). Но в едно се убедих - колкото и да ти се прави един мъж на приятел, ако си привлекателна жена, с удоволствие ще те "прекара", ако го решиш.
). Но в едно се убедих - колкото и да ти се прави един мъж на приятел, ако си привлекателна жена, с удоволствие ще те "прекара", ако го решиш.
и другата подобна постъпка беше, когато реших да ровя в лаптопа му и откривам във вайбър блокиран тел.номер. Потърсих в гугъл и бам : компаньонка
реших да го питам, само че блъфнах малко, че му е бил звънял този номер преди еди си колко време и той ми измисли супер тъпия отговор - звънял й / писал, заради негов колега, че искал да му намери (нелепо). Уж повярвах. Впоследствие се усетих как се тормозя нонстоп. Като оставах у тях ровех на компа, проверявах чатове. Но нямах достъп до инстаграм, месинджър. Накрая попаднах на един телефон, стар негов и като видях чатовете, ми призля. Това е последният човек, заради когото бих си тровила така здравето. Ми че и му дадох пак шанс, само че вече бях нонстоп във филма - остана ли у тях, ровя. Остана ли сама, побърквам се, дали не лъже, кво ли прави. Няма смисъл от такива драми. Питай го първо, виж какво ще ти каже, но честно казано веднъж имаш ли съмнения, дори и да ти даде уж адекватен отговор, ще мине и пак ще се вкараш в същото, но за подобно нещо. Давах сума ти и шансове с мисълта, че все някой ден ще осъзнае какво прави, но в крайна сметка същото си беше. Постоянно си казвах, че аз не мога да го спра ако иска да направи нещо, че трябва да му имам малко доверие поне.. Но хората са казали, веднъж загубиш ли доверието....Препоръчани теми