Facebook / Фейсбук – 7

• 42 869
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Аз имам друг проблем, свързан с отзивите. Администратирам страница, като имам пълна свобода на действие - точно като създателят ѝ.
През последната седмица оставиха два отзива, но нито аз, нито собственика ѝ, дори и последователите не виждат единият от двата, отзива. Дори за единият, липсващият, не сме получили и нотификация за разлика от вторият.Виждат се общият брой на всички отзиви, който е точен - 5 отзива, но се виждат текстовете на само 4 от 5-те текста... Моля за съвети, какво да помоля, подалият петия отзив да направи за да стане видим?

# 121
И при мен излезе така, но аз нямах проблем - първо избрах "Използвай безплатно", след това ме прехвърли към страницата да приема условията и след като натиснах бутона "Приемам", влязох успешно в профила си. Може би да изтриеш историята на търсене и бисквитките от браузъра и след това да опиташ отново.

Скрит текст:
Ето, това ми излиза, от едното на другото ме прехвърля, до безкрайност.

# 122
Има ли начин да разбера кой е администратор на дадена страница?
На самата страница не откривам такава информация.

# 123
Има ли начин да разбера кой е администратор на дадена страница?
На самата страница не откривам такава информация.
Ако не го пише в информацията за страницата пробвай да им пуснеш съобщение с питане за групата и те би трябвало да ти отговорят.

# 124
..::V.I.P::..  Няма как да разбереш! Писането до страницата с питането за администратор не е опция,защото винаги могат да те излъжат.

# 125
И при мен излезе така, но аз нямах проблем - първо избрах "Използвай безплатно", след това ме прехвърли към страницата да приема условията и след като натиснах бутона "Приемам", влязох успешно в профила си. Може би да изтриеш историята на търсене и бисквитките от браузъра и след това да опиташ отново.

Скрит текст:
Ето, това ми излиза, от едното на другото ме прехвърля, до безкрайност.

Благодаря ти, Дея! Flowers Hibiscus
Пуснах CCleaner, после отворих ФБ и с два клика стана. Simple Smile

# 126
А каква е тази програма, с която се правят снимки...с твоето лице, а различни образи...герои разни например или по-ретро снимки? 🤔

# 127
Може да е всякаква...по-рано имаше един бум за епълски телефони - имаше програма, с която се анимираше твоя снимка.
П.с. от вчера в месинджър забелязах някаква нова опция - да оставиш бележка. Дава възможност за набиране на определен брой символи и стои като изречение боднато над снимката ви. Не му виждам много смисъла. Не се вижда кой го чете.
Скрит текст:

# 128
Здравейте, имам въпрос относно анонимните постове във Фейсбук. Нямам опция за такава в нито една от групите, в които членувам. Виждам, че останалите членове могат да пускат такива постове, докато аз не мога нито от браузър, нито от приложението. Преди известно време ми излезе някаква опция да си направя към профила допълнителен такъв, който мога да ползвам с различно име /с цел например анинимно публикуване и т.н / обаче с тези профили не членувам в съответните групи и съответно по-трудно бих ги ползвала. Освен това в няколкото пъти, в които се опитах се искаше одобрение от админ и не получих такова. Вероятно защото профила няма друга активност или снимка.
Та искам да попитам тези доп. профили ли са причина да не мога да публикувам анонимно от основния си профил? Как бих могла да ги изтрия, тъй като не намирам тази опция. Иначе имам възможност за създаване на много подобни “анонимни” или “полуфалшиви” профили, които ползват инфото от основния профил, но позволяват други имена или снимки…
Благодаря

# 129
А каква е тази програма, с която се правят снимки...с твоето лице, а различни образи...герои разни например или по-ретро снимки? 🤔

Едното приложение е capcut,а другото е toonme.

# 130
Може да е всякаква...по-рано имаше един бум за епълски телефони - имаше програма, с която се анимираше твоя снимка.
П.с. от вчера в месинджър забелязах някаква нова опция - да оставиш бележка. Дава възможност за набиране на определен брой символи и стои като изречение боднато над снимката ви. Не му виждам много смисъла. Не се вижда кой го чете.
Скрит текст:
Уф да. Много тъпо. Това го има в Инстаграм от много време. В месиджъра са ми скрити двете имена на хората, които са на линия и седи само едното - иди се сещай кой беше този.

# 131
Аз да си побутна въпроса - Аз имам друг проблем, свързан с отзивите. Администратирам страница, като имам пълна свобода на действие - точно като създателят ѝ.
През последната седмица оставиха два отзива, но нито аз, нито собственика ѝ, дори и последователите не виждат единият от двата, отзива. Дори за единият, липсващият, не сме получили и нотификация за разлика от вторият.Виждат се общият брой на всички отзиви, който е точен - 5 отзива, но се виждат текстовете на само 4 от 5-те текста... Моля за съвети, какво да помоля, подалият петия отзив да направи за да стане видим?

# 132
От известно време ми прави впечатление, че някои публикации на мои приятели се появяват в общия поток на нюзфийда, но липсват, когато отворя конкретно някой профил. Защо се получава така? Изтрила съм кеша на телефона.

# 133
Здравейте, имам въпрос относно анонимните постове във Фейсбук. Нямам опция за такава в нито една от групите, в които членувам.
Питай админа на групата, от тях зависят настройките.

# 134
Получих и аз нотификация за избор на платен/безплатен ФБ.
Скрит текст:
Обаче не мога и не мога да направя нищо, все ме връща на изходния въпрос. Къде греша? Махнах си ад блока, мислех, че той е проблем, пак не става. За пълна версия говоря, от лаптоп. През телефона с Лайт версията още не ме е питал какво искам и си влизам.

Колко хора са получили съобщение за избор на без/ платен ф.б?
Гледам и във фейса някои пишат.
При мен няма нито на телефона, нито на компа?
Има ли още такива като мен?
И как ще се плаща?

Общи условия

Активация на акаунт