Facebook / Фейсбук – 7

• 42 870
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Избрах безплатно, нищо няма да плащам.
На лаптопа ми дойде съобщение, на телефона съм с Лайт версия и нямах.

# 136
Избрах безплатно, нищо няма да плащам.
На лаптопа ми дойде съобщение, на телефона съм с Лайт версия и нямах.
Благодаря!
И аз съм с лайт версия на телефона, но и на лаптопа нямам. Чудя се дали всички са получили, защото не само аз ползвам лаптопа и знам ли кой какво е натиснал. Blush

# 137
Ще дойде, няма да те пропуснат. То ти излиза като си влезеш в профила. И не може да продължиш, докато не направиш  избор.

# 138
Ще дойде, няма да те пропуснат. То ти излиза като си влезеш в профила. И не може да продължиш, докато не направиш  избор.
Много благодаря! Heart

# 139
То всъщност за какво ще се плаща?

# 140
То всъщност за какво ще се плаща?

Да нямаш реклами.

# 141
Здравейте на всички искам да споделя проблем и евентоално помощ ако можете значи получих съобщения от приятелка във фейса игра уо от DM отворих и се почна прати на еди си колко човека пратих повече от колкото пишеше след това ми дойде код за изпращане но моята карта няма такава опция защото е към военните и веднага след това съобщенията във фейса бъгнаха опитвампсе да пиша изписва неуспешно изпращане мога само да звъня та въпроса е каква мога да направя или е временно блокиране?

# 142
А ако restrictнеш някой с който си бил свързан в Месинджър къде отиват съобщенията? Какво се случва всъщност?
Отговорих на съобщение и сега виждам човека кога е на линия, аз не искам да се виждаме. Нито ме интересува кога е активен, нито искам да ме виждат аз кога съм на линия.

Ти може да направиш така, че само той от приятелите ти да не вижда кога си онлайн.
как?

# 143
  • София
А ако restrictнеш някой с който си бил свързан в Месинджър къде отиват съобщенията? Какво се случва всъщност?
Отговорих на съобщение и сега виждам човека кога е на линия, аз не искам да се виждаме. Нито ме интересува кога е активен, нито искам да ме виждат аз кога съм на линия.

Ти може да направиш така, че само той от приятелите ти да не вижда кога си онлайн.
как?

През компютър. Мисля, че през приложението не може. Отива се във функцията за онлайн статуса ти, и там се избира кой от приятелите ти да не вижда, че си онлайн.

# 144
Знаете ли как да виждам стари приятелства в спомените???
Спомените ми се показват но не и приятелства с приятелите ми ...примерно -
С един кой си сте приятели от Еди кога си ,даже мисля че вече само снимка на приятеля се показва .
Помня много отдавна премахнах да ми се явяват стари приятелства био не помня как .
Има ли запознати ?
И пак казвам  спомени имам (но не и приятелство от "кога имам с приятел" ).

# 145
Помня много отдавна премахнах да ми се явяват стари приятелства био не помня как .
Има ли запознати ?
И пак казвам  спомени имам (но не и приятелство от "кога имам с приятел" ).
Виж си в менюто Спомени дали са скрити за минал период.

# 146
На някой да му се е променил езика на менюто и интерфейсът?

Преди малко влизам във Фейсбук и бам! - всичко ми е на арабски, включително и интерфейсът на страницата. А преди всичко да стане на арабски, имаше една част на испански и влезнах в настройки и си беше нагласено да е на испански.

Нищо не разбирам.

# 147
Членувам в две групи и искам да публикувам анонимно ,но на мен не ми дава изобщо такава опция? Къде да я търся ?

# 148
Членувам в две групи и искам да публикувам анонимно ,но на мен не ми дава изобщо такава опция? Къде да я търся ?

Някои групи въобще нямат тази опция за анонимно публикуване активна.

P.S. ''Арабският'' ми Фейсбук вече се върна в обичайното си състояние, предният ми пост не е актуален вече. Явно е бил временен бъг.

# 149

Някои групи въобще нямат тази опция за анонимно публикуване активна.

P.S. ''Арабският'' ми Фейсбук вече се върна в обичайното си състояние, предният ми пост не е актуален вече. Явно е бил временен бъг.
При мен въпросът с анонимното публикуване още стои. Другите членове могат, а аз не. Нямам идея какъв е проблема

Общи условия

Активация на акаунт