай си, ама като гледам не си прежалил бившата приятелка, която споменаваш във всяка тема.
Всеки мъж има една ,такава непрежалима.

Ама като се появи жена ми я прежалих мноого бързо. Ся за забравянето вече е друга бира.

# 149
Голяма грешка ще е пак да лепят този счупен брак. То ако ставаше, щеше да е станало. Колко години се мъчат и двамата.

Чудя се каква муха я е ухапала тази жена, изведнъж да се сети, че тя мъж имала някъде там... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт