Моля за съвет.

• 13 545
  • 236
  •   1
Отговори
# 180
Пич, разбирам те, че искаш да се грижиш за детето ти докато жена ти (там бивша ли, ква се води вече не разбрах), но така рискуваш с доста голяма степен на вероятност да прецакаш нещата с уникалното момиче. Кофти ситуация и на думи всичко можеш да приказваш, но реално живееш при жена си. Еми нормално е всяка жена да се стресне ако се събереш под един покрив с (не съвсем ) бившата ти жена. Търси друг вариант, а и след като си гонен два пъти, нямаш много ангажименти към нея, с детето по-трудно, но можеш да опиташ да го взимаш при теб поне в почивните дни.

# 181
Да нямаме развод имаме брак за това я наричам жена ми.Да приключваше  ме беше много силна вилна.Новото момиче си го имам и не бих оставил за нищо на света защото тя е уникален човек.А се прибрах при съпругата си по документи от човешка гледна точка да имам си друго момиче не искам да я нарека с грозната дума любовница защото тя за мен е уникален човек и я обичам до мозъка на костите си.Жена ми ме приключва два пъти в порядъка от две години ако следите темата и последния път съдбата ме срещна с най невероятния човек на света тя също си има детенце и е преживяла адски много.Но проблема сега е че не ме свърта вкъщи и минута и не знам колко и дали ще издържа изобщо.На жена чи не съм казал за другата жена.
Бъди мъж. Разведи се. Вместо да се правиш на много умен.
Да не стане от двата стола да си на изтривалката.  Където ти е всъщност мястото.

# 182
Хванал си любовница, с която живее, ама не е казал на жена си, а вдигаше панаири за някаква чаша. Сигурно я лъже съпругата, че много работа има и затова не се прибира. Като иска да "помогне*, защо не вземе да гледа детето, докато е с уникалното момиче, а крие от жена от жена си, че има друга? Той не си гледа детето, ходи да излиза, вместо да помогне, и при първия проблем, който той в създал, си намира любовница, нищо че 2 седмици преди това е убеждавал жена си за второ дете. За какво ѝ е още едно дете с такъв, който не си гледа и първото

# 183
Баси, гонене за втори път било първия проблем?!??!!!!
То верно някои хора за нищо го нямат гоненето, ама ми е леко странно багажа на мъжът да стои събран и в готовност за следващия път като му намажат кънките

# 184
То верно някои хора за нищо го нямат гоненето, ама ми е леко странно багажа на мъжът да стои събран и в готовност за следващия път като му намажат кънките
Един човек тук да ме разбере а не да гледа болната женска комплексарщина и д хване смисъла какво ми тежи и какъв е всъщност проблема явно тука има два три жени които са играли любовници или мъжете са им имали и сега настръхват вместо да схванат естеството на моя проблем

# 185
Един човек тук да ме разбере а не да гледа болната женска комплексарщина и д хване смисъла какво ми тежи и какъв е всъщност проблема явно тука има два три жени които са играли любовници или мъжете са им имали и сега настръхват вместо да схванат естеството на моя проблем

бързо падна маската на смиреността. заслужавате си всичко

# 186
никаква съдба не е, а липса на достойнство, отговорност и слабохарактерност..
не можел да си гледа детето и да се справи с гледането му, ама се прави, че помага..

# 187
Естеството на твоя проблем си самият ти- изпуснал си много часове в училище, безотговорен(ама жената ли, ама детето ли, ама "момичето" с детето ли???), колеблив и страхлив.

# 188
Тоест според всички вас е най правилно да не съм при жена си и толкова

# 189
Просто да не останеш от двата стола на земята и да вземеш по- бързо решение за живота си.

# 190
Най-честно е да не си многоженец.
Обичаш уникалната си приятелка - честен ли си с нея? Тя знае ли, че всъщност си женен и не смяташ да се развеждаш?
Към жена си разбрахме, че не си честен, защото тя си мисли, че е единствена в живота ти.
Това е същността на проблема ти, да решиш какво искаш - тази или онази.
Детето ти е дете и, ако си разведен, то няма нищо общо.
Бащата на съпругата ти, ако е болен и ако не е болен, няма работа да се намесва в семейния живот на дъщеря си. Какво мислиш, че ако си честен и се разведеш, това ще го убие ли, какво? Ами няма да го убие. Ако не може да понесе новината, дъщеря му ще му я спести. Ако може да я понесе, ще му я каже. Това са техни отношения.
В момента лъжеш точно две жени, това е естеството на проблема.

# 191
Най-честно е да не си многоженец.
Обичаш уникалната си приятелка - честен ли си с нея? Тя знае ли, че всъщност си женен и не смяташ да се развеждаш?
Към жена си разбрахме, че не си честен, защото тя си мисли, че е единствена в живота ти.
Това е същността на проблема ти, да решиш какво искаш - тази или онази.
Детето ти е дете и, ако си разведен, то няма нищо общо.
Бащата на съпругата ти, ако е болен и ако не е болен, няма работа да се намесва в семейния живот на дъщеря си. Какво мислиш, че ако си честен и се разведеш, това ще го убие ли, какво? Ами няма да го убие. Ако не може да понесе новината, дъщеря му ще му я спести. Ако може да я понесе, ще му я каже. Това са техни отношения.
В момента лъжеш точно две жени, това е естеството на проблема.
Да знае всичко не смятам да и спестявам каквото и да било за мен е важно човека с който съм да е наясно с всичко и да е кристално ясно така е правилно според мен когато държиш на един човек за да има разбирателство нищо не съм и спестявал жена ми не знае защото за мен не заслужава да знае след нещата които е направила

# 192
Какви неща е направила жена ти? Май нищо, а ти ѝ следиш чатовете и халбите, докато ти си имаш любовница. Наистина ли не смяташ, че е редно да знае, след като се прибираш в нейното жилище, че любовницата те чака?

# 193
Какви неща е направила жена ти? Май нищо, а ти ѝ следиш чатовете и халбите, докато ти си имаш любовница. Наистина ли не смяташ, че е редно да знае, след като се прибираш в нейното жилище, че любовницата те чака?
Алооооо не си чела май от началото какво съм писал и от кога си имам любовница тя не е любовница първото защото когато влезе в живота ми жена ми ме беше приключила аз какво да чакам нейния кеф да си играе с мен искам те не те искам ли че не можах да разбера

# 194
А защо тогава не казваш на жена си за гаджето? И с жена ти в едно легло ли спите сега? Ако да, гаджето ок ли е с това?

Общи условия

Активация на акаунт