Моля за съвет.

• 13 551
  • 236
  •   1
Отговори
# 165
Жена му не искаше да е с него,той й ходеше подир полата,надявайки се,че всичко ще се нареди като преди.

# 166
Здравейте, днес  се прибрах.Не ме сдържа вкъщи прибрах се поради причината че няма как да се справя с детето и няма кой да и помага в момента поради здравословни причини на най близкия и човек но тук не ми се влиза в подробности.Та днес се прибрах момичето с което съм в момента ме разбра мъжката и обясних каква е ситуацията и сега идея си нямате какво мъчение  е за мен и момичето с което съм.Да ви кажа честно не знам колко ще издържа а в моята глава правилното е да съм до жена си в такъв труден момент и до детето си да се грижим за него да ни е живо и здраво.
Много си елементарен. За няма месец прежали бившата и намери нова уникална. Тя и предната е била уникална, ама не искаш да си спомниш. Най-тъжното е, че в цялата ситуация има и дете.
Какво означава елементарен, това момиче го познавам цял живот и да някога е била уникална жена ми и какво зарязва ме два пъти за по един месец аборти работи е аз какво да се моля ли и да я нося на ръце ли защо нападаш не мога да разбера когато не знаеш  за какво иде реч да новото момиче е УНИКАЛНО и не мисля че нещо  би оправдало действията на цена ми

# 167
  • Пловдив
Като маймунка - още не си пуснал единия клон и хоп, веднага се закачи на другия.

# 168
Като маймунка - още не си пуснал единия клон и хоп, веднага се закачи на другия.
Съдба понякога така се случва дори човек да не го иска

# 169
  • here and now
Нещо не схванах, как така се оказахте в различни градове?

# 170
Нещо не схванах, как така се оказахте в различни градове?
Имам жилище в друг град и си отидох там след като поиска раздяла

# 171
  • here and now
Аха, а не работиш ли? Много мобилен ми се виждаш...

# 172

Има коли, автобуси, влакове?
Може да пътува - защо не?

# 173
Работя не съм на социална издръжка да и съм мобилен

# 174
Момичето може да е уникално, но ти се върна да спиш при жена си, да си живеете заедно и да си гледате детето. И пазиш съществуването й в тайна от жена си. Честно ли е към това момиче?

# 175
То и "момичето" било жена с дете, но пък уникална.

# 176
  • here and now
А в другия град ли работиш или в този, в който живееш със жена си?

# 177
Върнах да чета,абе продължаваш да ходиш подир жена ти,защо? Не е заради детето,то ти е оправдание за всичките глупости.
Уникална любовница,ама криеш и от двете,искаш да тъчеш на два стана...
И защо да криеш от жена си,че има друга? Толкова ли е трудно да подадеш молба за развод,да се разделите по приятелски,че и детето да си гледате като хората?!

# 178
Върнах да чета,абе продължаваш да ходиш подир жена ти,защо? Не е заради детето,то ти е оправдание за всичките глупости.
Уникална любовница,ама криеш и от двете,искаш да тъчеш на два стана...
И защо да криеш от жена си,че има друга? Толкова ли е трудно да подадеш молба за развод,да се разделите по приятелски,че и детето да си гледате като хората?!

Не далеч съм от мисълта да тъча на два стана писах защо защото не искам да създаваме главоболия и притеснения на човек който в момента има достатъчно голям и здравословен проблем не бих искал още един дерт да има

# 179
TheOne_85   След като се реши здравословния проблем? Не й помагаш като лъжеш,няма да те намрази като й кажеш истината,чувства към теб няма,просто си съпруг на хартийка и баща на детето й,нищо повече,знаеш  го.

Общи условия

Активация на акаунт