Моля за съвет.

• 13 523
  • 236
  •   1
Отговори
# 210
Скрит текст:
Баси, гонене за втори път било първия проблем?!??!!!!
То верно някои хора за нищо го нямат гоненето, ама ми е леко странно багажа на мъжът да стои събран и в готовност за следващия път като му намажат кънките
Един човек тук да ме разбере а не да гледа болната женска комплексарщина и д хване смисъла какво ми тежи и какъв е всъщност проблема явно тука има два три жени които са играли любовници или мъжете са им имали и сега настръхват вместо да схванат естеството на моя проблем
Тоест осъзнаваш, че ролята на любовница, която новата играе, и ролята на съпруга, на която изневеряват, не е особено приятна и води до озлобление, не знам защо се правиш на много праведен само. Каква била според твоята интерпретация е без значение. Когато мъжът е женен и живее със семействто си в общ дом, то другата жена е любовница. Иначе ти замазвай положението пред нея или пред себе си, колкото си искаш.
Съветът ми е да избереш веднага една от двете жени (или никоя от тях) и да си живееш с последствията от избора. Да, и двете може да те зарежат, да, определено ще следват тежки житейски решения, може би съмнения и съжаления, но е време да си намериш топките.

# 211
Авторе, жена ти те е гонила, подозираш я в изневяра (макар да не е доказана) и е направила аборт, което ти не одобряваш. Все минуси.
И ето какво не става ясно: защо крепиш брака? Нали сам разбираш, че любов, уважение и каквито и да е хубави чувства в този брак вече няма. Даже напротив, те са насочени на друга страна - към другата жена.
Нали знаеш, че като разведен пак ще можеш да виждаш детето и да полагаш грижи за него? Но пък ще се отърсиш от лицемерието към жена си и от непочтеността към новата ти приятелка.

# 212
Аз на мястото на новата приятелка не бих търпяла дълго това положение...
Никак не е благородно това "завръщане" и не разбирам и от какви подбуди го правиш.

# 213
Смесени, струва ми се. Joy

# 214
Аз имах предвид точно неграмотен. Иначе авторът може и пет висши да има, от които три магистратури...

Да бе, 10 висши има и 18 магистратури. Аз подозирам, че и това им е важна част от неразбирателствата с все още настоящата съпруга. Тя има желание за учене, за развитие, а авторът е доста семпъл, така да го кажа.

# 215
Авторе, предполагам че като прочетеш така написания пост от начало до край, няма как да не събереш две и две. Ясно е че си има любовник, въпроса е защо си се хванал като удавник за клечка за нея?

Изхода е лесен - сядаш и се питаш дали това е живота който ти искаш да водиш. Да гледаш детето докато тя ходи да се чука с другия, да се прибира за по няколко дена колкото да ти напомни че имаш рога и пак да заминава. Ами по-добре се разведете, поне да не го мислиш какво прави сега, другото ще си е същото така като слушам иначе.

# 216
  • София
Искането на второ дете ми звучи като опит - да я заклещи и да спрът пътувания, работа и учене и да я "залепи' за себе си просто с още едно дете... Аз я разбирам, звучиш като човек дето 5ст не дава за това какво тя е мислила и чувства, просто усещаш че манипулациите с детето не минават и вече не можеш да я задържиш...честно казано сигурно трудно те понася, защото аз само като ти четох поста и ми се догади.

# 217
Да бе, той автора ходи лево - десно с приятели и разни уникални "девойки", не й обръща никакво внимание, а тя ще седи да го чака да се находи, че и още едно дете да му роди и отгледа, на златния ерген...

Последна редакция: чт, 23 ное 2023, 13:22 от Прекрасная Василиса

# 218
  • София
На наистина добрите и всеотдавйни мъже, жените им са усмихнати и щастливи, да имат тежки моменти, но не и такива падения на духа, за да е тя така значи има причина. Не пасва картинката на прекрасен баща и съпруг с нейното състояние честно казано. Изглежда ми ужасно манипулативен тип, който иска да се изкара жертва, пък жена си к*рва. Ако имаш съмнения, че кръшка как така толкоз пък я искаш? Според мен знае, че това са някакви ключови думички в този форум и се опитва да ги използва за да се оправдае.

# 219
На наистина добрите и всеотдавйни мъже, жените им са усмихнати и щастливи, да имат тежки моменти, но не и такива падения на духа, за да е тя така значи има причина. Не пасва картинката на прекрасен баща и съпруг с нейното състояние честно казано. Изглежда ми ужасно манипулативен тип, който иска да се изкара жертва, пък жена си к*рва. Ако имаш съмнения, че кръшка как така толкоз пък я искаш? Според мен знае, че това са някакви ключови думички в този форум и се опитва да ги използва за да се оправдае.
Да, да, а пък той дете гледа .... ама на снимка и когато му е кеф, докато се занимава с уникалната. Жената иска да се образова, а той ревнува, защото усеща, че нещо не са си на нивото и му е спукана работата, ако още ѝ се отворят очите. И как ще е друго, ако се съди по начина по-който пише.. Дано жената се отърве от него.

# 220
Автора иска хем душата в рая, хем оная работа до края... Хем дом, семейство, жена и две деца, хем да си хойка лево - десно с разни приятели и уникални девойки... Ми, не става. Ако е някой баровец може, ама за общак на смени... Надали.

# 221
Не съм чела темата освен първата страница, но да я натискаш за дете, ако тя не иска е ужасноо. Две деца да било ЦЯЛО семейството... хах! С едно дете половин семейства ли са?!

# 222
Той за това вместо второ дете, си е взел още една жена, да му е цяло семейството.

# 223
Иии баси добрата идея, моята като не ще 3-то дете ще и предложа да си вземем още една жена

# 224
Нали знаете вица:
Що се сърдиш бе Марче,нали искаше още едно дете?
Исках ама ти си довел 18годишна украинка!

Общи условия

Активация на акаунт