Моля за съвет.

• 13 557
  • 236
  •   1
Отговори
# 150
Аз пък го разбирам автора - аз ако бях третирана така във връзката, щях от обида веднага като ме изхвърлят да си потърся някой друг да излизам с него.

Няма да седя да плаче по бившата.

И аз се чудя, откъде всички решиха, че няма да си издържа детето.

# 151
Здравейте, днес  се прибрах.Не ме сдържа вкъщи прибрах се поради причината че няма как да се справя с детето и няма кой да и помага в момента поради здравословни причини на най близкия и човек но тук не ми се влиза в подробности.Та днес се прибрах момичето с което съм в момента ме разбра мъжката и обясних каква е ситуацията и сега идея си нямате какво мъчение  е за мен и момичето с което съм.Да ви кажа честно не знам колко ще издържа а в моята глава правилното е да съм до жена си в такъв труден момент и до детето си да се грижим за него да ни е живо и здраво.

# 152
Жена, момиче, дете....пунктуация никаква няма и почти нищо не се разбира, но пожелавам здраве на който е болен.

# 153
Доколкото разбирам, оставил е новата си приятелка и е отишъл при жена си, защото неин близък, който й помага, е болен.
Много хубаво е да се включи бащата, това дете е и на двамата родители.

# 154
Тоест има си и жена, и гадже. Защото едно е да кажеш "бившата", друго е "жена ми".

# 155
Те май развод нямат, та...

# 156
Е, тогава правилно е до нея. Но защо има гадже? Grinning Нещо не се е ясно определил.

# 157
Нали жена му го пъди... Simple Smile Сложно!

# 158
Да нямаме развод имаме брак за това я наричам жена ми.Да приключваше  ме беше много силна вилна.Новото момиче си го имам и не бих оставил за нищо на света защото тя е уникален човек.А се прибрах при съпругата си по документи от човешка гледна точка да имам си друго момиче не искам да я нарека с грозната дума любовница защото тя за мен е уникален човек и я обичам до мозъка на костите си.Жена ми ме приключва два пъти в порядъка от две години ако следите темата и последния път съдбата ме срещна с най невероятния човек на света тя също си има детенце и е преживяла адски много.Но проблема сега е че не ме свърта вкъщи и минута и не знам колко и дали ще издържа изобщо.На жена чи не съм казал за другата жена.

# 159
Пъди го, но било правилно да е до нея. Само посочвам несъответствията. Да се грижат за детето може без да се "прибира" при нея и без да е "жена му". Обикновено разделените хора се грижат за децата си без да живеят в едно жилище. Това не се налага. На негово място въобще не бих очаквала гаджето да търпи това.

Ах, жена ти не знае за другата. А знае ли, че сте разделени?

# 160
Знаеш ли никога не съм бил егоист и винаги съм имал съвест.Ние живеем в различни градове и не мога час по час да хвърча като линейка за да се грижа за детето да и помагам в отглеждането.

# 161
И ние с моя бивш сме в различни градове. Като идва, отсяда на хотел, не вкъщи.

# 162
И ние с моя бивш сме в различни градове. Като идва, отсяда на хотел, не вкъщи.
Случаи всякакви шарен свят ситуация не си прилича и отношение.

# 163
  • Пловдив
Здравейте, днес  се прибрах.Не ме сдържа вкъщи прибрах се поради причината че няма как да се справя с детето и няма кой да и помага в момента поради здравословни причини на най близкия и човек но тук не ми се влиза в подробности.Та днес се прибрах момичето с което съм в момента ме разбра мъжката и обясних каква е ситуацията и сега идея си нямате какво мъчение  е за мен и момичето с което съм.Да ви кажа честно не знам колко ще издържа а в моята глава правилното е да съм до жена си в такъв труден момент и до детето си да се грижим за него да ни е живо и здраво.
Много си елементарен. За няма месец прежали бившата и намери нова уникална. Тя и предната е била уникална, ама не искаш да си спомниш. Най-тъжното е, че в цялата ситуация има и дете.

# 164
Докато помагаш за детето, да не се появи и второ? Но това би било редно, тя все пак е Жена ти. Другата ще те разбере, няма страшно, нали е мъжко момиче.

Общи условия

Активация на акаунт