Facebook / Фейсбук – 7

• 42 021
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
От телефона така става. И за корица също. Пробвай през компютър.

# 346
От телефона така става. И за корица също. Пробвай през компютър.
Благодаря много☺ Аз рядко сядам на лаптопа,но щом се налага. Явно е от скоро,понеже преди няколко месеца нямах такъв проблем☺

# 347
Този проблем при мен е отдавна. Аз също влизам във ФБ само от телефон . На профилните запазва лайковете при смяна  и си ползвам реално старата снимка, при корицата винаги я качва наново  и се дублира снимката.

# 348
Здравейте, видях темата и се сетих да попитам нещо. От известно време ми изчезна опцията за анонимни постове в групите. Виждам, че други хора качват анонимно във въпросната група, а аз нямам тази опция. И не става въпрос за една група, ами в доста групи проверих и навсякъде, въпреки че са позволени анонимните постове, аз нямам тази опция. Дали още някой има същия проблем и е успял да го разреши?

# 349
Да сложиш постинг или да отговориш на такъв? За първото се вижда бутонът до полето където пишеш, за второто е само да отговаряш на репликите в същия пост.

# 350
Аз също имам този проблем ,никъде не ми се показва анонимно .
А мои приятелки пишат анонимно имат тази опция .Писах на админите им те не знаят защо не може.Моя близка също не може .
А имам и друг проблем като кача снимка тя седи известно време .
И на другия ден я няма от деня в който е качена .
 А си я има в албума ,тагнах се и какво ли не правих но не ми излиза точно отпред в профила .
100 пъти гледах в настройките даже и скрито където пише и там не се вижда .

# 351
  • Варна
Аз с един такъв въпрос. От известно време ми прави впечатление, че когато пиша на някого, който не ми е в приятели той не получава съобщението. Иконката е бяло кръгче с чафка - все едно изпратено, но неполучено. Защо е така? Преди сякаш нямаше такова нещо.

# 352
Бъг на Месинджър.
Архивът на историите вече бе е където беше. Пак да го разместили. Сега ще го търся...ако някой го намери преди това, да свирка.

# 353
  • Варна
Това е така от доста време. Не би ли трябвало да го оправят? Аз ли нещо трябва да направя? Излиза, че не мога да пиша на хора, които не са ми приятели във фейсбук.

# 354
Когато изпращам директни съобщение снимка примерно не е от група,а от стр. и не ги получава човека отсреща.

# 355
Аз писах така и почти веднага стана оцветено кръгче и доставено съобщение. По скоро зависи от настройките на човека, на който пишете. Ако е направил да не получава съобщения от хора, които не са в списъка му ще е само изпратено съобщението. Възможно е и да не е с пуснат интернет, забил му Месинджър.

# 356
  • Варна
И аз така мислех първоначално, обаче един така, после втори, трети... Това са съвсем различни хора и при всички е едно и също.

# 357
И аз имам проблем с писането на анонимни постове ,в никоя група нямам такава опция . Въпроса ми е и следния - имам снимки ,които искам да премахна или поне да не са видими ,но вероятно са качвани преди години от PC или друг телефон и нямам никаква опция върху тях -стоят и ме дразнят. Как мога да ги премахна или направя невидими?

# 358
Как така няма опция?
Всяка една снимка, която е качвана от вас, може да бъде изтрита. Пробвайте от компютър, не от телефон.

# 359
Излиза, че не мога да пиша на хора, които не са ми приятели във фейсбук.
Може човекът да е забранил да му пишат такива дето не са му приятели.

Въпроса ми е и следния - имам снимки ,които искам да премахна или поне да не са видиминевидими?
Пробвай да ги сложиш в албум и да ограничиш достъпа до албума само ти да го виждаш, а ако са постнати ограничаваш самия пост.

Общи условия

Активация на акаунт